evde yemek yok

Hanımlar bu kız net akıl hastası.

Yemek, açlık hepimizin en zayıf noktası olduğundan çok sert çıkılmadı. Benim de öyledir hatta restoranda yemek yerken aç köpek göreyim boğazıma dizilir o derece. Ama bu kızın sorunu açlık değil, akıl hastalığı.

Babası 7 lira harçlık veriyor, eve internet almış, "az yiyorsun zayıfladın" diye kızıyor, ama cimri ve kızın yemesini istemiyor öyle mi? Bu kadar büyük tutarsızlık olur mu?

Bu kız fal bakılması için çıplak resmini atmıştı internette. Bakın burda şöyle bir nüans var. Netten tanıştığım flörtümle sanal yapıyorduk, resim istedi attım dese "saf, salak" olur bu kişi. Ama fal baktırma düşüncesiyle atmış. Bu da onu akıl hastası yapıyor.

Bunu da hakaret olarak söylemiyorum, akıl hastalığı bir hakaret değildir. Ama durum bu. Çok ciddi bir psikolojik tedaviye ihtiyacı var.

Kafa buluyo burda
Evde yemek pişmiyo dolap boş diyo salça yedim diyo.
Yemek pişmeyen evde salça nearar?
Babasiyla yasiyo babasi kiyafet almiyo annesi dava aciyo oyle aliyo bunekadar mantikli?
Babasi almiyosa annesi alir dava acmaktan ucuzdur okul kiyafeti hic parasi yok demesin
Babayla kaliyosa velayet babadadir o durumda anne nasil dava acar?
Velayet babada olmasa ac ac babayla oturur mu?

Yemegi disardan aliyomus babasi disardan almaya para var 2.tabaga yok. Copten almiyosan alinan heryemek evde pissnden pahalidir.

Bir vakit forumda esmaeslem isimli bir üye vardı, bana onu anımsattın...
Kocaman kızsın, çocuk değilsin, evde ne varsa ye karşındaki baban, gereksiz alınganlık yapıyorsun, ayrıca bir şeyler pişirebilecek yaştasın, okulda hazır yemek yerine evde basit bir şeyler yapabilirsin, bu kadar dert olacak bir şey yok, abartıyorsun.
bende her konusunda esmaeslemi hatırlıyorum.

Kafa buluyo burda
Evde yemek pişmiyo dolap boş diyo salça yedim diyo.
Yemek pişmeyen evde salça nearar?
Babasiyla yasiyo babasi kiyafet almiyo annesi dava aciyo oyle aliyo bunekadar mantikli?
Babasi almiyosa annesi alir dava acmaktan ucuzdur okul kiyafeti hic parasi yok demesin
Babayla kaliyosa velayet babadadir o durumda anne nasil dava acar?
Velayet babada olmasa ac ac babayla oturur mu?

Yemegi disardan aliyomus babasi disardan almaya para var 2.tabaga yok. Copten almiyosan alinan heryemek evde pissnden pahalidir.

Ya nohut, kuru fasulye oluyor evde diyor. Bu evde mi yemek pişmiyor?
Sürekli nohut, kuru fasulye olsa aynı şeylerden sıkıldım dicek olsa o da yok, adam dürüm de getirmiş eve. Ve bu kız yemek pişirmediğine göre adam pişiriyor yemeği.

Yani adam yerine göre evde yemek de yapıyor, dışardan da getiriyor.
Konuda normal tek bir kişi var o da baba.

Sürekli nohut, kuru fasulye olsa aynı şeylerden sıkıldım dicek olsa o da yok, adam dürüm de getirmiş eve. Ve bu kız yemek pişirmediğine göre adam pişiriyor yemeği.

Yok onlari aliyomus bi pirasa nohut aliyo dedi
4 dilim ekmek yedim salca zeytin surdum demis 4 dilim ekmek yaklasik yarim ekmek demek butunu yemedi diye aç!
Kızımız kurtlu

Arkadaşım senin psikolojin bozuk galiba. Babanın sana engel koyduğu yokmuş. Sen kendin bir sürü senaryo yazıp aç kalıyorsun. Yahu adam sen mi yedin diye soruyorsa soruyordur, evet ben yedim dersin. Orası senin de evin değil mi? Koskoca kız olmuşsun, 4 yaşında bebe gibi konuşuyorsun artık. Kendi kendini doyur yani, bebek değilsin ki ağzına yemek koysun kimse. Paran yetmiyorsa konuş, eve malzeme lazımsa konuş, açsan konuş. Sen evde hiç renk vermeyip babanın senin istediğini yapmasını istiyorsun. Öyle bir dünya yok. Babanla konuş, artık para mı istersin, ne istiyorsan söyle yani. İşin çözümü bu.

disardan getirdigi ev yemegi
herkes disardan gelen yemegi doner pide vs saniyor ama adam imam , buyuk ihtimalle gun iverisinde camiye gelen yemegi yemeyip eve getiriyor , sebze vs getiriyor yani eve

İş yerinden getiriyormuş yemekleri öyle demişti bir mesajında.

