- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy yerim ben o minik kaktüsü tipe bak sen. Büyüyüpte saksıyı dolduracağı günleride görelim inşallah. Cam güzeli tam yerini bulmuş ozaman canım. Ona özel cam önü raf yapıldı daha ne istesin Allahından dimi ama. Bende açelya alsam diye düşünüyorum hep çiçek açıyor çokgüzel bir bitki. Ayyyyy bütün çiçekklerden istiyorum yaa arapsaçı heleki çok hoş hep aklımda. Inşallah bulurum.
Ayy sorma işten gelince ilk işim kızımla kucaklaşmak sonra gidip çiçeklerime bakmakcanım hoş geldin, nerelerdeydin , aldın kahveni çiçeklerinin önüne oturup huzur mu buluyordun
kendimi zorla davet ettireyim de birlikte içelim bari , var mı bir fincan daha
kaktüsü bend çok beğendim canım yaa, tomurcuklara dokununca düşüveriyor, birkaç gün sonra düştüğü yere kök salıyor çok ilginç yaa
cam güzeline dediğin gibi tam güzelleşeceği bir cam ayarladık daha ne olsun dimi
şartları uydurduk, oda açmaya baksın arık işi ne başka![]()
Ayy sorma işten gelince ilk işim kızımla kucaklaşmak sonra gidip çiçeklerime bakmak
yarın çok büyük ihtimalle eşim bana çiçek alır diye umut ediyorum sevgililer günü ya bakalım hayallerim gerçek olacakmı haberdar ederim sizi.
kaktüs hakkaten çok ilginçmiş ilk defa duydum böyle köklendiğini. Çok zevkli olacak bence ona bakmak. Çok ekşınlı bir modelmiş çünkü .
Cam güzegüzelinin rengi maşallah tam kan kırmızı çok güzel. Şimdi yerinide buldu kimbilir nasıl coşar. Ayyy bütün evi çiçek bahçesi yapasım geliyor yaa senle konuştukça
birde şey istiyorum hani eski annnanelerimizin evinde vardı çiçeklik ahşaptan böyle. Bi sağında bi solunda çiçek koymak için çıkıntıları olurdu. Ondan bulup beyaza boyayıp eve koymak istiyorum. Benzer bi resim bulayım bakim bi dk... heh buldum bak bu tarz bişey güxel dimi
Eki Görüntüle 1415027
kuzum valla çok güzel bi köşe çok güzel çiçeklerin varbunlarda benim güzellerim,.. rafı yeni yaptık eşimle, biraz idareten oldu ama çiçeklerimi koyacak başka yer bulamadığım için nimet gibi oldu bana... en üst raftakiler menekşe..
orta raftakiler, sağdan sola doğru kalanşo, siyah süs biberi, (adını bilmiyorum), ve bodur karanfil..
en alt rafta, menekşe çelikleri, salon çiçeği, ve sıklemen ( sıklemenim ölüyor galiba)
en sağdakiler de, biri kokulu karanfil yeni ektim inşallah tutar.. diğeri de salon çiçeği adını bilmiyorum...
bu arada orta raftaki kırmızı çiçek arkadaşımdan hediye.. ama adını bilemedik, netten de tam net bişey bulamadım.. bilen varmı ismini kızlar? cam güzeli'ne benziyor gibi, sizce?
Eki Görüntüle 1412841 Eki Görüntüle 1412842 Eki Görüntüle 1412843 Eki Görüntüle 1412844 Eki Görüntüle 1412845 Eki Görüntüle 1412846 Eki Görüntüle 1412847
merhaba cnm inşallah bişey olmaz çiçeklerine ama bnm bildiğim bu yönde olmadı ilkbahara değiştirme yaparsın.canım benim günaydın, ben çiçekleri hergün sulamaya çok meraklı olduğum için deliksiz saksı aslında tam bana göre çünkü delikli oldumu alttan akıtıyorum illaki:) inşallah üstten aldıkları hava yeter onlara dualarım bu yönde :))
ayy maşallah yaa kızının adı nekadar güzel ve değişik. ve çok kibar ve söylenmesi çok hoş bir isimmiş, manası nedir acaba?
hakikaten çiçekler terapi gibiymiş, söylerdi herkeste inanmazdım, bende öyle kızım hasta olmasın diye pek çıkamıyorum evde sardım çiçeklere. iyikide sarmışım ne güzel oldu.
valla soğan dikip büyütmeyi öyle güzel anlattınki heveslendim. haftasonu çıkarsam dışarı mutlaka bakacağım.
