- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.301
- 598
Evet saygı sıfır .saygı olsa bu hale gelmez dik zatencanım üzüldüm adına. bir evlilik kolay kurulmuyor ve belli ki bitirmek için de üzerinde baya düşünmüşsün.
sizin sorununuz eşinin bu evliliğe ve sana kesinlikle saygı göstermemesi.
belki ona sorsak o da sana hatalar bulcak. demek ki bu evliliğin sürmesi çok da akilane bi durum olmayacak.
burda genelde ayrıl kurtul boşan gibi cümleler kurmam. ama senin bu anlattıkların benim için yetti. çünkü bi evlilikte saygı yoksa hiçbir şey devam edemez..
eşin hem saygısız hem bencil.. allahım sana yeni hayatında mutluluklar versin..
O rahatını bozup kiraya falan cikmazo zaman arkadaşım dön evine gercekten kimsaya demem ben bpşan diye ama o da Allahın emri
inşşalh hakkınızda hayırlısı olur
ya gelir özür diler
madem annesinin evi diye bu kadar karışma hakkını görüyor size parasını kendi ödeyecegı kira (kimseye minnet etmeyeceğiniz) bir ev açmaya söz verir
yalvarır yakarır
o zaman bakarsınız geri dönmeye
adam olsun da karısını çadırda oturtmasın madem dümbelek.annesi olmasa çadırda bile oturamazmisim.
Taniyamamisim maalesefsen bu adamı sevgililik boyunca nasıl tanıyamadın ya laflara bak laflara. alsın anasıyla otursun o zaman evinde.
Gidicem kararlıyım ben ona daha geçen hafta evlilik terapistine gidelim dedim dalga geçti sadece çaba yok sadece ben yipraniyorum
Olay dün akşam oldu ben bi anda çıktım yanımda param kimliğim hiç bi eşya yoktu en azından bi kaç parça birşey almak zorundayım geldiğimde tv izliyordu ben odaya geçtim hiç görüşmedik konuşmadık evet utansın ona bunun öylesine bi gidiş olmayacağını soyleyecegimşuan da uyuyor mu yani onu mu beklıyorsunuz konuşmak için ?
peki ne konusacaksınız ben gidiyorum mu diyeceksınız?
size mesaj attı nerdesın dıye ve eve geri döndüğünüzde onu uyur halde mi buldunuz?
o zaman merak eden insan uyur muydu ?
Benim ailem böyle bi fedakarlık yapmiyormus annesi fedakarmisadam olsun da karısını çadırda oturtmasın madem dümbelek.
bakın annesinin size ev vermiş olması karışacağı anlamına gelmiyorO rahatını bozup kiraya falan cikmaz
Eve dönünce süratini bile görmedim şimdi de uyuyor işe gitmedi bugunAdam uyuyo mu hala nedir durum dün eve dönünce ne dedim
- ben babama küfür etmiş adamım istersem senin yedi sülalene küfür ederim
Ayrılmalısın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?