Canım benim çok çok teşekkür ederim güzel yorumların için. Beni çok mutlu ettin. Bende çok dikkat ederim saksının dışını bırak, içinde bile topraklar bir hizayı geçmeyecek şekilde iyice düzenler siler öyle koyarım. Belkide grafiker olduğum için görselliğe çok özen gösteriyorum :)
Senin şu bahsettiğin 3 katlı rafı çok merak ettim. En kısa zamanda resmini çek paylaş lütfen. Bende duvar rafı yaptırdım eşime onların üzerine koydum harika bir görsel tasarım oldu. Birazdan çiöek köşemin tamamını paylaşırım sizle.
nilaycım aldığın çiçeklere bittim maşallah harikalar yaa o renklerin şenliği beni mest etti. Inşallah sendeki yerlerini sevip coşarlar. Bayıldım tek kelimeyle. Benimde kızım hasta bugün işten erken çıktım eve geldim. Ama işte yakınımda hiç market yok... diğer çiçekleri nide sabırsızlıkla bekliyorum.
Bu arada diğer forum dediğiniz yer neresi bende o konuyu takip etmek isterim.
gerçekten çok özenlisin canım benim, az bile anlatmışım... maşallah diyorum başka bişey demiyorum...

İşte benim yeni çiçek köşem. Salonda tv ünitemin yanındaki boş duvara raf takıp onları dizdim. Tamda balkon kapısının yanı olduğu için bütün gün aydınlık ve güneşli oluyor. Inşallah yerlerini sever hepsi. Akşamları işten gelip, koltuğa oturup oraya bakmak bana mutluluk veriyor
Eki Görüntüle 1411797
ayyyyyy inanmıyorum yaaaaa

nekadar harika olmuş burası böyleeeeee, gözlerim şenlendi yeminle.. bu nasıl bir güzellik nasıl bir uyum.. sanki yapay çiçek gibi hepsi itinalı özenlii... raflara bittim zaten...
orda oturup çiçeklere baka baka kahve içmek ne keyifli olur

canım valla çok güzel olmuş eline sağlık... aman diyeyim nazar olmasın çiçeklerine, saksıların içine minik nazar boncuklarından koy

gerçekten harika olmuş.. benim rafım bukadar özenli değil... eşim yaptı, eski tv sehpasını değerlendirdi... benim evimde de boş alan olmadığı için mecburen pencereyi işgal ettik, ama olsun.. diğer pencere yetiyor zaten... her sabah kalktığımda o perdeyi açınca içime huzur doluyor, daha ne olsun

menekşelerimde bir yavrulasa, uçarım sevinçten...
bu arada diğer topik benim menekşe çeliklerimin olduğu topik canım, aşama aşama yazdım dileyen olursa faydalansın diye...
yaa bugün ne oldu biliyormusun, eczaneye ilaç almaya gitmiştik, eczacı bayanın öyle güzel çiçekleri varki, çeşit çeşit, yaprak güzeli, arapsaçı, sarkaçlı çiçek, parlak mustafa mı ne diyorlardı

ondan da var.. kaktüsler çeşit çeşit...
eşime dedim ki şu yaprak güzelinden bi tanecik dal istesene diyorum, yok ben isteyemem sen söyle diyor

bende utandım diyemedim ama gözüm kaldı yaa, keşke isteseydim pişman oldum eve gelince...