- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
ev ortak yani.Ev sadece kadına ait değildir ev sahibi olarak eşi evde ve gelen ev sahibinin öz kardeşi
Eşi için de zor Bi durum gerçkten ama ben olsam istemezdim ben evde yokken evimde birilerinin yaşamasını rahat edemem
Konu sahibi evde olmadığını söylüyor şuan evinden ayrı tedavi görüyor başka şehirde kaynı belki de dönecek o gelince bunu diyorum elbette ki döndüğünde dinlenmek kendi evinde rahat etmek en doğal hakkı ama var sayımda bulunarak söylediği için bu yorumda bulundum umarım evine döner konu sahibi dönmedenkadin tup bebek tedavisi goruyor??? dinlenmesi lazim bedenen ve psikolojik? keyfi degil yani.
kaynim gelmesin kocam kovsun demiyor kadin. suan dinlenmeye ihtiyacim var tedaviden dondum diyor? empati yapsak ya az konusahibiyle?
Bende odami kitlerim mesela prensib meselesi.
Evlenince o ev gelinin evi mi oluyor yalnizca.(bu bir soru degil sadece düsüncemi dile getirdim)Ayrica bu konuda farkli bir durum da var merhameti olanlarin anlayabilecegi.Gencecik cocuk 4 kez intihara tesebbus ediyor bu benim icin önemli bir durum ve önemini de belirttim.Sizinle de daha fazla yazismak istemiyorum.iyi aksamlarben kaynimin hicbiseyi degilim. onun icin de hayatta didinmem oyle diyim.
humanist degilim yani. beni bu konuda ikna edemez kimse. baslarindan atmadilarsa intiharameyilli ogullarini doktora gotursunler.
cocugundan anne baba sorumludur, gelin degil.
kocasi da demis ki, git diyemem? kadin buyuzden soruyor napayim diye. donecek gibi durmuyormus kocasi da git diyemem diyomus, kadini da dert tutmus napicam kocamda calisiyor hizmet edicem ona diye.Konu sahibi evde olmadığını söylüyor şuan evinden ayrı tedavi görüyor başka şehirde kaynı belki de dönecek o gelince bunu diyorum elbette ki döndüğünde dinlenmek kendi evinde rahat etmek en doğal hakkı ama var sayımda bulunarak söylediği için bu yorumda bulundum umarım evine döner konu sahibi dönmeden
İzin alındığında hayır diyecekse şuan da da diyebilir elbet evimde kalmanı istemiyorum diye bana çok anormal geldi bilmiyorum eşimin kardeşi bu haldeyken ben aman evim diye düşünemezdimEvet ama ev hanımından her zaman izin alınır... usul böyledir.
Nasil yani esiniz haber vermedimi esiniz evde kaldysa belki ona arkadas olsun diye gelmistir gelip kalma sebebini pek anlayamadmİyi geceler kızlar bir konuda düşüncelerinizi merak ediyorum,biz Bursa'da oturuyoruz ama ben şuan tüp bebek tedavisi için İstanbul'dayım yaklaşık 25 gündür,ben buraya geldikten üç dört gün sonra 21 yaşında bekar kaynimin yola ciktigini Malatya'dan bize geldiğini duydum,yani öncesinde fikrim dahi alınmadı, normalde çok sıkinti yapmam ama bu çocuk biraz degisik çok detaya girmek istemiyorum ama merak edilirse yazarım,benim esimde polis çalıştığı günler sabah sekizde gidip aksam dokuz gibi donuyor, üç haftadir benim evimde ve gitmeye de hiç niyeti yok gibi,ben çalışan bir bayanım (öğretmenim) yaklasik 25 gündür evimden ayrı tedavi görüyorum ve işlerim bitti bir iki güne dönüyorum kalan tatilim bir ay bile değil Allah aşkına çok mu bencilce düşünüyorum istememekle lutfen sizde fikirlerinizi söyleyin siz olsanız ne yapardınız
kocamla ortak evimizse ( gelinin degilmis ya size gore) kocam misafir kabul ederken bana sormak zorunda, hizmeti ben edicem di mi? sizinle hemfikir olmayanlardan on saniyede tiksinmeniz de hayli ilginc☺ gencecik cocugu annesi babasi dusuncek ben degil. size de iyi aksamlar ☺Evlenince o ev gelinin evi mi oluyor yalnizca.(bu bir soru degil sadece düsüncemi dile getirdim)Ayrica bu konuda farkli bir durum da var merhameti olanlarin anlayabilecegi.Gencecik cocuk 4 kez intihara tesebbus ediyor bu benim icin önemli bir durum ve önemini de belirttim.Sizinle de daha fazla yazismak istemiyorum.iyi aksamlar
kadin aman evim demiyor zaten,aman tedavim diyor.İzin alındığında hayır diyecekse şuan da da diyebilir elbet evimde kalmanı istemiyorum diye bana çok anormal geldi bilmiyorum eşimin kardeşi bu haldeyken ben aman evim diye düşünemezdim
Aferin sana krallllllSizin kardeşiniz gelse o zaman eşiniz de desin ki ben çalışıyorum bütün gün evde yokum gelmesin kalmasın kardeşin istemiyorum. Asıl sen yokken daha rahat vakit geçirecekler abi kardeş ne var bunda yedi mi evinizi benim eşim böyle bişey söylese kapıda bulur kendini kaynım ben varken de yokken de istediği gibi gelip kalabilir eşimin kardeşi benimde kardeşim aynı şekilde benim kardeşimde istediği gibi kalır ve eşim ağzını dahi açamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?