Evde yokken bekar kaynin gelip kalması.

Ev sadece kadına ait değildir ev sahibi olarak eşi evde ve gelen ev sahibinin öz kardeşi
ev ortak yani.
ozaman napiyoruz, kari koca fikir aliyoruz birbirimizden misafir kabul ederken. tup bebek tedavisi gorurken eve misafir doldurmuyoruz. bu daha makul durdu.

kadin tup bebek tedavisi goruyor??? dinlenmesi lazim bedenen ve psikolojik? keyfi degil yani.
kaynim gelmesin kocam kovsun demiyor kadin. suan dinlenmeye ihtiyacim var tedaviden dondum diyor? empati yapsak ya az konusahibiyle?
Konu sahibi evde olmadığını söylüyor şuan evinden ayrı tedavi görüyor başka şehirde kaynı belki de dönecek o gelince bunu diyorum elbette ki döndüğünde dinlenmek kendi evinde rahat etmek en doğal hakkı ama var sayımda bulunarak söylediği için bu yorumda bulundum umarım evine döner konu sahibi dönmeden

ben kaynimin hicbiseyi degilim. onun icin de hayatta didinmem oyle diyim.
humanist degilim yani. beni bu konuda ikna edemez kimse. baslarindan atmadilarsa intiharameyilli ogullarini doktora gotursunler.
cocugundan anne baba sorumludur, gelin degil.
Evlenince o ev gelinin evi mi oluyor yalnizca.(bu bir soru degil sadece düsüncemi dile getirdim)Ayrica bu konuda farkli bir durum da var merhameti olanlarin anlayabilecegi.Gencecik cocuk 4 kez intihara tesebbus ediyor bu benim icin önemli bir durum ve önemini de belirttim.Sizinle de daha fazla yazismak istemiyorum.iyi aksamlar

kocasi da demis ki, git diyemem? kadin buyuzden soruyor napayim diye. donecek gibi durmuyormus kocasi da git diyemem diyomus, kadini da dert tutmus napicam kocamda calisiyor hizmet edicem ona diye.
aslinda ayni seyleri soyluyoruz sizinle, konuyu farkli anlamisiz sadece☺

Evet ama ev hanımından her zaman izin alınır... usul böyledir.
İzin alındığında hayır diyecekse şuan da da diyebilir elbet evimde kalmanı istemiyorum diye bana çok anormal geldi bilmiyorum eşimin kardeşi bu haldeyken ben aman evim diye düşünemezdim

cok sacma yahu bırkere anahtarınız ne gezıyor onda
ben veya esım yokken bızler evde yokken evın sahıplerı evde yokken bırının gelıp kalması cok sacma herkesın bır ozelı var kardes bıle olsa ne olursa olsun ben o sınırın korunması taraftarıyım

Nasil yani esiniz haber vermedimi esiniz evde kaldysa belki ona arkadas olsun diye gelmistir gelip kalma sebebini pek anlayamadm

kocamla ortak evimizse ( gelinin degilmis ya size gore) kocam misafir kabul ederken bana sormak zorunda, hizmeti ben edicem di mi? sizinle hemfikir olmayanlardan on saniyede tiksinmeniz de hayli ilginc☺ gencecik cocugu annesi babasi dusuncek ben degil. size de iyi aksamlar ☺

İzin alındığında hayır diyecekse şuan da da diyebilir elbet evimde kalmanı istemiyorum diye bana çok anormal geldi bilmiyorum eşimin kardeşi bu haldeyken ben aman evim diye düşünemezdim
kadin aman evim demiyor zaten,aman tedavim diyor.

Aferin sana krallllll

Boşuna tartışmayalım. Yemek, temizlik, çamaşır, misafir ikramı, yatak hazırlama, çay kahve işi bende ise, kocam bana soracak. Hee bunları kendi yapıyorsa bilgi verip bir sorun var mı diye söylese yeter. Bende bir sürü misafir çağırırım. İyi bile olur.

Ben evli çiftlerin evinde uzun süre kalınmasını doğru bulmuyorum, kim olursa olsun. En uzun yatılı misafirlik 3 gündür, daha fazlası bıktırır. Kimsenin evinde kalmam, evimde de rahat etmek isterim . Çok zaruri durumlar dışında da yatılı kalmayı gereksiz buluyorum. Bence eşiniz ailesiyle konuşsun ve oğullarını arayıp kendileri çağırsınlar .

Şöyle ki, gelip kalması bence sorun değil ama tüp bebekten sonra kalması iyi olmaz. Sonuçta siz evde yatıp dinlenmeniz gerekiyor

Kardesin evde kalmasi benim icin sorun olmaz fakat burda farkli bir durum var. Konu sahibi tedavi goruyor. Evine dondugunde dinlenmesi gerekiyor.

masal3487 belki kayniniz sizin eve donmenizi bekliyordur. Siz evinize donunce gidecektir. Daha da gitmezse kv nizi arayip durumu anlatin. Kv oglunu cagirsin.

Açık açık söyleyin ve Malatya ya geri gönderin.
Öyle bıkıp oraya buraya gönderilmez.
Mayis ayında akradasimin kardeşi intihar etti.
Büyük abileri resmen bıkmış. Cenazede o kadar normal karşılıyordu ki...
Fakat anne ve babası asla çocuklarını bırakmadı ve iki evli abilerin evlerine göndermedi.
İntihari akılları koydular mı yapıyorlar.
Arkadaşımın kardeşi kaç defa denemiş.
Çok değişik şekillerde kendilerini öldürüyorlar.
Bende tüp bebek tedavisi gördüm zamanında kesinlikle stresli ortamdan kaçın ve siz gelmeden evden gitmesini sağlayın.

İnsanlar garip bulmuş ama ben size hak veriyorum.
Evet gelip kalması normal birşey, kardeşinin evi gelip kalabilir. Ancak gelip 3 hafta yerleşmek de bana saçma geliyor açıkçası. Ben 3 hafta boyunca kimseyi evimde misafir etmem. Ha bir de evli olup bekar kaynımı asla misafir etmem, rahat edemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…