- 27 Şubat 2010
- 12.221
- 2.447
- 773
verme sakın amansaksıya geçirdiğim zaman su verdim ya vermese miydim acaba
ayyy bundan sonra dikkat edeceğim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
verme sakın amansaksıya geçirdiğim zaman su verdim ya vermese miydim acaba
ayyy bundan sonra dikkat edeceğim![]()
kıslar nasıl evdeki bitkileri bırakıp böyle boynumuzda taşıyalımmı![]()
kıslar nasıl evdeki bitkileri bırakıp böyle boynumuzda taşıyalımmı![]()
Ayyy lacivert akşam akşam güldürdün beni hakkaten yaaa :)) bide tabi sağına soluna a4 kağıdı koyman gerekirDi :))
grap tatlım bnm :) ne kadar uzak olursak olalım insan isteyince yapamayacağı şey yoktur cnm yrn ilk işimiz kargoyu yollamak olucak inşallah sağ salim alırsın :)Nilayımmm sabah namazında gördüm mesajlarını valla o saatte cevap yazdım sevincimden :) ayy gelir gelmez resimleri de paylaşacağım burda. Artık topikte çiçek kardeşliği başladı süppperrr Allah razı olsun canım benim yaaadediğin gibi sardunyayı balkona koyucam ama bizim buralar inanılmaz rüzgarlı oyüzden yazı bekliyorum birazdaha
Rabiacım ayy merskla bekliyorum resimleri canımmm
Zeynebim aman aman heleki cipsi en önce bırak kuşum. O tehlikenin ele başı çünkü. Çikolata isteğinide evde puding yaparak gider ben öyle yapıyordum. Hem süt içmiş oluyoruz hemde çikolata krizimiz geçiyor![]()
evet bencede bugun biraz sesizlik var cnm :)Kızlar bugün durgunsunuz herkes işe güce daldı galiba.
evet bencede bugun biraz sesizlik var cnm :)
bugun bizde hastane dönüşü semt pazarına gittik eee tabi pazar bahane çiçekler şahane
bi adet küpeli 1 lira kızlar şok valla ama minnacık bi tanede anneme aldım oda çok sever
birde 11 ay aldım oda 1 lira çok ucuzdu kalanşolar vardı hepsi 1 liraydı
aslında böyle ucuzluktan faydalanmak lazım.... hepsini akşam saksılara ektim
gazel cnm nerelerdesin kuzum hiç yoksun alıştık iyice buraya alıcak çiçek bulamayınca napcaz bilmem
rabia cnm senin yeni çiçeklerde güzel olmuş çok yakışmış kalanşolar yani
evet bencede bugun biraz sesizlik var cnm :)grap tatlım bnm :) ne kadar uzak olursak olalım insan isteyince yapamayacağı şey yoktur cnm yrn ilk işimiz kargoyu yollamak olucak inşallah sağ salim alırsın :)
Yarında çarş pazarı ve A101 gezerim.günaydın lacicim
ben yarını bekliyorum almak için a101 den![]()
ooo süpersin maşallah bu ne güzel bir coşkuu yaaa merakla bekliyorum alacağın güzellikleri.Pazara gidiceeeem balkon çiçeği alıcam .
kıslaaaar.günaydıın.
Hüsnüyusuf akşanları çok güzel kokuyo.bizim burası daha soğuk ben balkon çiçekleri dikmedim saksılarımı ve toprağımı alıyım haftaya dikicem inşallah
ben tohum olarak aldım petunya ve hüsnüyusuf ,sardunya ,lale
ben isminden dolatı alıyorum ismi hoşuma gitti güzel yusufHüsnüyusuf akşanları çok güzel kokuyo.![]()
hüsnüyusuf benimde çok hoşuma gitti inşallah bulursam bende almak isterim. peki kışın napıcaz evin içine sıcak ortama mı alıcaz. yoksa kapalı balkonda soğukta yaşarmı?bizim burası daha soğuk ben balkon çiçekleri dikmedim saksılarımı ve toprağımı alıyım haftaya dikicem inşallah
ben tohum olarak aldım petunya ve hüsnüyusuf ,sardunya ,lale
Kardan sonra bile tekrar çıkıyo.hüsnüyusuf benimde çok hoşuma gitti inşallah bulursam bende almak isterim. peki kışın napıcaz evin içine sıcak ortama mı alıcaz. yoksa kapalı balkonda soğukta yaşarmı?