- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.636
- 248
süpersin bende onu soracaktım,kıslar tohumu ektikten sonra akşamları üzerlerini poşetleyip gündüzleri açmamız lazımmış ve sürekli nemli tutacakmışız
süpersin bende onu soracaktım,
- peki bunları evin içinde mi tutalım sıcakta
- yoksa açık balkonda mı
- yoksa kapalı balkonda mı?
- direk tüm gün güneş mi vursun
- yoksa aydınlık olsa yeterlimi?
:))
Bayıldımmm çok güzel görünüyorlar maşallahişte kıslarrr bu kadar kalanşo çeliklerim inşallah tutar toprağım az kalmıştı anca yetti
yeni aldığım pembe menekşe
komşudan çaldığım kalanşolarım turuncu ve pembe
mor menekşem
çuham
yine menekşe
benjaminim
kratonlarım
mum çiçeğim
adını unuttum dikenli çiçeğim
lalelerim saksıları yıkanacak
veeeee yıldız yumrusu
uzun saksıdakiler 2 tanesi petunya
biri papatya
küçük dikdörtgen açelya
ve yuvarlak fesleğen
ayyyyyy yeter bence bunca şeye 40 kilo toprak gitti biliyomusunuz
akşam eşime nasıl hesap vericem bilmem
teşekkür ederim canımBayıldımmm çok güzel görünüyorlar maşallah
Eşin bişey demezse sesini çıkarma
Adını unuttuğun euphorbia milii olabilir mi canım?
gazelcim barış çiçeğini sadece sabah güneşi alan biryere koyabilirmişiz. tüm gün gelen güneşi sevmezmiş, benim koyduğum yer tüm gün güneş alıyor, onun yerini değiştireyim ben en iyisi. musluk suyunu sevmezmiş, eğer musluk suyu verilecekse 2-3 gün ağzı açık şekilde bekletilip sonra verilmeliymiş kloru sevmiyormuş.
zeyneppppppp ayyy aşallah maşallah maşallah çok canım çekti yaaa, heleki o papatya tohumunu ben yerim ya onu kafamın tepesinde büyütürüm ben, hayatımda en sevdiğim çiçektir papatya. Allahımmmmmm ne olur bana bir A101 göster ne olurrrr
canım yaaaa çok sevindim inanki senin adına ne güzel birsürü almışsın afferim sana, nerden bulucan bu fiyata birdaha hemde yeşil almışsın çok güzeller. ayy birdaha git toprak al, bitki besini al, birde benim siparişlerini alıver sana zahmet olmazsa
evet canım dekupaj saksılarımzeyneeeeeepp ay 41 kere maşallahsüpersin yaa resmen evin yavaş yavaş çiçek bahçesini andırır olmuş bence. maşallah süperler. bazı saksıları rabia gibi dekupaj mı yapmıştın sende? ne güzel olmuşlar.
ahh birde şu resimleri diklemesine değilde yan olarak yani dikdörtgen olarak çekseydin hepsi düz görünürdü kafam döndü bakarken kızzyahu o dikenli kırmızı çiçeğin harika ötesi, yuvarlak saksıların çokkkk güzelmiş keşke bende alsaymışım yaa sende gördüm şimdi çok şık durmuş. birinin içinede benjamini ekmişsin mükemmel olmuş. ayy inşallah o minik kalanşolar tutar çok sevimli görünüyorlar bu halleriyle. ve kalorifer önündeki tohumların bi çıkmaya başlasa resmen görsel bir şölen olur çok güzeller hepsi emeğine sağlık. inşallah hepsi tutar.
zeynepçim çok güzeller yaaaaaaaa
o sarmaşık gibi olan çiçek ne birde nar çiçeği renginde çiçek var o ne ayyy ben de istiyoruuumm
menekşelerin falan balkonda mı duruyor canım hepsi
fotolara bakmakdan beynim döndü
o sarmaşık mum çiçeğizeynepçim çok güzeller yaaaaaaaa
o sarmaşık gibi olan çiçek ne birde nar çiçeği renginde çiçek var o ne ayyy ben de istiyoruuumm
laptop sa dönderip baksaydınnzeynepçim çok güzeller yaaaaaaaa
desene eşinide kaybettikkızlar eşimi bir bonzai merakı sardı sormayın
sürekli netten bonzai yapılışı videoları izliyordu, bende hep diyordum niye sürekli izliyor diye :)
bugün botaniğe gitmiş, bir tane minik ağaç almış.. onu saatlerce uğraşığ bonzaiye çevirdi
ilk getirdiğinde inanmamıştım, bundan bonzai olmaz, bildiğin çalı bu dedim... dalga geçtim hatta
sen gör dedi.. kaç saat uğraştı makaslarla, testereyle öyle güzel yaptı ki inanamadım
son halini görünce şok oldum gerçekten çok güzel olmuş.. aynısını koçtaşta 65 liraya satıyorlardı, eşim 5 liraya ağacı alıp kendi yaptı
şimdilik evdeki bir saksıya dikti, ama bonzai saksısı biraz farklı oluyor tabak gibi oluyor... burda bulamadık küçük bir ilçedeyiz, merkeze gidince hafta sonu ordan alacakmış... hatta ağacın dibine farklı objeler koyacakmış.. bu haliyle bile çok güzel oldu, bu bahsettiklerini yapınca kimbilir nasıl güzel olur,...
resmini eklicem sizede fikir olsun.. beş liralık minik ağaç, bonzaiye dönüştü
çok kolaymış...
grapcım sanırım senin eşinde ilgileniyordu değilmi bonzai ile.. ona göster kendi yapsın
eşim bunu ilk deneme olarak yaptı ama daha çok yapacakmış, hediye edecekmiş arkadaşlarına falan...
desene eşinide kaybettik
botanik kardeşliğine eşinde eklendi
kız gerçekten güzel olmuş maşallah
dediği kadar var yaparım demiş yapmış ellerine sağlık bak bonzain oldu
bide benimki uğraşsa para harcama diye göbeği çatlıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?