Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben gittim ama A101 bulamadım
Akşama artık eşimle birlikte gideriz kaça kadar açık biliyor musunuz kızlar?
rabia ayyy anlamsız şekilde olurmu kargo gelmiş dünyanın en güzel mutluluğu bu süpperrrrr...
yaa hortum yoktu bizim burdakinde hiç gelmemiş, kuzum o hortumun paketinde yazıyormu kaç bar basınca dayanıklı olduğu babam onu merak ediyordu. 7 BAR vs gibi bir ibare varmı?
kızlar aldıklarımın şuanda resmini çekemiyorum burası müsait değil :))
2 tane küçük boy dikdörtgen yeşil renk saksı
2 tane sıvı bitki besini
2 tane 10kg luk toprak
1 tane papatya tohumu
1 tane fesleğen tohumu
1 tane sulama kabu (fıstık yeşili)
Toplam Tutar: 24 TL
Aynı zamanda içerde benjamin ve diğer çiçeklerden de 2şer tane gelmişti ama bende var diye almadım çok güzellerdi maşallah. çok sevinçliyim ALlahım dualarımı kabul etti A101 buldum internetten en yakındaki adrese baktım navigasyonla gittim :))))
canımmm çok sağol yani hertürlü basınca dayanıklıymış vay anasını yaa süpermiş ozaman. güle güle kullan canım benim.canım burada 7-8 tane hortum vardı neden gelmemiş ki acaba
tatlım üstünde Barium Free yazıyor ya herhangi bi ibare yok başka
canımmm çok sağol yani hertürlü basınca dayanıklıymış vay anasını yaa süpermiş ozaman. güle güle kullan canım benim.
hakkaten yaşasın A101 yaşasın kardeşliğimiz
senden en kısa zamanda dikilmiş çiçek resimleri, boyanmış teneke kutular bekliyoruz![]()
öldüm öldüm kıslar senmisin 13 saksı alan kafayı yitcem belim kırıldı resmen![]()
ileriye dönük süper bir yatırım yaptın ama zeynepcim boşver ömür boyu lazım, Allah kolaylık versin sana. şimdi bol bol yorul, kafanı ver bu çiçeklere , Allahın izniyle bu kafa ile en kısa zamanda hamile kalırsın ben sana diyim. çübkü insan bişeyler yoğun bişekilde kendini vererek meşgul olunca ne hikmetse o arada hamile kalıyor, beyin tamamen başka yöne odaklanınca sanırım yumurtalıklar rahatlıyor mu nedir ben anlamadım. bende kafam çok başka yerlerde iken hamile kalmıştım ordan biliyorum :)))öldüm öldüm kıslar senmisin 13 saksı alan kafayı yitcem belim kırıldı resmen![]()
haklısın canım gerçekten toprakla uğraşırken rahatlıyorum kötülükleri alıyo gibi hissediyorumileriye dönük süper bir yatırım yaptın ama zeynepcim boşver ömür boyu lazım, Allah kolaylık versin sana. şimdi bol bol yorul, kafanı ver bu çiçeklere , Allahın izniyle bu kafa ile en kısa zamanda hamile kalırsın ben sana diyim. çübkü insan bişeyler yoğun bişekilde kendini vererek meşgul olunca ne hikmetse o arada hamile kalıyor, beyin tamamen başka yöne odaklanınca sanırım yumurtalıklar rahatlıyor mu nedir ben anlamadım. bende kafam çok başka yerlerde iken hamile kalmıştım ordan biliyorum :)))
süper bir çözüm bulmuşsun işte daha ne olsuneşim ne der bilmiyorum bu kadar saksıya ne gerek vardı diyecekbende enseye bi tokat patlatırım napıyım
![]()