- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
bi ara koçtaştan hüsnüyusuf ve petunya tohumu alıcam balkonumu bahçe yapıcam
hüsnü yusufu hiç duymadım, bi bakayım netten... petunya da çok güzel bak haklısın... kapalımı balkonun?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bi ara koçtaştan hüsnüyusuf ve petunya tohumu alıcam balkonumu bahçe yapıcam
zeynepcim merhabalar öncelikle topiğe senin gibi bir çiçek tutkununda geldiğine süper ötesi sevindim, hergün bakıyorum birileri gelsin yeni şeyler öğrenelim yeni güzel çiçekler görelim diye, inan gözlerim bayram etti ve sayende çok güzel bilgiler edindim Allah razı olsun.kızlar bende balkonumda çiçek yetiştirmek istiyorum çok güneş alıyor yazın petunyada güneş çok severmiş galiba sizce başka ne yetiştirebilirim
bu arada size ev bitkilerimi gösteriyim
gazelcim yaprak güzeli mi getirdin köyden, onun solgun veya ölüyor gibi olmasına sakın aldanma, sen onu güneş alan bir yere koy, bak 2 haftaya kadar nasıl kendini toplayacak şaşıracaksın. yani üzülme şimdi inşallah diğeride toplar, yeterki güzel biryere koy.vallahi hiç sorma canım benim, inan alıdım A.Ş' yi ben toptan
çiçekler vazgeçilmezim... çok seviyorum, inşallah da bu hobim hiç geçmez bende kalıcı olur hep...
çiçeklerin gerçekten çok güzel canım, sakın vazgeçme bu hobinden... üstelik elinde çok yatkın çok titiz ve görselliğe önem veren birisin belli... bu çok açık... beceriklisin de maşallah ektiğin çiçek tutuyor...
ben iki gün önce köyden birkaç çiçek dalı getirdim, ektim ama sanırım tutmayacaklar
çünkü solmuşlar, küpe çiçeği ve yaprağı güzel çiçeğinden getirmiştim... eşim diyor ki arabada gelirken sıcaktan bayılmış olabilirer bekle bakalım tutar belki diyor ama umudum yok
menekşelerimden de hala tık yok, bi tanecik filizcik görsem nasıl mutlu olacağım.. inatlaştılar benle![]()
nilaaaayyyy süpersin yaaa bu harika bir haberrr, ALlahım şu netten bi bakim buralarda yakın bir A101 yokmu yaa çatlıycam :))) bence varya sen geçen yaptığın gibi yap, bugünden git belkide çiçekler solmasın diye bugünden koyarlar raflara ilk ve en güzelleri kap kuşumkızlar nasılsınız bi ara girdim baktım kimseler yoktu size bomba gibi haberim var bu perşembe a 101 e salon bitkileri geliyo kaçırmayın hemen alın derim sabırsızlıkla perşembe yi bekliyorum
geçmiş sayfaları şimdi göz atıcam kızım uyanmazsa tabi hmn hbr veriyim dedim
oooo süpppeerrrr topik coşuyor merhabalar lacivert hoşgeldin aramıza, çiçeklerin süper, kaktüslerin ayrı bir güzelliği var bende çok severim. menekşelerin çok güzelmiş canım maşallahYaşasın çiçek delilerini buldum ben menekşe delisiyim .Hepsini kendim yapraktan yetiştirdim arkadaşlarada yetiştirip veriyorum .Hemen foto yükliycem.kaktüste çok severim
![]()
zeynepcim merhabalar öncelikle topiğe senin gibi bir çiçek tutkununda geldiğine süper ötesi sevindim, hergün bakıyorum birileri gelsin yeni şeyler öğrenelim yeni güzel çiçekler görelim diye, inan gözlerim bayram etti ve sayende çok güzel bilgiler edindim Allah razı olsun.