ayyy en önemli konu: dün senin dediğin difenbahya çiçeğine baktım netten, çok güzel bir çiçek ama çok tehlikeli yaa
dalı filan kırıldığı zaman o kırılan yerden çiçeğin özsuyu çıkıyormuş bir miktar, o da değdiği yerde zehirlenme yapıyormuş Allah korusun. internette baya haberler var onunla ilgili. ben face de görmüştüm de ordan hatırladım dün bi baktım adı difembahya imiş. aman kuzum evde minik prensesin var çok dikkat et, iyiki saksı düştüğünde filan dlı malı kırılıp yavrucağın biyerine değmemiş. sen o balkon serası fikrini en kısa zamanda hayata geçirip onuda balkonda yüksek bir yere koy en iyisi.
ayy desene ozaman insan bir kere reddedildimi hakkate sonra çekimser oluyor o konuda. bu arada arapsaçı çiçeğinide merak ettim baktım şimdi ayy çok sevimliymiş yaa mini mini ne tatlı şey öyle, hakkaten biyerden görsem benimde içim giderdi, bir dal almak için can atardım :) en kısa zamanda edineceğim bu arapsaçından göslerimi 4 açayım:)
Oyy maşallah ne güzel 4 yaşında olmuş ağlun ALlah bağışlasın bizim daha çok yolumuz var nilayla desene :) daha 1 yaşında bizimkiler :) bende 31 yaşındayım 1 tane kızım var 3 kişilik bir aileyiz, istanbulda yaşıyorum. çalışıyorum. cumartesi pazar evdeyim. böyle bir hayatım var. çiçeklerimle mutluyum :)
çiçeğin çok güzel ve değişik sevdim valla :)))adını bilmediğim ççiçeğimin adını buldum. dam koruğu. farklı çeşitleride varmış, çok sempatik bir çiçek :)
kuzum valla çok güzel bi köşe çok güzel çiçeklerin var
idarelik değil tam bi köşe olmuş sen mutlumusun huzur buluyonmu daha nolsun fıstık gibiolmuş
kalanşo bende şu an 5 saksı oldu bnde çok severim menekşelere acele etme yaprakları canlı duruyo eminim patlıcak derin ektiysen ondandır :)
sıklemen bnde almıştım pazardan malasefki bnmkide öldü meğer ev ortamını pek sevmzmiş soğuk hemde bayağı soğuk severmiiş evinin en soğuk yerine koy ama dışarı değilde hani ev içinde olsun sakın soldu diye saksını atma yeniye patlar benden bu kadr tekrar çok sevdim köşeni seninkide tam keyiflik arkadaşım![]()
ohhh kızlar iyi kaynatmışınız harikasınız valla
graphıcdesıgner cnm kızımın isminin anlamı latince de yıldız çiçeği
çiçekleri çok sevdiğimden demeyimde eşim buldu çok istedi bnde saygı duydum ve iyikide adı olmuş :)))
buyur gel güzelim beklerim vallaaçok teşekkür ederim nilayım
beğenmene sevindim... huzur bulmak ne demek sabah kalkar kalkmaz ilk perdeyi açıp onları seyrediyorum... kalanşo gerçekten çok hoş bir çiçek...seninde maşallahın var 5 taneye tamamlamışsın... evine gelip görmeyi çok isterdim...
sıklemen soğuğu severmiş haklısın bende sonradan öğrendim... o yüzden kış çiçeğiymiş... çiçekçiler sıklemen kaynıyor zaten...
yazık oldu ama seneye artık inşallah filizlenir...
keşke ne güzel olurdu inan bnde çok isterdim ztn bu aralar çiçek merakına sardım oda can sıkıntısından :)hep birlikte denk gelsek keşke, çiçek muhabbetimize doyum olmazdı vallahi..
kızının ismi gerçekten çok güzel canım bende çok beğendim, hiç duymamıştım... orijinal isimlere bende bayılıyorum...
adıyla yaşasın inşallah, allah bağışlasın...
