- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.862
- 598
- 32
- Konu Sahibi Tamamdrdik
-
İddaa etmiyorum kızların sorumluluk alması gerektiğini söyledi diyorum. Niye burada hangi pedegoga gittiğini söyleyeyim :) amaç ne öğrenmek istersen internette de yazıyor zaten sorumluluk bilincinin ne olduğu
yazistiginiz kisi psikolog zatenİddaa etmiyorum kızların sorumluluk alması gerektiğini söyledi diyorum. Niye burada hangi pedegoga gittiğini söyleyeyim :) amaç ne öğrenmek istersen internette de yazıyor zaten sorumluluk bilincinin ne olduğu
Sağolun,amin inşallah .Babanıza Allah rahmet eylesin.Konu sahibinin diğer konularında da böyle nasıl desem,davranışlardan farklı anlamlar çıkarma filan seziliyor sanki.Artı aç kalıyorsa annesinde hiç öyle değilmiş,gidebilir de.Bilemedim.
kuzu 17 yasinda bir genc kiz gunde tek ogun hamburger ywrse zayiflarbaşım ağrıdı bu konuyu okurken.
halbuki dün gerçekten üzülmüştüm senin için. neden her öneriye olumsuz cevap veriyorsun? o zaman keşke konuda "öneri istemiyorum,içimi dökmek istedim" yazsaydın. ne bileyim o kadar güzel fikirler geldi hiçbirini kabul etmedin.
okulda her gün hamburger yemek bence lüks. ben yemezdim lisede. ne bileyim iki tane kek,bir tane çubuk krakerle de günü kurtarırdım yemekhanede sevmediğim yemek olduğu zaman. her gün hamburger yiyorsun ama zayıflıyorsun,baban zayıfladın diyor. hadi sağlık sorunun var diyelim,ki ben de kilo alamam ama sen önceden kiloluydum diyorsun. demekki öyle bir sorun yok. nereden tutsam elimde kalıyor.
ben hala duygusal bunalımlarda olan bir ergen olduğunu düşünüyorum ve senin için üzülüyorum. lütfen buradaki bazı önerileri dikkate al.
kuzu 17 yasinda bir genc kiz gunde tek ogun hamburger ywrse zayiflar
kahvalti yapmiyormus oglen sadece bir hamburger yiyoemus , aksam da 2 kasik yemek
zayiflamasi cok normal
Bu konunun sonunda bir şey çıkacak amaa,fake demiyeceğiz,ben de demiyorum,ama içimden,fake mi diye düşünüyorum doğrusukuzu 17 yasinda bir genc kiz gunde tek ogun hamburger ywrse zayiflar
kahvalti yapmiyormus oglen sadece bir hamburger yiyoemus , aksam da 2 kasik yemek
zayiflamasi cok normal
Evde yumurta peynır zeytin oluyor. Geçen de dediki kahvaltı yapmıyorsun evde. Yapsam sorar yedin mi diye bende buna alınırım. Yenmişse al peynir yumurta illa sorman mı lazım. Geçen sordu yedim dedim hafif güldü neden güldüyse. O sabah kahvaltı yapıyor sonra akşam yiyoruz saat 5 de. Sonra hiç yemiyoruz zaten. 11 de yatıyorum acıkıyorum haliyle. O acıkmıyor nedense göbekli halbuki. Babam diyor ki kilo almıyorsun çünkü yemek yemiyorsun.ama tabakta 2 kaşık yemek kalana kadar yiyor insan der ki bu kız açtır o yesin ben kalkayım. Ama bakıyorum o hala yiyor ben kalkıyorum doydum diyorum boş tabağı mı yiyeyim. Yemicekmisin diyor bide sanki yemek kaldı sofrada. Eskiden de bana çamaşır astırırdı azıcık yemek bırakırdı tabakta öyle yerdim ilk çamaşırları as derdi. Sanki salak yerine koyuyor gibi şimdi yapmıyor bekliyor beni.
