• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bahçe Bakımı ve Çiçekler Evdeki saksı çiçeklerimizi gösterelim mi?

Dün akşam tohum almıştım onları da sayim foto çekmedim ama :D
Hüsnü Yusuf,Fesleğen ve karanfil tohumları
3 adet uzun saksı
1 adet onun küçüğü dikdörtgen saksı
2 adet yuvarlak saksı
2 poşet toprak
2 adet bitki besini
1 adet sulama kabı
1 hortum :KK53: (balkonlarım kapalı değil artık kovayla su taşımaya son :D )

Eklentiler

• 20150319_105637.webp
    20150319_105637.webp
    18 KB · Görüntüleme: 64
  • 20150319_105647.webp
    20150319_105647.webp
    18 KB · Görüntüleme: 80
  • 20150319_105702.webp
    20150319_105702.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 67
Ben gittim ama A101 bulamadım :(
Akşama artık eşimle birlikte gideriz kaça kadar açık biliyor musunuz kızlar?

rabia ayyy anlamsız şekilde olurmu kargo gelmiş dünyanın en güzel mutluluğu bu süpperrrrr...
yaa hortum yoktu bizim burdakinde hiç gelmemiş, kuzum o hortumun paketinde yazıyormu kaç bar basınca dayanıklı olduğu babam onu merak ediyordu. 7 BAR vs gibi bir ibare varmı?

kızlar aldıklarımın şuanda resmini çekemiyorum burası müsait değil :))

2 tane küçük boy dikdörtgen yeşil renk saksı
2 tane sıvı bitki besini
2 tane 10kg luk toprak
1 tane papatya tohumu
1 tane fesleğen tohumu
1 tane sulama kabu (fıstık yeşili)
Toplam Tutar: 24 TL

Aynı zamanda içerde benjamin ve diğer çiçeklerden de 2şer tane gelmişti ama bende var diye almadım çok güzellerdi maşallah. çok sevinçliyim ALlahım dualarımı kabul etti A101 buldum internetten en yakındaki adrese baktım navigasyonla gittim :))))

rabia ayyy anlamsız şekilde olurmu kargo gelmiş dünyanın en güzel mutluluğu bu süpperrrrr...
yaa hortum yoktu bizim burdakinde hiç gelmemiş, kuzum o hortumun paketinde yazıyormu kaç bar basınca dayanıklı olduğu babam onu merak ediyordu. 7 BAR vs gibi bir ibare varmı?

canım burada 7-8 tane hortum vardı neden gelmemiş ki acaba :KK12:
tatlım üstünde Barium Free yazıyor ya herhangi bi ibare yok başka

kızlar aldıklarımın şuanda resmini çekemiyorum burası müsait değil :))

2 tane küçük boy dikdörtgen yeşil renk saksı
2 tane sıvı bitki besini
2 tane 10kg luk toprak
1 tane papatya tohumu
1 tane fesleğen tohumu
1 tane sulama kabu (fıstık yeşili)
Toplam Tutar: 24 TL

Aynı zamanda içerde benjamin ve diğer çiçeklerden de 2şer tane gelmişti ama bende var diye almadım çok güzellerdi maşallah. çok sevinçliyim ALlahım dualarımı kabul etti A101 buldum internetten en yakındaki adrese baktım navigasyonla gittim :))))

hayırlı olsun canımmm ben de çok sevindim sen de alınca :KK50:
yaşasın 101 kardeşliğiiii :KK45:

canım burada 7-8 tane hortum vardı neden gelmemiş ki acaba :KK12:
tatlım üstünde Barium Free yazıyor ya herhangi bi ibare yok başka
canımmm çok sağol yani hertürlü basınca dayanıklıymış vay anasını yaa süpermiş ozaman. güle güle kullan canım benim.
hakkaten yaşasın A101 yaşasın kardeşliğimiz:KK5:
senden en kısa zamanda dikilmiş çiçek resimleri, boyanmış teneke kutular bekliyoruz:KK66:

canımmm çok sağol yani hertürlü basınca dayanıklıymış vay anasını yaa süpermiş ozaman. güle güle kullan canım benim.
hakkaten yaşasın A101 yaşasın kardeşliğimiz:KK5:
senden en kısa zamanda dikilmiş çiçek resimleri, boyanmış teneke kutular bekliyoruz:KK66:

Ayyy çok heyecanlıyım şimdi tohumlarımı dikeyimmm :KK76:
Çiçekleri halledeyim de boya ilerine bakacağım ya çok mutlu oldum he :KK48:
İşlerimi halledeyim geleceğim kızlar :KK37:

öldüm öldüm kıslar senmisin 13 saksı alan kafayı yitcem belim kırıldı resmen :KK53:
ileriye dönük süper bir yatırım yaptın ama zeynepcim boşver ömür boyu lazım, Allah kolaylık versin sana. şimdi bol bol yorul, kafanı ver bu çiçeklere , Allahın izniyle bu kafa ile en kısa zamanda hamile kalırsın ben sana diyim. çübkü insan bişeyler yoğun bişekilde kendini vererek meşgul olunca ne hikmetse o arada hamile kalıyor, beyin tamamen başka yöne odaklanınca sanırım yumurtalıklar rahatlıyor mu nedir ben anlamadım. bende kafam çok başka yerlerde iken hamile kalmıştım ordan biliyorum :)))

hayatımda ilk soğanlarımı dün akşam nilaycığım sayesinde dikmiş oldum.
bu akşamda inşallah hayatımın ilk tohumlarını ekicem toprak aldım hazırım artık. öncelikle yine nilayımın biber tohumlarını dikicem, ardından papatya ve fesleğenlerimi. çok heyecanlıyım hemen akşam olsun yaaa:)

gazel , nilay nerdesiniz gittiniz mi A101 eeee????

ileriye dönük süper bir yatırım yaptın ama zeynepcim boşver ömür boyu lazım, Allah kolaylık versin sana. şimdi bol bol yorul, kafanı ver bu çiçeklere , Allahın izniyle bu kafa ile en kısa zamanda hamile kalırsın ben sana diyim. çübkü insan bişeyler yoğun bişekilde kendini vererek meşgul olunca ne hikmetse o arada hamile kalıyor, beyin tamamen başka yöne odaklanınca sanırım yumurtalıklar rahatlıyor mu nedir ben anlamadım. bende kafam çok başka yerlerde iken hamile kalmıştım ordan biliyorum :)))
haklısın canım gerçekten toprakla uğraşırken rahatlıyorum kötülükleri alıyo gibi hissediyorum

eşim ne der bilmiyorum bu kadar saksıya ne gerek vardı diyecek :KK67: bende enseye bi tokat patlatırım napıyım :KK70:
süper bir çözüm bulmuşsun işte daha ne olsun :rolleyes::rolleyes:
yok valla çok iyi yaptın çünkü bu çiçek sevgisi dur durak bilmiyor her daim yedekte saksılarımız ve topraklarımız olmalı bence. ben az aldım aslında yaa bak şimdi şimdi kafam çalışıyor :)))

Back
X