Evden ayrılmaya karar verdim

8 sene birbirinizi beklediğinizi yazmışsınız. sevgiliyken de hep böyle miydi acaba eşiniz ?

Adam olsaymısta kendisi alsaymıs evi himmet etmek zorunda kalmazdınız annesine. Kirada otursanız daha huzurlu olurdunz. Adamdaki rahatlık ta pes dedirtti kadın çantayı alıp çıkıyor adam msj atıp uyuyor pess

geçen onedio'da bir başlık vardı, s
Sadece Türklere Özgü 18 Garip Davranış
diye, biri de şu;

- kavgada karşısındakinin kim olduğunu merak etmek.
Hayır yani kimsin sen? Kimsin sen, sen kimsin?
Alıp çarpıcan suratına evlilik cüzdanını bugüne kadar ogrenemedin al secerem burda diye

Sen kimsin sen kimsin sürekli bunu soruyor bende ona ben minnieyim kendimi de senin karın zanediyodum dedim

okurken tepem attı onunki aile seninki ne pekii bu nasıl bi saygısızlık anneler gününyse iki anneyide alıp dışarı çıkılabilir mesela. o kadar doğru bi karar vermişsin ki eşinin ne sana ne ailene saygısı yok annesiyle yaşasın niye evlenmişki

Evet o melek anneciginin eseri annesi de halen nazar diyor beni dinden imandan çıkaracak bu manyaklar

Sen kimsin sen kimsin sürekli bunu soruyor bende ona ben minnieyim kendimi de senin karın zanediyodum dedim
Yani genel yorumlardan okuduğum kadarıyla adam hep böyle, siz hep bir sabır halinde.Hatta ben rahatladım diyen var o derece sorunlar yaşatmış size bu adam. Ben okudukça içime yemin ederim ağırlık çöktü.Nasıl katlanıyorsunuz? Ne için kendinizi bu kadar değersizleştiren bir adamı çekiyorsunuz? Bu kadar saygısız, fütursuz bir adam elime geçse tekme tokat dalıcam bu kadar tiksinir mi insan tanımadığı birinden?Lütfen doğru kararlar verin, kendiniz için.Bir kere geldiğiniz şu dünyada hak ettiğiniz değerin altında yaşamayın, kimseye de bu hakkı vermeyin.Allah yardımcınız olsun inşaallah.

Evet o melek anneciginin eseri annesi de halen nazar diyor beni dinden imandan çıkaracak bu manyaklar
Bide anacığı hemen haberi almış yuh ya bu bile deli eder insanı. Onun uyuması bile numara bence. Neden gitmedi işe normalde gitmesi gerekmiyormu. Sen bir toparlanma çalışması yap. Bavul fermuarının sesini duyunca biter yanında.

Ikide bir senin ailen ne fedakarlık yaptı diyor fedakarlıkta imkan dahilinde yapılır annemler su an bana ev yardımında bulunamazlar

eşinizin davranışları çok yanlış.öncelikle size sormadan plan yapması bu ister annesi ister başkası olsun size sormadan bişeyler yapması çok yanlış.annesinin evi diye başına kakması sizi görmezden gelmesi ve annesinin evi diye ne alaka her dakka sizde çok saçmasapan davranışlar ve sözler.kimse için bu hayatta kendinizi feda etmeyin.inanınki çocuğunuz olsaydı belkide daha çok üzülecek ve evden belki ayrılamıcaktınız bile herşeyin hayırlısı.kalkın toparlanın üzmeyin kendinizi.

ya anlamazlar annesi sorunun asıl kaynağı kendisi olduğunu ANLAMAZ diyorum size
mesela benım kaynana eltimle karşılıklı dairlerde oturuyor
sürekli orda çıkmaz bütün gün sabah kahvaltıyı orda yapar bi daha gece yatmaya gider

bazen mesela konusurken der ki '' bugun karşıya geçmedim yalnız kalsınlar dedim'' der bide bunu övüne övüne söyler
yani kendini oğluyla eltımı yalnız bıraktı dıye anlayışlı oldugunu lutufta bulundugunu zannedıyor
zaten olması gereken bu

boylelerıne beş kuruşluk laf anlatamazsınız dilinizde tüy biter ama anlatamazsınız
anlayacak vizyon yok
komple kafayı atıp yerine yenisini koymanız lazım
kafasını kesip atamaz ya adam değiştiremezsiniz

minnie ne sabir varmış sende masaallah. Bu şekilde bir ömür geçirmek istemezsin herhalde.o kadar yıl değişmemiş eşin şimdiden sonra da zorrr

Adam olsun kendi evini kendi kursun zaten, anne parasıyla artistleniyo kendi evi olsa naparmış bilmem
Pis görgüsüz
Emin ol kendi evini alan bir insan olsa bunları yapmaz. Bu davranış tamdaşımarılarak büyümüş ne isterse önüne konmuş erkek çocuğu davranışı. Hala yetişkin olamamış

Sen fazla kibarsın
Ben X imde sen adam mısın deseydin

bel altı vurmaktan nefret etsem de bu sinirle şöyle laf da edilebilir sanki;

- anam belli babam belli istersen onlara soralım, ama senin kim olduğunu ben de merak ediyorum, babam dediğin adama küfrettiğine göre başka adaylar var sanırsam...

Evleninceye kadar daha doğrusu evlenmeye yirmi gün alıncaya kadar belli etmedi kendini rol yapti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…