adam kızmamış laf söylememiş hoşuna gidip gülmüş neyine alınıyorsun.Evde yumurta peynır zeytin oluyor. Geçen de dediki kahvaltı yapmıyorsun evde. Yapsam sorar yedin mi diye bende buna alınırım. Yenmişse al peynir yumurta illa sorman mı lazım. Geçen sordu yedim dedim hafif güldü neden güldüyse. O sabah kahvaltı yapıyor sonra akşam yiyoruz saat 5 de. Sonra hiç yemiyoruz zaten. 11 de yatıyorum acıkıyorum haliyle. O acıkmıyor nedense göbekli halbuki. Babam diyor ki kilo almıyorsun çünkü yemek yemiyorsun.ama tabakta 2 kaşık yemek kalana kadar yiyor insan der ki bu kız açtır o yesin ben kalkayım. Ama bakıyorum o hala yiyor ben kalkıyorum doydum diyorum boş tabağı mı yiyeyim. Yemicekmisin diyor bide sanki yemek kaldı sofrada. Eskiden de bana çamaşır astırırdı azıcık yemek bırakırdı tabakta öyle yerdim ilk çamaşırları as derdi. Sanki salak yerine koyuyor gibi şimdi yapmıyor bekliyor beni.
insallah fakedir baska kimsenin bu kadar gercek olmamasini dilememisimdirBu konunun sonunda bir şey çıkacak amaa,fake demiyeceğiz,ben de demiyorum,ama içimden,fake mi diye düşünüyorum doğrusu
yok o yasta boyle bir beslenmeyle zayiflar kilo almaz tatlimabla bilmiyorum akşam hiç mi yemiyor ya? sabah simit öğlen hamburger yiyorum akşam da babamla yiyoruz demişti. yani umarım sağlığında sıkıntı yoktur ama ben sağlıksız olduğu için kilo alacağını düşündüm şahsen.
ki bak bunu da ben söylüyorum
Oluyor tabiki. Şuan yedim mesela 4 dilim ekmek zeytin salça sürdüm bide. Herzaman evde ekmek olmuyor mesela onu diyorum herzaman giyemiyorum çekiniyorum
Babamla yaşıyorum. Çok sık acıkan biriyim. Ama evde yemek olmuyor babam iş yerinden alıyor yemekleri ucuza geliyor zaten. Ama artık hiç benim sevdiğim yemekler Yok. Bende yiyemiyorum. Asıl dert bu değil. Babam sanki yediklerimi sayıyor gibi hissediyorum bir yemek yediğimde anlamasını istemiyorum. Lise okuyorum ben okuldan gelince hemen diyor ki çamaşırları as atletlerimi dür çöpü at . Bir sürü iş çıkarıyor başıma oysa karnım aç. Sanki önce yemek yemeyi hak et der gibi geliyor. Okulda bir hamburger yiyorum. Eve geliyorum akşam yemeği Saat 5 de yiyoruz. Aynı tabaktan yediğimiZ için o hızlı yiyor bana yetmiyor. Sonrada sen az yemek yiyorsun ondan kilo alamıyorsun diyor. Geçen yemek yedik aç kaldım herzaman ki gibi çünkü o yine hızlı yedi ben aç kaldım bir daha yicem dedim azcık yemek koydu. Bide 5 de yedğimiz için 11 de yatıyorum aç kalıyorum o ara. Kilo da alamıyorum çok üzgünüm resmen depresyondayım. Çirkin oldum . Bugün dürüm almış ama doymadım. Şuan açım ama evde yemek Yok. Kendisine büyük dürüm almış . Bana da büyük alsaydı şuan bende yerdim ama az almış. Yemek yapamam çünkü bana güvenmez yemez elimden. Öyle işte korkumdan da yiyemiyorum bişey. Yedin mi diye soruyor hayır yesem niye soruyorsun?
Oluyor tabiki. Şuan yedim mesela 4 dilim ekmek zeytin salça sürdüm bide. Herzaman evde ekmek olmuyor mesela onu diyorum herzaman giyemiyorum çekiniyorum
Yahu bütün sayfaları tek tek okudum.
Herkes babaya yüklenmiş...
Adam cimri olsa hergün dışarıdan yemek dürüm vs. alır mı? Günlük 7tl harçlık verir mi ?
Ben babanın cimri olduğunu düşünmüyorum zira hergün dışarıdan yemek alana kadar, malzeme alıp evde yiyelim demesi lazımdı cimri olsa.
Konu sahibi sende biraz gözünü aç yahu babana bile doymadım diyemiyorsan vallahi aç kalırsın bu hayatta . Yavaş yavaş alıştır kendini. Anlıyorum annenden ayrısın ama babalar anne kadar anlayamaz bazen çocukları. Anneler bi bakışta anlar açmı tokmu. O yüzden aynı şeyleri babandan bekleme. Doymadım bişeyler yapalım mı baba de mesela. Birde sürekli babanın cümlelerine bi anlam yükleme. Belki sen öyle düşündüğün için babanın her davranışı gözüne batıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?