Evden ayrılmaya karar verdim

Kendisini geliştirememiş ve annesinden başka kendi evliliğine odaklanamamış bir insan..
annesine tabi ki değer versin ama evlendikten sonra da şu aile olmayı bir idrak ediversin kafaaları bir zahmet.Evliliklerin çoğu erkeklerin evlendikten sonra bunu idrak edememeleri yüzünden bitiyor.

İyice yüz göz de olmuşsunuz.Bırakın annesiyle birlikte yaşayıp yaşlansınlar.
Hakkınızda hayırlısı, güçlü olmak zorundasınız bundan sonra..

Evet saygı sıfır .saygı olsa bu hale gelmez dik zaten

O rahatını bozup kiraya falan cikmaz

Gidicem kararlıyım ben ona daha geçen hafta evlilik terapistine gidelim dedim dalga geçti sadece çaba yok sadece ben yipraniyorum

sakın kararından dönme ya allahım okudukça delirdim ne kadar iğrenç ya. anam da anam anam da anam. alsın anasını başına çalsın ya.

Olay dün akşam oldu ben bi anda çıktım yanımda param kimliğim hiç bi eşya yoktu en azından bi kaç parça birşey almak zorundayım geldiğimde tv izliyordu ben odaya geçtim hiç görüşmedik konuşmadık evet utansın ona bunun öylesine bi gidiş olmayacağını soyleyecegim

diğer konularınıda biliyorum.kadın seni kursta bile rahat bırakmadı hep peşinde iyi sabrettin. kocan olcak kişide zaten saygı yok sana karşı. sen kimsin ne demek insan eşine hayatını paylaştığı kişiye bnu nasıl söyler. hakkında hayırlısı olsun çocuk olmaması çolk büyük bi şans.

milyon tane konun var bacım sen hiç mi acımıyosun kendine. ben mi çok fevriyim çok bencilim diyorum bazen, böyle adamların yarısına bile fedakarlık etmez çekmezdim yani. on tane çocuk da olsa boşanılır bu adamdan senin kendine garezin mi var. tonlarca yük var üstünde at kurtul daha ne uğraşıyosun.

O rahatını bozup kiraya falan cikmaz
bakın annesinin size ev vermiş olması karışacağı anlamına gelmiyor
biz eşimle 3 sene benim babamın evınde oturduk ve kira vermedik
inanki benım babam bırakın bize karışmayı söyleyeceği lafını 40 kere düşünüp söylerdi acaba bişe desem damat yanlış anlar mı hani benim evimde oturuyorsun gibilerinden konusmus durumuna düşüp damadı üzer miyim diye
bırakın bize karışmayı adam bize ev verdiği için keni ezilip büzülüyordu lafını tartarak konuşmaktan
şimdi kendi evimizi aldık
anneler babalar evlatlarına karşılıksız yapar
benım de cocugum var evım olsa nıye vermeyeyım ? ama ev verdım dıye karışma hakkım mı olacak?

çok ciddi özür dilemesi gerek ve radikal kararlarla dönmesi gereke şartlar aynı olacaksa özrün bi anlamı yok
lütfen kararınızın arkaasında olun o zaman
ananıza babanıza yazık el bebek gül büyüyo bi çocuk yetiştirmek kolay degil
bunun için büyütmediler sizi

Hayırlı olsun inşallah.
Doğru bir karar verdiğini düşünüyorum.
Ben olsam uyanmasını beklemem,o işe gidene kadar dışarıda olurum. İşe gittiğinde de gelip toparlanır terkederim.
Annesine haber mi verdin yanlış anlamışımdır umarım öyle bir şey yapmamışındır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…