- 9 Eylül 2013
- 12.058
- 27.776
- 798
söze bu kadar adam çağırılıyor mu ya
ben mi bilmiyorum benim bildiklerimde anne baba damatın anne babası kardeşleriniz damatın kardeşleri varsa kardeşlerin karılar kocaları arada iki büyük
dayılar amcalar yengeler onların çocukları falan dersen 100 kişiyi de bulur
ha söz ha ev içi nişan olayı olur o yine siz bilirsiniz tabii
arkadaşların gelmek istiyorsa da açık açık kusura bakmayın kızlar sadece aile arasında olanları çağıracağız ama sizi yaparsak nişana yapmazsak da düğüne kesin bekleriz tarzı bir şey söyleyebilirsin
arkadaşlarını güzel diye istememene açıklar diye söz de istememene ne diyeyim bilemedim
ne diyecekler aa bu kızın açık arkadaşları varmış biz bu işten vazgeçelim mi
bunu diyecek varsa istediği yere gidebilir
ya bende söz de yaramaz oradan oraya zıplayan bir çocuk istemem açıkçası
eğer arkadaşınız alınmayacak gibiyse canım çocuğu bırakıp gelebilir misin hem yardımına ihtiyacım var rahat olursun diye dedim dersin
eğer alınacak gibiyse hiç o topa girme
ben mi bilmiyorum benim bildiklerimde anne baba damatın anne babası kardeşleriniz damatın kardeşleri varsa kardeşlerin karılar kocaları arada iki büyük
dayılar amcalar yengeler onların çocukları falan dersen 100 kişiyi de bulur
ha söz ha ev içi nişan olayı olur o yine siz bilirsiniz tabii
arkadaşların gelmek istiyorsa da açık açık kusura bakmayın kızlar sadece aile arasında olanları çağıracağız ama sizi yaparsak nişana yapmazsak da düğüne kesin bekleriz tarzı bir şey söyleyebilirsin
arkadaşlarını güzel diye istememene açıklar diye söz de istememene ne diyeyim bilemedim

ne diyecekler aa bu kızın açık arkadaşları varmış biz bu işten vazgeçelim mi
bunu diyecek varsa istediği yere gidebilir
ya bende söz de yaramaz oradan oraya zıplayan bir çocuk istemem açıkçası

eğer alınacak gibiyse hiç o topa girme