evde yemek yok

İddaa etmiyorum kızların sorumluluk alması gerektiğini söyledi diyorum. Niye burada hangi pedegoga gittiğini söyleyeyim :) amaç ne öğrenmek istersen internette de yazıyor zaten sorumluluk bilincinin ne olduğu

Ona bir şey dediğim yok. Ancak sorumluluk bilinci ayrı cinsiyete göre görev dağılımı yapmak ayrı. Neyse, zaten psikologtu pedagog oldu tamam. :)

İddaa etmiyorum kızların sorumluluk alması gerektiğini söyledi diyorum. Niye burada hangi pedegoga gittiğini söyleyeyim :) amaç ne öğrenmek istersen internette de yazıyor zaten sorumluluk bilincinin ne olduğu
yazistiginiz kisi psikolog zaten
yani universitede senelerce egitimini almis ve meslegini yapan insan
neden internettek sacma sapan yalan yanlis bilgileri okusun?
kendi meslegiyle ilgili sacma bilgi veren siz oldugunuz icin o psikologun ismini istiyor ve siz vermiyorsunuz israrla

Sağolun,amin inşallah .
Eski konularını bilmiyorum ama annesinin psikolojik sorunları varmış sanırım,ondan gitmiyor. Birde çok kilo verdim annem beni bu halde görmesin vb bir cümle kurmuştu konu sahibi. Aslına bakarsanız içim acıdı konu sahibine. Annesine/babasına dahi derdini anlatmaktan çekiniyor. Babasına açım diyemiyor,annesine kilo vermiş halde görünmek istemiyor,yazık yani. Bu kız 17 yaşında daha. Arkadaşlarıyla gezip tozacak yaşta bunlarla uğraşıyor.

başım ağrıdı bu konuyu okurken.

halbuki dün gerçekten üzülmüştüm senin için. neden her öneriye olumsuz cevap veriyorsun? o zaman keşke konuda "öneri istemiyorum,içimi dökmek istedim" yazsaydın. ne bileyim o kadar güzel fikirler geldi hiçbirini kabul etmedin.

okulda her gün hamburger yemek bence lüks. ben yemezdim lisede. ne bileyim iki tane kek,bir tane çubuk krakerle de günü kurtarırdım yemekhanede sevmediğim yemek olduğu zaman. her gün hamburger yiyorsun ama zayıflıyorsun,baban zayıfladın diyor. hadi sağlık sorunun var diyelim,ki ben de kilo alamam ama sen önceden kiloluydum diyorsun. demekki öyle bir sorun yok. nereden tutsam elimde kalıyor.

ben hala duygusal bunalımlarda olan bir ergen olduğunu düşünüyorum ve senin için üzülüyorum. lütfen buradaki bazı önerileri dikkate al.

kuzu 17 yasinda bir genc kiz gunde tek ogun hamburger ywrse zayiflar
kahvalti yapmiyormus oglen sadece bir hamburger yiyoemus , aksam da 2 kasik yemek
zayiflamasi cok normal

Tekrar ediyorum ben konu sahibesi kardeşimizin şiddet gördüğünü ve ifşa olma korkusundan açık yazamadığını düşünüyorum

kahvalti yapmiyormus oglen sadece bir hamburger yiyoemus , aksam da 2 kasik yemek
zayiflamasi cok normal

abla bilmiyorum akşam hiç mi yemiyor ya? sabah simit öğlen hamburger yiyorum akşam da babamla yiyoruz demişti. yani umarım sağlığında sıkıntı yoktur ama ben sağlıksız olduğu için kilo alacağını düşündüm şahsen.

ki bak bunu da ben söylüyorum

zayiflamasi cok normal
Bu konunun sonunda bir şey çıkacak amaa,fake demiyeceğiz,ben de demiyorum,ama içimden,fake mi diye düşünüyorum doğrusu

konu sahibinin hangi konusunu okusam,bir zamanlar ablacıklar diyen üyeyi hatırlıyorum.hiç benzer konular da değil ama neyse

Harçlık almıyor musun Birgün bir psket makarna birkaç tane de salata malzemesi Al kendine bşyler yap sen ona verme bu sefer de

adam kızmamış laf söylememiş hoşuna gidip gülmüş neyine alınıyorsun.
sende var bir şeylerde yakında çıkar kokusu

yok o yasta boyle bir beslenmeyle zayiflar kilo almaz tatlim

Aynı tabaktan yemek daha makbuldür olayına Konya'da denk gelmiştim ben.Ortaya servis gelen salatayı masadakiler tabaklarına alınca, teyzenin biri azarlamıştı sofranın bereketini kaçırıyorsunuz diye. Belki babanınki de öyle kültürel birşeydir.

Evdeki yemek kıtlığı konusunda da biraz cimrilik, biraz iletişimsizlik, biraz da bilgisizlik var. Baban çok uzun süre bekar gibi yaşamış senin yaşında bir kızın neye ihtiyacı olur, ne yemesi gerekir, nasıl yaşar, neleri yapabilir neleri yapamaz bilmiyor. Sende açık açık söylemiyorsun. Direk haftasonu birlikte markete gidelim evde yiyecek hiçbirşey olmuyor acıktığımda, arada atıştıracak şeyler lazım bana demelisin. Kabul etmezse öğretmenlerim çok kilo verdin hasta mısın diye soruyorlar filan de. Evdeki malzemeleri yemeye çekiniyorsan onlarla topluca yiyebileceğiniz birşeyler hazırla. Mesela kek pişir. Bu tarz şeyler için izin alma. Önce yap ondan sonra bak kek yaptım güzel olmuş mu filan de. Ne gerek vardı derse canım istedi de çekil kenara.

Oluyor tabiki. Şuan yedim mesela 4 dilim ekmek zeytin salça sürdüm bide. Herzaman evde ekmek olmuyor mesela onu diyorum herzaman giyemiyorum çekiniyorum

eee yemişsin işte,baban kızdı mı ne oldu?

bende sorarım çocuklara yediniz mi diye yanlış mı anlayacaklar sorumu

+1000

bende sorarım çocuklara yediniz mi diye yanlış mı anlayacaklar sorumu[/QUOTE]

Benim annemle babamda gittiğimde sorar ,sormakla kalmaz bi de yicen mi yedin mi yemedin mi yemeyecek mısın diye darlar
Acaba siz lokmalarımızı sayıyorsunuz

Hanımlar bu kız net akıl hastası.

Yemek, açlık hepimizin en zayıf noktası olduğundan çok sert çıkılmadı. Benim de öyledir hatta restoranda yemek yerken aç köpek göreyim boğazıma dizilir o derece. Ama bu kızın sorunu açlık değil, akıl hastalığı.

Babası 7 lira harçlık veriyor, eve internet almış, "az yiyorsun zayıfladın" diye kızıyor, ama cimri ve kızın yemesini istemiyor öyle mi? Bu kadar büyük tutarsızlık olur mu?

Bu kız fal bakılması için çıplak resmini atmıştı internette. Bakın burda şöyle bir nüans var. Netten tanıştığım flörtümle sanal yapıyorduk, resim istedi attım dese "saf, salak" olur bu kişi. Ama fal baktırma düşüncesiyle atmış. Bu da onu akıl hastası yapıyor.

Bunu da hakaret olarak söylemiyorum, akıl hastalığı bir hakaret değildir. Ama durum bu. Çok ciddi bir psikolojik tedaviye ihtiyacı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…