Bende 1,5 sene kadar bebek için doktorlara gittim geldim, bilirim o psikolojiyi, en ufak bir örnek vereyim aklıma geldi şimdi, hani o pınar süt reklamı varya bilirsin, "büyüdüm büyüdüm pınarla büyüdüm... büyüdüm büyüdüm bende anne oldum..." diye o reklamlarda hıçkıra hıçkıra ağladığım çok olmuştur... bayramlarda kimseye gitmek istemiyordum ki çocuk varmı yokmu diye soracaklar diye... Allahım isteyen herkese rabbim nasibetsin. ALlahım kimseyi bekletmesin aratmasın ve içlerinde sanada inşallah bu tedavinde sağlıkla kolaylıkla evladını nasibetsin canım benim. ruhumun en derinliklerinden hissediyorum seni, dualarım seninle olacak, heleki o transfer günü filan mutlaka haberdar et özel dua edeyim. tefriciye filan çekecek olursan mutlaka yardım ederim, sen beni arkadaş listene ekle ki kaybetme. bu arada bende istanbuldayım hangi hastaneye geleceksin nereye?
Gelelim çiçeklerine.... ayyyy maşallah 41 kere çiçeklerine bayıldım. sende benim gibi mor seviyorsun galiba saksılarını mor gibi gördüm çok güzeller. menekşeler hakkında verdiğin bilgiler çokkkkk faydalı çok teşekkür ederim. bende akşam eve gidince hemen dediklerini uygulayacağım inşallah. geçmişe bakıp benim çiçeklerimi gördünmü? Gerçi görmediysen de birazdan profilime albüm ekleyip orda çiçeklerimin resimlerini paylaşacağım inşallah ordan da bakabilirsin. benim menekşelerde mutfakta, tezgahın üzerinde. fırına yakın olanın çiçekleri azaldı, sanırım sıcak geliyor ordan, onu biradaha ileriye iticem akşam menekşelerin bayramı olacak sayende :)
bu arada yerde duran camın önündeki kırmızı küçük küçük çiçek açan çiçeğin ismi nedir ona çok bayıldım maşallah çok şirin.
menekşelerin zaten 4-4 lük süper sağlıklı görünüyorlar.
balkon için düşündüğün iki çiçeğede baktım netten bayıldım, petonyalar çok dayanıklı ve sürekli çiçek açan süper bitkiler, bende ondan alacaktım aynı fikirdeymişiz, ama hüsnüyü ilk defa duydum senden, bi baktım çokkkkk güzel mutlaka ondan da alayım, hatta senin dediğin gibi tohum alsam nezamana çıkarlar acaba?
ben çok teşekkür ederim duaların için evet istanbula halit fırat erdene gidicem bu 4. tüp denemem olacak hayırlısı olsun beni anladığına sevindim sağol
evet bende çiçek hastasıyım deneye yanıla menekşe bakımından anlar oldum o gördüğünüz çiçekli bitkinin adını bilmiyorum ama kaktüs familyasından oldukçe sert dikenli
evet bende mora bayılırım yeşil yaprak üzeinde hoş duruyor
hüsnü yusuf çiçeğinide isminden dolayı çok sevdim
yok canım balkonum açık ve çok güneşli onun için güneşe dayanıklı çiçekler seçiyorumhüsnü yusufu hiç duymadım, bi bakayım netten... petunya da çok güzel bak haklısın... kapalımı balkonun?
çiçeklerin çok güzel çiçek delisiiiiiii
Canım merhaba menekşelerin çok güzel görünüyor, bakımını nasıl yapıyorsun, çok acil kurtarmam lazım benimkilerikızlar tüm çiçeklerimin olduğu bir albüm ekledim, profilimden görebilirsiniz, yeni çiçek veya saksı düenlemesi yaptıkça artık hem topiğe hemde albüme ekleyeceğim.
linkini vereyim kolayca şimdi bakabilin diye.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/albums/ciceklerim.37186/
ayyyy bayıldımmm çok güzelllarkadaşlar işyerimdeki çiçeklerin saksılarını değiştirdim, dün ikeaya uğradım dayanamadım renkli renkli görünce.
