Evde sebepsiz kayınvalide huzursuzluğu..

Ayy evet o onurunu gururunu hergün kırıyor bu adam. O nefes nefese olayını okumuştum. Bence sen git bir avukata danis bakalım. Fikir sor bu sana attığı mesajı göster zorla kredi çektirmek istediğini söyle. Boşanmaya kalksan bu adam seninle anlaşarak boşanma çekişmeli boşanır. Bir de kesin nafaka ister söyliyim :) sizin evliliğiniz aşktan sevgiden daha çok ekonomik bir birliktelik gibi. Adam için bir kaynaksin gibi gözüküyor. Tabii ilişkinizi gecmişinizin detaylarını bilemiyorum.

Maddi durumu yoksa da adamın eşinin kıymetini anlayıp onu el üstünde taşıması lazım.En azından karısı eşim bana değer veriyor ,seviyor ,sayıyor der.Oysa tam tersi etmediği hakaret kalmamış.

Elinde yok ama gözü hep yükseklerde.Sürekli karımı borçlandırayım derdinde.Sırtından geçinecek uyanık.Borcu sen öde ama araba annemin üstüne olsun demesi de değişik bir kafa yapısı

Benim kararim bu gelen parayla kendine araba al.bende krediyi odemeye devam edicem de.
Dedim kabul etmiyor. Yok benim kredim kapanacakmış sonra hemen yenisini çekecekmişim. Diyorum ki 2 sene önceki krediyle bugün çekeceğim kredinin faizi ve geri ödemesi çok farklı olur istemiyorum kabul etmiyor

700 tl kira 300 kesiliyor 300 annesinin sigarası etti zaten 1.300 eşim 1.750 tl maaş alıyor. Geri kalanı kendine yol parası yapsa annesine verdiği harçlığı annesi beğenmez bile

Bende ondan korkuyorum tazminat ve nafaka da isteyebilir para konusunda çok farklı düşünüyoruz eşim ve ben

Dedim kabul etmiyor. Yok benim kredim kapanacakmış sonra hemen yenisini çekecekmişim. Diyorum ki 2 sene önceki krediyle bugün çekeceğim kredinin faizi ve geri ödemesi çok farklı olur istemiyorum kabul etmiyor
Sen hala kabul ettirme derdindesin ama

Evet yaşadığımız bir çok sorunu burda paylaştım. Her seferinde tekrarlamıcam diyor evet aynısını yapmıyor ama bambaşka bir konuda tepkileri ve konuşmalarıyla beni şaşırtmayı başarıyor. Hayır mecbur değilim ona çok şükür kendi kendimi geçindirebilirim ama neden şuan bu durumdayız bilemiyorum hep verici taraf ben olduğum için sanırım hep verdim hiç istemedim şimdiye kadar

Olsun hic takmayın cekmeyin bence bu araba mevzusu sadece tek basina eşinizin istegi degil annesi de çok istiyo gibi nede olsa esiniz annesine hayir demeyi bilmiyo onun gonlu olcak diye borca girmeyin bugun araba icin cek der yarin anami tatile gondercem sonra kardesimin ihtiyaci der der de der bitmez sonucta sacinizdan suruklicek hali yok allah korusun o raddeye getirirsede bosanmakla tehdit edin emin olun sizden baskasida çekmez onlari ana ogul açlıktan giderler size elleri mahkum siz bunu farkedin sizin onlara ihtiyacınız yok onlarin size var ne bu boyle valla biktim artik bu kaynanalardan ben calisamadigim icin kv sesim cikmiyo çalışsam kendi maddi ozgurlugum olsa varya daha lafları ağzından çıkmadan tikarim ezdirmeyin kendinizi ben gercekten bu durumda olan insanlara uzuluyorum kendimde dahil kimse mutsuz olmak icin evlenmiyo ne hayaller kuruyo tabiki masal diyarında değiliz her hayalimiz gerçek olamaz ama huzur hepimizin herkesin hakki

Başından itibaren okudum. Sen biran önce birikim yap ve ayrıl bu adamdan. Bir adam eşini maddi anlamda zorluyorsa ve karısının sırtından geçiniyorsa üstelik lüks isteklerini de karısına yüklüyorsa o iş yaştır. Ki bu sıkıntılarınızın sadece bir kısmı. Bir de kv faktörü var. Kurtulun, kendinize yeni bir hayat kurun.