ah ah ben şimdilik iyi durumdayım ama doğumuda fenaydım 70 kilo bnm ideal kilomdur balık etliyim kendimi bildim bileli kilom budur yani neyse evlendim sigarayı bıraktım tam tamına 10 kilo aldım bebiş istiyoz diye sigarayı bıraktımNilaycım doğum kilolarımdan son kalan 5 kiloyu verme çabasındayım. Son 1 aydır febfena azim ettim. Akşamları 90 tane mekik çekiyorum. Çikolata yı tamamen kestim ki çikolatasız yaşayamam aslında. Pilav makarna yok denecek kadar az tüketiyorrum. Bi baktım kendime geçen ay. Kaşlarım bıyıklarım bacaklarınım almış başını gidiyor. Dişlerim sararmış. Kilom zaten hiç düşmüyordu. Göbeğim buruşuk vaziyette kalmış. Saçlar yağlı vs vs.... bi kendimi inceleyince kendimdem soğudum. Hemen internet e girdim. Önceden şişman olup sonra zayıflayanların resimlerini ve yazılarını okudum. Ve o an azim ettim. Çok şükğrür 1 ayda 2.5kg verdim. Şuanda 68 kiloyum. Doğum öncesinde 63tüm. İlk hedefim o.
sende durumlar nasıl
Evvet haftasonu aldığım çiçekleri paylaşıyorum arkadaşlar
Eki Görüntüle 1418433 Eki Görüntüle 1418434 Eki Görüntüle 1418436 Eki Görüntüle 1418437 Eki Görüntüle 1418438 Eki Görüntüle 1418439 Eki Görüntüle 1418441 Eki Görüntüle 1418442 Eki Görüntüle 1418444
Evet gelelim ayrıntılarra
Hepsini Bauhaus dan aldım.
menekşenin tanesi 5.50 tl. Saksıları isse benim mutfaltaki tuz şeker kavanozlarım :)
Açelya 16 tl. Saksısıda herzaman görüpte almadığım gümüş renkli bir saksı
diğer iki küçük çiçeğe bayıldım onlar favorilerim. Tanesi 3.5 tl. İşyerime götürdüm onlarıda.
canım benim çok çok teşekkür ederim güzel yorumların için yine
canım maşallah diyerek başlayım, çiçeklerine tek kelimeyle ba-yıl-dımmmm
ve çok kıskandımmmm
saksılarına da bittim bu arada
çok güzel çiçekler almışsın canım güle güle büyüt... ama sana tavsiyem menekşelerini cam kenarına koy ışık almak ister onlar...
açelya da kış çiçeği olduğu için serin yerde durmalıymış.. bende çok seviyorum açelya ama benim ev sobalı olduğu için serinliğe uygun değil almadım o yüzden... ay hele hele o mini mini çiçeklerini yerim ben yaaaa![]()
maşallah yaa süper kilo vermişsin 3 ayda 10 kg harika. ama işte o sona kalan kilolar çok zor gidiyor.ah ah ben şimdilik iyi durumdayım ama doğumuda fenaydım 70 kilo bnm ideal kilomdur balık etliyim kendimi bildim bileli kilom budur yani neyse evlendim sigarayı bıraktım tam tamına 10 kilo aldım bebiş istiyoz diye sigarayı bıraktım
80 le hamile kaldım 100 le tamamladım ama öyle enine boyuna durmadım hiç göbeğim çok vardı görenler hiç almamışın diyodu halbuki ben 20 almıştım neyse doğumdan sonra çok gitmedi 94 gibiydim ama emziriyodum mamasız emzirdim sütüm iyi olunca diyet yapmadım memeyi bırakınca diyodum o zmnlar kilom belli olmaya başladı çok şiş duruyodum sonra kızım 9 aylıkken memeyi birden bıraktı 1 hafta içinde başladım diyete 3 ay gibi bi sürede 10 kilo verdim şu an 79 kiloyum vermem gereken 9 kilom daha var diyete devam ediyom bnm kilo maceram uzun olduğu için sana sordum :)
canım benim çok çok teşekkür ederim güzel yorumların için yine
açelyayı bende gittim kaloriferin önünde bir zigon var onun üstüne koydum hem cama yakın ama aynı zamanda kalorifere yakınama şuanda durumu iyi çiçeklerini pıtır pıtır açmaya başladı bi görsen sanki çiçek şöleni gibi çok seviyorum açelyayı.
menekşeler cam kenarında değil, mutfak tezgahımda ama mutfak camından aydınlık alıyor tüm gün, direk güneş alıyormu dersen tabi almıyor, şimdilik iyi durumdalar ama eğer bir kötüleşme görürsem hemen değiştiririm yerlerini.
o minikleri işyerime getirdim, burda pek güneş görmüyorlar, dışardan aydınlık geliyor ama direk değil, bakalım onlar napıcaklar, duruma göre eve götürürüm burayı sevmezlerse.
senin menekşelerde bir gelişme varmı, büyüme veya yeni yaprak belirtisi gösterdilermi aklım onlarda :)