Hayır bayramın 1.günü sabah çıktık hatta eşim dedi ki keşke arefeden gitseydik bende yok olmaz öyle annenin elini öpelim öyle çıkalım yola uzun yol dedim. 1. Günü gittik. Onu götürmemizi beklediyse çok üzgünüm öyle birşey yapamam dediğim gibi zaten 7/24 birlikteyiz 4 gün eşimle baş başa kalmak benimde hakkım teklif dahi etmedik sende gel diye buna bozulduysa eğer yapacak hiç bişeyim yokBayram tatiline arefe gunumu gittiniz. ?
Gitmeden omce bayramini kutlayip oyle gutseydiniz ozamanda gerci daha bayram gelmedi diye trip atardi.
Tatile kendisinidemi goturmenizi bekkedi ne yapti? Bayramin 1. Gunu gelip telrar geri dinmenizimi istedi yada?
Ne yapaniz gerekiyormus yani onu anlamadim.
Ne yapalim . Bak biz hic gidemiyoruz anamizin babamizin yanina. Oglunun yaninda olduguna sukretsin.
Biktim bu oglan analarindan. Bizimkide baska sehirden buraya yetisiyor onu yapin bunu yapin diye.
Birgun not yazio gidecegim sonunda "ananla sana mutluluklar dilerim" diye
Aynı evdeyiz eşim arefeden gitmek istediği halde ben gitmedim annenin elini öper öyle çıkarız dedim evlendiğimden beri 3 bayram birlikteydik sadece bu bayram ayrı geçirdikEe ayni evde yasiyorsaniz bayramda tatile gittiniz diyemi bu sogukluk.hadi derim bayramdan bayrama gidiyorsunuzdur annedir buyugun yanina gelinmedi diye alinmistir hadi anlarimda hergun goruyorsunuz zaten.hic bu konuyu acma bosver..dik dur..
O zaman fazla yuz verme kotu de konusma normal ol.takma kafana bosver keyfine bak.Aynı evdeyiz eşim arefeden gitmek istediği halde ben gitmedim annenin elini öper öyle çıkarız dedim evlendiğimden beri 3 bayram birlikteydik sadece bu bayram ayrı geçirdik
Eşim sen normal konuş diyor konuşmaya çalışıyorum yüzüme bakmıyor ısrarla daha nasıl konuşabilirim bilmiyorum. Bende bıraktım kendi haline. Kaç gündür evde yoktuk temizlik vs yapıyorumO zaman fazla yuz verme kotu de konusma normal ol.takma kafana bosver keyfine bak.
Aynı evdeyiz eşim arefeden gitmek istediği halde ben gitmedim annenin elini öper öyle çıkarız dedim evlendiğimden beri 3 bayram birlikteydik sadece bu bayram ayrı geçirdik
Eşime özellikle rica ettim madem benlik bi durum yok benim yanımda konuşmayın ailecek lütfen dedim evde konuşçaz derseniz de ben bi kahve içmeye çıkarım dedim yok annemi dışarı çıkarıcaz dediSenin k.valide simarik cocuk gibi. Umarım disari cikacaklarmis ya, yapacaklari 3 lu konuşma senin icin hayirli olur.
Aslında sorunun tatile gidip gitmememiz olduğunu bile bilmiyoruz yani net olarak siz beni bırakıp tatile gittiniz ondan böyle yapıyorum da demiyor. Bir mezarlık ziyaretinden başladı konu nerelere geldi. Tavsiyem olması gerektiği kdar yapın fazlasını yapmayınçok anlamsız. beraber yaşamanız siz müdehale etmesini sağlamaz. anlamıyorumbu insanları. kocanla başbaşa bi tatil çok mu yani. buna tavır mı yapılır ya ayıp. koskoca kadın bi de. bende beraber yaşıyorum baş tacı ediyorum her lafını sineye çekiyorum şakayla karışık laf sokuyo uyumama filan. daha yeni evliyim diye susuyorum ama böyle devam ederse mesafe koycm gibi
İşte asıl sorun bu mu onuda bilmiyoruz ki aslında evet büyük olan o herkesi toparlayacak kişi de o ama bu bayram hepimizi dağıttıValla ben size ne kadar susun desem de ben susamazdim anne sizinle surekli beraberiz.esimle de birlikte basbasa biseyler yapip tatil yapmaya ihtiyacimiz var.ben bi buyuk olarak sizden beklerdim gezin tozun keyfinize bakin demenizi isterdim..kesin derdim..