Evet katılıyorum size önce evlenicez kredi çek dedi sonra araba alıcam yine çek diyor sonra başka bir sebepten yine çekmemi isteyecek bu böyle uzar gider bence. İnanın tek istediğim huzur. Şimdi ben o krediyi çeksem aşırı huzursuz olucam ama eşim çok huzurlu ve mutlu olacak. Nasıl huzurlu olunur konusunda bile anlaşamıyoruz kendisiyle

Teşekkür ederim vakit ayırıp okuduğunuz için. Evet bende kendimi kullanılmış hissediyorum. Başta böyle düşünmiyim saçmalama dedim kendi kendime ama artık iyi niyetli olamıyorum. İnsan karısını borca sokmak yerine hem eve hem işe hem anneme yetişiyor aman bide para yüzünden zorlanmasın diye düşünüp ona göre hareket eder ancak bizde oda yok

Bu biraz da sizin ketumluğunuzdan kaynaklanıyor. Şöyle okkalı bir şekilde hadlerini bildirmiyorsunuz. Gidecek başka yeriniz olmadığı için belki de korkuyla böyle davranıyorsunuz ancak unutmayın ki ipler esasında sizin elinizde. Ne kadar istemeseniz de arada bir çirkinleşmek lazım. Malesef bundan anlıyorlar.

Doğru diyorsunuz güzellikle anlatıyorum anlamıyor illa kavga mı edelim diyor. Yani aslında şunu demek istiyor. Sen krediyi çekmezsen seninle çok büyük kavgalar edeceğim. Sana huzur vermeyeceğim.

Kavga etme ama onların sana muhtaç olduğunu hissettir. Arada bir öyle bir sey de ki lafın nereye gittiğini anlasinlar ama bur şey diyemesinler. Eşinin gururunu kır yani ;-) mesela ona harçlık vermeyi teklig et sakayla karışık. Ya da laf gelince evin erkeği olmak kolay değil de Hem ev işini yapıyorum hem eve bakıyorum mükemmellim mükemmel de mesela. Anasina da azıcık ölüm korkusunu işle ;-) mesela burada zeynepin konusu vardı biliyorsun onu normal arkadaşınmış gibi söyle gelinin ahını aldı hık diye gitti kadın de mesela. Ya azıcık fettan ol. Mesela 2 milyar geliyor eve değil mi vergi dilimine girdim de az söyle;-) krediyi sakın çekme tabii ki.

Çekerseniz sadece siz huzursuz olacaksınız cekmezseniz ikinizde o zaman birakin oda olsun mesela benim bileziklerimide kv kendi keyfi icin istemisti esime vermicem dedim oda vericeksin diye diretti dedim verirsem sadece ben huzursuz olucam vermicemki istedigim oldugu icin içim rahat ama ucumuzde huzursuz olu caz bana uyar dedim tabi yine siz bilirsiniz ben size illa cekmeyin cekemezsiniz diyemem ama ben en bastan vermediğim halde herşeye çare olarak bileziklerim goruldu yani versenizde vermesenizde yüzsüz yuzsuzdur allah boyle insanlara akil fikir versin bizide rahata erdirsin insallah

Reactions: anu
Doğru diyorsunuz güzellikle anlatıyorum anlamıyor illa kavga mı edelim diyor. Yani aslında şunu demek istiyor. Sen krediyi çekmezsen seninle çok büyük kavgalar edeceğim. Sana huzur vermeyeceğim.

Gerekirse kavga da ederim diyeceksiniz o zaman. Huzursuzluk mu? Alasını yaşatırım diyeceksiniz. O ne diyorsa siz iki katını diyeceksiniz. Deli deliyi görünce sopasını saklarmış. Böyle sessiz kaldığınız veya yetersiz tepkiler verdiğiniz sürece ezilmeye mahkumsunuz. Önce siz kendinizi değiştirin sonra karşınızdakilerin değişmelerini bekleyin.

Konuyu bastan beri takip ediyorum. Hem de sinir ola ola. Yorumunuzdan sonra artik duramadim yazayim dedim. Konu sahibi hakikaten ne diye cekiyorsun bu adami. Yazik gunah kendine bu eziyeti neden cektiriyorsun? Ben burda catliyorum sen nasil katlaniyorsun? O ne der su ne der diye dusunme, lutfen artik kendini kullandirtma. Yeminle oraya gelip kolundan tutup bosanmaya goturesim var seni hakkinizda hayirlisi ne diyeyim. Arkadaslara katiliyorum KESINLIKLE COCUK ISLERINE GIRMEYIN.

Reactions: anu
Et ulan diyin. İnceldiği yerden kopsun o zaman diyin. Baştan başladım okumaya daral geldi bana. Yok niye iyi geceler demedin niye günaydın demedin,elinden işi al,onu da sen yap ne olur sanki bık bık bık...
Adam ne ev geçindirmekten anlıyor,ne para harcamaktan anlıyor,ne karısına sahip çıkıyor hatta yolma derdinde, ne annesiyle karısı arasında durabiliyor, e zaten emzikli yok ölürümler yok mahvolurumlar. Gelip iki tokat çakasım geldi eşinize.
Kv de maşallah yarım kira kadar sigara içiyor. Neyse sin sağlığına iyi gelir.
Güzel bir söz vardır. Bir cinnet her şeyi halleder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…