Bunlar da benimkiler Zeynebinki kadar çok değil ama
Uzun saksının bir tarafında Hüsnü Yusuf, diğer tarafında karanfil var mutfak camının önüne içeriye koydum ışık yüzünden garip çıkmışdışarıda gözüken de laleler kışın soğan dikmiştim hepsi çıktı ama çiçekleri görebilecek miyim bilmiyorum
Fesleğeni de büyük dondurma kabına diktim ama küçük mü olmuş ya
Menekşelerim yeni yerinde yeni saksılarıyla eda ediyorlar
Annemden kurdela almıştım biraz büyüyünce değiştirecektim saksısını ama hemen büyüdü yaben de şimdilik bu saksıya aldım
çok tatlılar kız seninkine bakarak ben manyak fazla almışım saksıBunlar da benimkiler Zeynebinki kadar çok değil ama
Uzun saksının bir tarafında Hüsnü Yusuf, diğer tarafında karanfil var mutfak camının önüne içeriye koydum ışık yüzünden garip çıkmışdışarıda gözüken de laleler kışın soğan dikmiştim hepsi çıktı ama çiçekleri görebilecek miyim bilmiyorum
Fesleğeni de büyük dondurma kabına diktim ama küçük mü olmuş ya
Menekşelerim yeni yerinde yeni saksılarıyla eda ediyorlar
Annemden kurdela almıştım biraz büyüyünce değiştirecektim saksısını ama hemen büyüdü yaben de şimdilik bu saksıya aldım
canım eğer barış çiçeğini saksıya dikerken köklerine zarar verdiysen küser tekrar köklenmeye başlar ve yaprağı durur eğer öle değilse bi toprağını havalandır besinli toprak koy köklerine zarar vermeden
bide suya bayılır bence hemen ona bi banyo yaptır fiskiyeyi tut üzerine iyice suyunu sızsın ve sadece ışık alan yere koy bak nasıl güzelleşiyo sakın güneşe koyma
kılıç ise ben kılıca hiç özenmem onun bi durma zamanı olur yılda 3 yada 4 yaprak verir o nazlıdır biraz toprağını havalandır herzaman su verme şöle 2 ayda bir ver ve üzerine ayda bir fıs fıs sık ışık alan yere koy
bencede bi filizlenseler neyse hepberaber bakıcaz artık sen saksı aldınmı tohum felançok güzeller canım eline sağlık, dondurma kabı hiç de küçük değil bende dondurma kabına ektim fesleğeni, ne zaman filizilenir acaba aşırı meraktayım
menekşelerin saksılarına bayıldım çok şirinler...
hemen küçült saksıyı açta bak boyuna çil vermiştir menekşe saksısına ekaaaa suyu çokmu sever, şoktayım şuan... bende haftada bir azcık veriyordum... hemen su vereyim ozaman ben az su sever diye duymuştum..
ışık alan camda duryor...
ya birde saksısı çok büyük geldi bu çiçeğe, acaba biraz küçültsem mi saksıyı, ondan da kaynaklanıyor olabilir mi ne dersin??
hem saksıyı değiştirirken kökü de havalanmış olur... hemde sularım...
kılıç da güneş alan camda duryor.. gayet canlı ama hiç bir değişiklik yok filiz yok hareket yok...o da severmi suyu??
ço k güzeller canım eline sağlık, dondurma kabı hiç de küçük değil bende dondurma kabına ektim fesleğeni, ne zaman filizilenir acaba aşırı meraktayım
menekşelerin saksılarına bayıldım çok şirinler...
çok tatlılar kız seninkine bakarak ben manyak fazla almışım saksıgözüm doymadı bi deli gibi ama napıyım seviyorum
bu arada hüsnüyusuf bulamadım yaaa
neyse bir büyük saksım daha var haftaya toprak alıp ekerim
normaldir canım daha yeni evlisiniz bende yeni yeni alıyorum bende bebek olmayınca kendimi çiçeğe adadım napıyım
Rabia çok güzel olmuş çiçeklerin. İlk resimdeki ne difenbahya mı. Tanıyamadım.
kurdele çiçeği çiçek açıyormu tanır gibiuim onu sanki. Menekşelerin Saksıları çok sevimli ve yerleri de süper. Maiaşşalh diyorum.
kafana çok takma ben 8 senedir taktımda noldu fısssss üzüldüğümle kaldımBen de baktım bebek olmuyor çiçeklere dalayım dedim kafam dağıldı yeminle
yok canım çiçek değil kendisinden öle uzatıp tekrar veriyo rabbimin güzellikleri işteEvet tatlım yine 101'den almıştım difenbahyayı da geçen haftalarda
Canım çiçek değil de uçları böyle oluyor çiçek mi bilmiyorum anneminki böyleydi ucunu aldı bana verdi dik diye
ismin yaseminmiAferim kızlar kafanıızı dağıtın gelecek bebekler. Yasemin demişti dersiniz
Aferim kızlar kafanıızı dağıtın gelecek bebekler. Yasemin demişti dersiniz
Evet kuzum ismim bile çiçek gördünüzmü :))ismin yaseminmi
inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?