Eki Görüntüle 1440119 Eki Görüntüle 1440120 Eki Görüntüle 1440126
tatlım onları alalı 20 gün filan oluyor, yani ilk alınmış hali onların, ben birşey yapmadım ilk menekşelerim benim. o güzelliğini muhafaza etmek için burda yazılan tüm detayları uygulayacağım.Canım merhaba menekşelerin çok güzel görünüyor, bakımını nasıl yapıyorsun, çok acil kurtarmam lazım benimkileri![]()
gerçek fiyatları evet burda istanbul belediyesinin direk çiçek satış yeri var, fiyatları çok düşük oluyor. keşke hepiniz istanbulda olsaydınız eminim orada çiçek kalmazdı :)ayyyy bayıldımmm çok güzelll
saksılarına bayıldım çiçeklerine bayıldım o üzerindeki etiketler gerçek fiyatları deme burda çok pahalı
ben cevap yazmıştım ama çıkmamış neyse tekrar yazıyımzeynepcim merhabalar öncelikle topiğe senin gibi bir çiçek tutkununda geldiğine süper ötesi sevindim, hergün bakıyorum birileri gelsin yeni şeyler öğrenelim yeni güzel çiçekler görelim diye, inan gözlerim bayram etti ve sayende çok güzel bilgiler edindim Allah razı olsun.
Bende 1,5 sene kadar bebek için doktorlara gittim geldim, bilirim o psikolojiyi, en ufak bir örnek vereyim aklıma geldi şimdi, hani o pınar süt reklamı varya bilirsin, "büyüdüm büyüdüm pınarla büyüdüm... büyüdüm büyüdüm bende anne oldum..." diye o reklamlarda hıçkıra hıçkıra ağladığım çok olmuştur... bayramlarda kimseye gitmek istemiyordum ki çocuk varmı yokmu diye soracaklar diye... Allahım isteyen herkese rabbim nasibetsin. ALlahım kimseyi bekletmesin aratmasın ve içlerinde sanada inşallah bu tedavinde sağlıkla kolaylıkla evladını nasibetsin canım benim. ruhumun en derinliklerinden hissediyorum seni, dualarım seninle olacak, heleki o transfer günü filan mutlaka haberdar et özel dua edeyim. tefriciye filan çekecek olursan mutlaka yardım ederim, sen beni arkadaş listene ekle ki kaybetme. bu arada bende istanbuldayım hangi hastaneye geleceksin nereye?
Gelelim çiçeklerine.... ayyyy maşallah 41 kere çiçeklerine bayıldım. sende benim gibi mor seviyorsun galiba saksılarını mor gibi gördüm çok güzeller. menekşeler hakkında verdiğin bilgiler çokkkkk faydalı çok teşekkür ederim. bende akşam eve gidince hemen dediklerini uygulayacağım inşallah. geçmişe bakıp benim çiçeklerimi gördünmü? Gerçi görmediysen de birazdan profilime albüm ekleyip orda çiçeklerimin resimlerini paylaşacağım inşallah ordan da bakabilirsin. benim menekşelerde mutfakta, tezgahın üzerinde. fırına yakın olanın çiçekleri azaldı, sanırım sıcak geliyor ordan, onu biradaha ileriye iticem akşam menekşelerin bayramı olacak sayende :)
bu arada yerde duran camın önündeki kırmızı küçük küçük çiçek açan çiçeğin ismi nedir ona çok bayıldım maşallah çok şirin.
menekşelerin zaten 4-4 lük süper sağlıklı görünüyorlar.
balkon için düşündüğün iki çiçeğede baktım netten bayıldım, petonyalar çok dayanıklı ve sürekli çiçek açan süper bitkiler, bende ondan alacaktım aynı fikirdeymişiz, ama hüsnüyü ilk defa duydum senden, bi baktım çokkkkk güzel mutlaka ondan da alayım, hatta senin dediğin gibi tohum alsam nezamana çıkarlar acaba?
![]()
ay vallahi çok ucuz ben burda bir menekşeye 6 tl veriyorum artık diğer salon çiçeklerini düşüntatlım onları alalı 20 gün filan oluyor, yani ilk alınmış hali onların, ben birşey yapmadım ilk menekşelerim benim. o güzelliğini muhafaza etmek için burda yazılan tüm detayları uygulayacağım.
haftada 1 sulanacak, çiçekleri solunca o çiçek dalı kökünden komple kopartılacak, direk güneşe değil ama çok aydınlık yerde bakılacak, 1-2 ayda bir bitki besini verilecek,,, bildiklerim bunlar.
gerçek fiyatları evet burda istanbul belediyesinin direk çiçek satış yeri var, fiyatları çok düşük oluyor. keşke hepiniz istanbulda olsaydınız eminim orada çiçek kalmazdı :)