Evde televizyon olmasaydı , eşiniz ne yapardı?

PeSpEmBe

Uyuduum ben Büyüdüüm ben
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2008
1.675
3
116
İzmir
Televizyon icad edildiğinden beri hemen her evde akşamları dizi, film, yarışma ..vs vs izleniyodur muhakkkak...

Acaba şu tv denen alet icad olmasaydı eşleriniz ne yapardı ya da ne düşünür bu konuda:uhm:

Ben eşime sordum ;cevap : erkenden uyurdum ,canımız sıkılırdı dedi klava:

Ben de tabi açtım ağzımı yumdum gözümü,"benim yerime televizyonla evlenseydin o zaman "dedim :roflol:

Simdi onun adina konusamiycam, yani bilemiyorum ne yapardi.
Ama faydali bisey yapmayacagindan eminim.
-tatlicadiarzu-

yok yaaa biz tv izlemiyoruz. aslında izlioruz ama. bu gün yapacak bişey yok deyip öylesine tv açıyorz. sırf ortamda ses olsun diye. arada film alıyoruz. güzel bir çayla ii gidior. eşim eskiden akşama kadar başından kalkmazmış. ailesi hala izler mi diye soruyor ama ciddi ciddi tv. bırakılmayacak bir şey değil.

tv.'nin icad edilmediğini farzediyorsak sanırım bilgisayar da yok.mirmirmirmir
o zaman kumar kültürü gelişmiş bir karı koca olaraktan bol bol tavla ve kağıt oynardık.
sonra da erkenden yatardı sağolsun.

walla benim eşim çok sevinirdi, düşkün değildir tv ye
ben izlerim genelde, bana kızar

dergi,kitap gibi şeyler okurdu sanırım.zaten pek izlemez tv...erkenden yatıp uyurdu yemekten sonra:)))

benim eşim tv izlemez.evde olduğu günler azdır zaten o zamanda birbirimizle vakit geçiririz.birkaç dizi var izleyeceğim zaman beraber izleriz.ya da izlemeyiz.

walla benim eşim çok sevinirdi, düşkün değildir tv ye
ben izlerim genelde, bana kızar

ay ne güzel , bizde de tam tersi...

Ben hiç sevmem ve dizi, yararlı bi program..vs olmadıkça açmam tv yi. Evde tekken hiç açık olmaz...

Ama eşim gelince gözünü dört açıp tv izler hep, bir de kaptırır ki kendini sormayın...Birşey

derim " hı ,efendim cnm? " der ,gel de çıldırmaÇok üzgünüm çoook

Var mı bunun bir formülü tatlım benimle paylaşırsan sevinirim valla :1rolleyes:a.s.

ah keşke canım, olsa da paylaşsam
eşim eskiden beri pek sevmez tv, o daha çok müzik dinlemeyi sever

zaten tv izleyen biri değildir eşim
pek sevmez tv yi,2 tane dizimiz var onları izleriz beraber,
eğer tv olmasaydı demeyelimde internet olmasaydı diyelim,
onun helikopter uçak hobisi var hani kumandalı 4 kanallı 6 kanallı falan
onlarla uğraşırdı eğer onlarda olmasaydı benle uğraşırdu:roflol:

ayol eskiden tv varmıştısırnaşık şey bizimkide sevmez tv kesin konuşur konuşur sonra uyurdu -tatlicadiarzu-

bizimkide hiç tv ye düşkün değildir tek başına olsa tv yi açmak aklına bile gelmez..daha fazla sohbet ederdik muhakkak ve kesin evde tamir edicek bişi bulurdu onla uğraşır sonrada erkenden uyurdu..

slm benim eşim evlenmeden önce de ailesinden ayrı yaşıyordu...
ewlenmeden ben ewimde tv istemedim sohbet olsun ilgi olsun etkileyeceğinden yavaş yavaş bizim maneviyetımızı tüketeceğinden korktum....ama ewlenmeden önce tv almış ewimizede o tv getirdi...
ben inanılmaz kitap okurdum eşimin bu alışkanlığı yoktu çabuk sıkılıyordu...daha sonra ewlendiğimizde kitap okuma saatimiz olmalı dedim onayladı aşkımda,sonra kitap okumaya başladık birlikte aramızda konu ile ilgili tartışabiliyorduk,daha sonra hamile kaldığımda ewden kendisi kaldırdı şunada inanıyorum ki tv resmen esir alıyor alışkanlığa dönüştürüyor nikotin gibi bişeyyy insan ömründe 30 yılını tv ayırıyormuş dile kolay bir rakam eşimi etkileyen zaman bilinci adında kitabı okuması oldu inanılmaz şeyler var ama biz insanlar farkında bile değiliz....

eşimin tv ile ilgisi yok onun derdi hemen uyumak olduğu için farketmezdi sanırım.tv öylesine açık bizde sıkı takip edilen pek bişey yok 1 -2 dizi dışında onlarada ben bakıyorum.

aynen banada formül açil
aynı senin eşin gibi canım benimkide
işten gelir bi sohbet ederiz çünkü tv sinde sevdikleri başlamadığından
saati geldimi sanki civiyle değil çakmayı beton dökmüşler gibi dona kalır
bende duvarla konuşurum bazen konuşmaktan ziyade pc mi tercih ederim
arada değilde şu akşam vakitlerinde elektirikleri kesselerde tv başından kalksa bize dönse:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…