slm benim eşim evlenmeden önce de ailesinden ayrı yaşıyordu...
ewlenmeden ben ewimde tv istemedim sohbet olsun ilgi olsun etkileyeceğinden yavaş yavaş bizim maneviyetımızı tüketeceğinden korktum....ama ewlenmeden önce tv almış ewimizede o tv getirdi...
ben inanılmaz kitap okurdum eşimin bu alışkanlığı yoktu çabuk sıkılıyordu...daha sonra ewlendiğimizde kitap okuma saatimiz olmalı dedim onayladı aşkımda,sonra kitap okumaya başladık birlikte aramızda konu ile ilgili tartışabiliyorduk,daha sonra hamile kaldığımda ewden kendisi kaldırdı şunada inanıyorum ki tv resmen esir alıyor alışkanlığa dönüştürüyor nikotin gibi bişeyyy insan ömründe 30 yılını tv ayırıyormuş dile kolay bir rakam eşimi etkileyen zaman bilinci adında kitabı okuması oldu inanılmaz şeyler var ama biz insanlar farkında bile değiliz....
ben eşime sordum ''evde televizyonumuz olmasaydı ne yapardın?'' diye
cevabı aynen aktarıyorum ; BOL BOL SEVİŞİRDİK!:asigim:[/QUOPp
PpPpPpP:roflol:
BENCEDE herkes bunu yapardı..:roflol:
evde tv olmasaydı eminim ki eşimin ilk işi gidip bi tv almak olurdu
hatta tv yoksa eğer orası bizim evimiz olamaz mümkün değil yani
yok eğer icat edilmemiş ise pericik55'in dediği gibi büyük ihtimalle icat ederdi
evde bilmiyorum ki tv karşısında uyumadan yatağa sürüklediğim bi gün olmasın
bilmiyorum ki eve girer girmez ilk işi tv açmak olmasın
bilmiyorum ki tv izlicem diye sabah kalkar kalkmaz hazırlanmak yerine salona gitmesin
aaah ahh tv bağımlısı benim kocam tv neler çekiyorum bi bilseniz
acaba bende mi bi sorun var diye düşünmeye başladım
ben ilgisini çekecek bişiler yapamıyorumda bu adam tvye bu kadar düşkün
her gece ama inanın evlendiğimizden beri her gece tv karşısında uyur zorla yatağa götürürüm
eğer dışarıdan geldiysek saat isterse gecenin 3ü 4ü olsun ilk işi tv karşısına oturmak olur
ben bi yerde hata yapıyorum ama nerede? senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?