Babam her hafta nohut yada fasulye getirir yanında mesela pırasa. O pırasayı 3 günde yerim. Diğer dört günde fasulye yeriz işte ama yiyemiyorum. nohut fasulye da yiyemiyorum alıştığım için küçüklükten beri annem de yapardı çünkü. Salça var çünkü ayda yılda bir tarhana çorbası yapıyoruz.

Eskiden babam çeşit çeşit yemek alırdı ama şimdi iştekiler falan yiyormuş bize kalmıyormuş öyle dedi. Önceden ıspanaklar pilavlar getirirdi şimdi de getiriyor ama 3 gümde bitiyor hep de aynı yemek yenmiyor. 3 çeşit yemek olsaydı ben hepsınden yerdim eskiden öyleydı. Bu hafta hep dürüm yedik zaten 2 gün fasulye yedik

Benim sorunum istedğimi yiyememek . Babama da inanamıyorum kendisi seviyor diye alıyor nohutu fasulyeyi kesin. Bir arada salçalı köfte alıyordu ben
Bende durum alamiyorum bende acimmmm!:işsiz:
5 ten 11 e kadar acıkmıyorsan bilemicem

Eskiden babam çeşit çeşit yemek alırdı ama şimdi iştekiler falan yiyormuş bize kalmıyormuş öyle dedi. Önceden ıspanaklar pilavlar getirirdi şimdi de getiriyor ama 3 gümde bitiyor hep de aynı yemek yenmiyor. 3 çeşit yemek olsaydı ben hepsınden yerdim eskiden öyleydı. Bu hafta hep dürüm yedik zaten 2 gün fasulye yedik

ne diyorsun kızım?,vallahi anlamak ta zorluk çekiyorum.bir diyorsun,dsadece hamburger yiyorum,bir diyorsun,pırasa, nohut.şimdi de salçalı köfte.

Yazdım yazdım cevap alamadım
baban memur tamam
Memurlar işyerinde kalan yemekleri eve mi getirebiliyor ? var mı böyle bişey . Bir memur işyerinden pırasa nohut fasulye getiriyor ve bu getirdiği yemeklerle üç gün idare edilebiliyor Allah Allah İlk defa duydum
Baban işyerine kaç çeşit saklama kabı ile tencere ile gidiyor böyle ..

Yazdım yazdım cevap alamadım
baban memur tamam
Memurlar işyerinde kalan yemekleri eve mi getirebiliyor ? var mı böyle bişey . Bir memur işyerinden pırasa nohut fasulye getiriyor ve bu getirdiği yemeklerle üç gün idare edilebiliyor Allah Allah İlk defa duydum
Baban işyerine kaç çeşit saklama kabı ile tencere ile gidiyor böyle ..
Babamın eski iş yerinden alıyor işte daha açık yazmıyım hayatımı dökmüşüm daha dökmiyim alıyor işte eski iş yerinden

Ben aburcubur yiyemiyorum. Ama salam al tost yap diyenler haklı. Hamburger gibi ekmekli şeyler hariç büskivke doyamam sık acıkıyorum

Eger ac kalmakla problemin varsa hamburger yemeyi birak. Hamburger gibi fast foodlarda "bos kaloriler" vardir. Bir sürü kaloriyi alirsin ama seni beslemez. Kisa bir süreligine doyurur sonra yine acikirsin. Cünkü vücudunun tok olmasi icin ihtiyaclarini karsilamaz, tek yönlü besin degerlerine sahip oldugu icin.

Babamın eski iş yerinden alıyor işte daha açık yazmıyım hayatımı dökmüşüm daha dökmiyim alıyor işte eski iş yerinden
Fakir değiliz yazmıştın Hani haliniz vaktiniz yerinde idi ?
Memur maaşı az bi maaş değil
Devamlı eski işyerinden tencere tencere eve mi getiriyor ?
Eski patron bu duruma ne diyor ?
Eve hiç market alışverişi yapmaz mı baban ?
Ve bu maaşlar nereye gidiyor ? :işsiz:
Sonuç olarak 2 kişi yaşıyorsunuz 10 kişi değil
Ne yapıyo baban aldığı maaşı
Çok enteresan

Back
X