Bahçe Bakımı ve Çiçekler Evdeki saksı çiçeklerimizi gösterelim mi?

kıslar nasıl evdeki bitkileri bırakıp böyle boynumuzda taşıyalımmı:KK3:

Eklentiler

• kolye3.webp
    kolye3.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 89
Son düzenleme:
Nilayımmm sabah namazında gördüm mesajlarını valla o saatte cevap yazdım sevincimden :) ayy gelir gelmez resimleri de paylaşacağım burda. Artık topikte çiçek kardeşliği başladı süppperrr Allah razı olsun canım benim yaaa:KK19: dediğin gibi sardunyayı balkona koyucam ama bizim buralar inanılmaz rüzgarlı oyüzden yazı bekliyorum birazdaha

Rabiacım ayy merskla bekliyorum resimleri canımmm

Zeynebim aman aman heleki cipsi en önce bırak kuşum. O tehlikenin ele başı çünkü. Çikolata isteğinide evde puding yaparak gider ben öyle yapıyordum. Hem süt içmiş oluyoruz hemde çikolata krizimiz geçiyor:KK66:
grap tatlım bnm :) ne kadar uzak olursak olalım insan isteyince yapamayacağı şey yoktur cnm yrn ilk işimiz kargoyu yollamak olucak inşallah sağ salim alırsın :)

Kızlar bugün durgunsunuz herkes işe güce daldı galiba.
evet bencede bugun biraz sesizlik var cnm :)
bugun bizde hastane dönüşü semt pazarına gittik eee tabi pazar bahane çiçekler şahane :KK66:
bi adet küpeli 1 lira kızlar şok valla ama minnacık bi tanede anneme aldım oda çok sever
birde 11 ay aldım oda 1 lira çok ucuzdu kalanşolar vardı hepsi 1 liraydı
aslında böyle ucuzluktan faydalanmak lazım.... hepsini akşam saksılara ektim
gazel cnm nerelerdesin kuzum hiç yoksun alıştık iyice buraya alıcak çiçek bulamayınca napcaz bilmem
rabia cnm senin yeni çiçeklerde güzel olmuş çok yakışmış kalanşolar yani

bugun bizde hastane dönüşü semt pazarına gittik eee tabi pazar bahane çiçekler şahane :KK66:
bi adet küpeli 1 lira kızlar şok valla ama minnacık bi tanede anneme aldım oda çok sever
gazel cnm nerelerdesin kuzum hiç yoksun alıştık iyice buraya alıcak çiçek bulamayınca napcaz bilmem
rabia cnm senin yeni çiçeklerde güzel olmuş çok yakışmış kalanşolar yani

Teşekkürler canım :KK51:
ayyy 1 lira mııııııı :KK57::KK57::KK57::KK57:
burdaki pazarlarda niye yok ya:KK61:

grap tatlım bnm :) ne kadar uzak olursak olalım insan isteyince yapamayacağı şey yoktur cnm yrn ilk işimiz kargoyu yollamak olucak inşallah sağ salim alırsın :)
rabia cnm senin yeni çiçeklerde güzel olmuş çok yakışmış kalanşolar yani[/QUOTE]
Nilayım süpersin en geç perşembe günü bende olur Allahın izniyle inşallah ayyyy bütün ekipmanlarım hazır bekliyorum, saksısı toprağı sıvı besin gübresi tam teşkilat vaziyetteyim :)))
11 ay çiçeği nasıl bişey yaa aa ilk defa duydum neler öğreneceğiz daha, ama isminden anladığım kadarı ile 11 ay çiçek açıyor galiba, öyleyse varya süperdir... inanılmazsın yaa 1 lira süper, 10 liraya 10 tane çiçiek harikaymış.

YAAA BİRDE NE DİYCEM, şu evdeki tüm çiçeklerinin hepsinin resmini çekip göndersene, 10'larca çiçeğin var ama hepsini görmedik biz, bi bakalım kimbilir ne model çiçekler görücez sende, mesela o büyük menekşeyi ne yaptın ayırdınmı duruyormu?
Birde mutfak işin ne oldu canım başladınızmı? gerçi başlamış olsanız seni pek göremeyiz galiba buralarda..
Ama mutlaka tüm çiçeklerinin resimlerini görmek istiyoruz topikçe bak.

:rolleyes:Pazara gidiceeeem balkon çiçeği alıcam .:KK71::KK37::KK36:kıslaaaar.günaydıın.
ooo süpersin maşallah bu ne güzel bir coşkuu yaaa merakla bekliyorum alacağın güzellikleri.
ayyy bende havamı atayım nilayımın göndereceği çiçekler bugün kargoya verilecek artık 1-2 güne kadar benimde havamdan geçilmez :))) ayrıca haftasonu bende balkon çiçeği almaya gdicem ozaman yaaa herkes balkonlarını çiçeklendirmeye başladı desenize, bir ben kaldım. bizim evimizin yakınlarında büyük çiçekçiler var ama ev bitkileri satmıyorlar, sadece bahçe çiçekleri ağaçları toprakları filan, o yüzden çok uygun oluyor fiyatlar yani bende 1 liraya alır alır dururum tahminimce inşallah

bizim burası daha soğuk ben balkon çiçekleri dikmedim saksılarımı ve toprağımı alıyım haftaya dikicem inşallah
ben tohum olarak aldım petunya ve hüsnüyusuf ,sardunya ,lale
hüsnüyusuf benimde çok hoşuma gitti inşallah bulursam bende almak isterim. peki kışın napıcaz evin içine sıcak ortama mı alıcaz. yoksa kapalı balkonda soğukta yaşarmı?

Back
X