- 25 Ağustos 2014
- 8.558
- 12.752
- 248
- Konu Sahibi Tamamdrdik
Hanımlar bu kız net akıl hastası.
Yemek, açlık hepimizin en zayıf noktası olduğundan çok sert çıkılmadı. Benim de öyledir hatta restoranda yemek yerken aç köpek göreyim boğazıma dizilir o derece. Ama bu kızın sorunu açlık değil, akıl hastalığı.
Babası 7 lira harçlık veriyor, eve internet almış, "az yiyorsun zayıfladın" diye kızıyor, ama cimri ve kızın yemesini istemiyor öyle mi? Bu kadar büyük tutarsızlık olur mu?
Bu kız fal bakılması için çıplak resmini atmıştı internette. Bakın burda şöyle bir nüans var. Netten tanıştığım flörtümle sanal yapıyorduk, resim istedi attım dese "saf, salak" olur bu kişi. Ama fal baktırma düşüncesiyle atmış. Bu da onu akıl hastası yapıyor.
Bunu da hakaret olarak söylemiyorum, akıl hastalığı bir hakaret değildir. Ama durum bu. Çok ciddi bir psikolojik tedaviye ihtiyacı var.
Kafa buluyo burda
Evde yemek pişmiyo dolap boş diyo salça yedim diyo.
Yemek pişmeyen evde salça nearar?
Babasiyla yasiyo babasi kiyafet almiyo annesi dava aciyo oyle aliyo bunekadar mantikli?
Babasi almiyosa annesi alir dava acmaktan ucuzdur okul kiyafeti hic parasi yok demesin
Babayla kaliyosa velayet babadadir o durumda anne nasil dava acar?
Velayet babada olmasa ac ac babayla oturur mu?
Yemegi disardan aliyomus babasi disardan almaya para var 2.tabaga yok. Copten almiyosan alinan heryemek evde pissnden pahalidir.