Ee daha ne istiyormus. 1. Gun kutlamis gitmissiniz. Ne istiyorsa? Ben olsma umursamam tavurlarini. En azindan onun elini opmussunuz senin annende ozaman kussun. O da trip atsin yooo olur mu hic? Onlar ERKEK anneleri. Onlari ANNELERI dogurdu bizi taş dogurdu.Hayır bayramın 1.günü sabah çıktık hatta eşim dedi ki keşke arefeden gitseydik bende yok olmaz öyle annenin elini öpelim öyle çıkalım yola uzun yol dedim. 1. Günü gittik. Onu götürmemizi beklediyse çok üzgünüm öyle birşey yapamam dediğim gibi zaten 7/24 birlikteyiz 4 gün eşimle baş başa kalmak benimde hakkım teklif dahi etmedik sende gel diye buna bozulduysa eğer yapacak hiç bişeyim yok
O gece öyle tartışma yaşanınca sabah kalkmadı bizi yolcu etmeye ama ben ilk günü aradım kutladım bayramını. Eşimde aradı telefonu kızına vermiş ben konuşmak istemiyorum demiş rahat bıraksın beni biraz demiş e 5 gündür rahat hala aynı tavırlar anlamadımEe daha ne istiyormus. 1. Gun kutlamis gitmissiniz. Ne istiyorsa? Ben olsma umursamam tavurlarini. En azindan onun elini opmussunuz senin annende ozaman kussun. O da trip atsin yooo olur mu hic? Onlar ERKEK anneleri. Onlari ANNELERI dogurdu bizi taş dogurdu.
Bizler erkek annelerinin koleleriyiz. Ask olsun. Onuda goturseydiniz ya.. o da yermedi araniza yatsaydi. Biraksak bizimkide ikimizin arasina yatacak ve esimde memnun kalirdi herhalde.
Nefret ediyorum bazi kaynanalardan
Bizimkinin böyle bir sorunu yoktu şimdiye kadar ama doldum doldum şimdi taştım hep içime attım dediğine göre onlarıda sayıyormuş demek anca patlamışAyni benim k.v
Bende kaldigi dönem onu evde birakip arkadadima gitsem, anneme gitsem aksam surat bir karis
Gel diyosun gelmiyo
Sen gidince suratlar bisiler
Onlarla evde oturcaksin
İnsanlar tuhaf.
Bi zahmet kızına taşınsın ebediyen ne olurdu sanki aslında öyle cevap vermeli seni burada zincirle tutmuyoruz tabiki kızında rahat edeceksen devamlı orada kalabilirsin hem niye mutlu olmadığın yerde kalasın bencede kızında gerçekten çok rahat edersin ona taşın bak ozaman nasıl mutlu olursunuz kızınla birlikte deyip oku atın gitsin bide utanmadan trip yapıyor gitsinde görsün anyaydı konyayı seni mumla arayacaktır ! Sende onun yokluğunda ne kadar rahat bir yaşam olduğunu göreceksinTeşekkürler kahvaltı hazırladım ona da oturmadı daha ne yapabilirim bilmiyorum biz kahvaltı ederken ablasıyla telde bağıra bağıra konuştu moralim çok kötü kendimi hiç iyi hissetmiyorum çok ağladım iki gün gözüm görmedi kızımda kaldım el üstünde tutuyolar beni çok şükür vs vs biz duyalım diye 20 dk konuştu hayır duyanda biz onu istemiyoruz kötü davranıyoruz zanneder sanki biz rl üstünde tutmuyoruz aman büyüğümüzdür aman yaşlıdır deyip elimizden geleni yapıyoruz ama bizimkiler görünmüyor
Bizimkinin böyle bir sorunu yoktu şimdiye kadar ama doldum doldum şimdi taştım hep içime attım dediğine göre onlarıda sayıyormuş demek anca patlamış
El oglu o el kizi gibi olurmu.çok sevdiği kızına gitsin madem bu kadar şikayetçi
eminim orada da sorun çıkarmamak için melek kesiliyordur
ah bu ikiyüzlü kv ler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?