Alıp çarpıcan suratına evlilik cüzdanını bugüne kadar ogrenemedin al secerem burda diyegeçen onedio'da bir başlık vardı, s
Sadece Türklere Özgü 18 Garip Davranış
diye, biri de şu;
- kavgada karşısındakinin kim olduğunu merak etmek.
Hayır yani kimsin sen? Kimsin sen, sen kimsin?
Sen kimsin sen kimsin sürekli bunu soruyor bende ona ben minnieyim kendimi de senin karın zanediyodum dedimo nasıl bir uslup öyle? 7 sülalene küfür edebilirmiş.Ne için? Nesin sen onun gözünde.Annesi gece 4 te bile gelebilirmiş ama senin annen misafirmiş.Ba ba ba.Onun annesi olmasa çadırda bile oturamazmışsın.Eeee adam değil o zaman o.Evlenmiş ama annesi olmasa demek karısını çadırda bile oturtamayacak.Yazık...
Sen fazla kibarsınSen kimsin sen kimsin sürekli bunu soruyor bende ona ben minnieyim kendimi de senin karın zanediyodum dedim
Sen kimsin sen kimsin sürekli bunu soruyor bende ona ben minnieyim kendimi de senin karın zanediyodum dedim
Evet o melek anneciginin eseri annesi de halen nazar diyor beni dinden imandan çıkaracak bu manyaklarBöyle adamları, (adam demişim pardon herifleri!) o çok sevgili anneciklerinin bu hale getirdiklerine eminim ben artık.
O yüzden ilerde bu tip bir kayınvalide olmamak için dua ediyorum. Ben kendi irademle böyle olmam da, büyük konuşmak gibi oldu, inşallah sözümü yiyip bu tarz bi kadına dönüşmem. zira büyük konuştuğum ne varsa afiyetle yedim hepsini şu yaşıma kadar.
Konu sahibesi arkadaşım kararlı görünüyosun, inşallah en az hasarla bu süreci atlatırsın. Umarım çizdiğin yolda çok çok ve çoklarca mutluluk seni bekliyodur. Şahsen tanıyıp muhabbetim olmasa da, unutma sen iyi bi insansın ve kimse hayatını uğruna mahvedeceğin kadar değerli değil....
Zaten dünyada tek nazar edilecek onun oğlu vardır, ay parçası gibi oğlanEvet o melek anneciginin eseri annesi de halen nazar diyor beni dinden imandan çıkaracak bu manyaklar
Yani genel yorumlardan okuduğum kadarıyla adam hep böyle, siz hep bir sabır halinde.Hatta ben rahatladım diyen var o derece sorunlar yaşatmış size bu adam. Ben okudukça içime yemin ederim ağırlık çöktü.Nasıl katlanıyorsunuz? Ne için kendinizi bu kadar değersizleştiren bir adamı çekiyorsunuz? Bu kadar saygısız, fütursuz bir adam elime geçse tekme tokat dalıcam bu kadar tiksinir mi insan tanımadığı birinden?Lütfen doğru kararlar verin, kendiniz için.Bir kere geldiğiniz şu dünyada hak ettiğiniz değerin altında yaşamayın, kimseye de bu hakkı vermeyin.Allah yardımcınız olsun inşaallah.Sen kimsin sen kimsin sürekli bunu soruyor bende ona ben minnieyim kendimi de senin karın zanediyodum dedim
Bide anacığı hemen haberi almış yuh ya bu bile deli eder insanı. Onun uyuması bile numara bence. Neden gitmedi işe normalde gitmesi gerekmiyormu. Sen bir toparlanma çalışması yap. Bavul fermuarının sesini duyunca biter yanında.Evet o melek anneciginin eseri annesi de halen nazar diyor beni dinden imandan çıkaracak bu manyaklar
Ikide bir senin ailen ne fedakarlık yaptı diyor fedakarlıkta imkan dahilinde yapılır annemler su an bana ev yardımında bulunamazlarDoğru bir karar
Sen kimsin lafının cevabı budur
En sinir olduğum insan tipi, derdini anlatamazsın, sen kimsin de kimsin, ebenin gözü yani
Annesi ev sahibesi, kendisi efendi sende hizmetçiysen, istifa ettim dersin olur biter
Bu zihniyette bir adam değişmez
Kendisi bir şey yapmayıp anasına yaptırıyor, bir de senin ailen ne yapıyor diye soracak kadar da tinetsiz, evini kendisi alıp oturtsaymış karısını, terbiyesiz herif, ay çok sinirlendim ya...
eşinizin davranışları çok yanlış.öncelikle size sormadan plan yapması bu ister annesi ister başkası olsun size sormadan bişeyler yapması çok yanlış.annesinin evi diye başına kakması sizi görmezden gelmesi ve annesinin evi diye ne alaka her dakka sizde çok saçmasapan davranışlar ve sözler.kimse için bu hayatta kendinizi feda etmeyin.inanınki çocuğunuz olsaydı belkide daha çok üzülecek ve evden belki ayrılamıcaktınız bile herşeyin hayırlısı.kalkın toparlanın üzmeyin kendinizi.Dünkü tartismamizdan sonra ne desem ne yapsam boş diye düşünüyorum evden ayrılmaya karar verdim.beş sene mücadele verdim. emek verdik sevdik sekiz sene boyunca birbirimizi bekledik. evlendik yuvamiz yikilmasin dedim ama olmuyor.Eşim hep ben hep annem diyor başka birşey yok buraya cok konu açtım bilen bilir artık yapamıyorum.
Onun için tek önemli insan annesi ben yokum ailem yok.
Dün evde sakin sakin oturup kahve iciyorduk anneler günü önümüzdeki hafta dedi.bende evet dedim konuşmanın devamında annesi ile beraber anneler gününü planladıklarını anladim.kötü niyetli bi plan değil planları fakat eşimle k.v herşeyi Ben yokmusum gibi planladıkları için tepem attı buna rağmen alçak bi ses tonuyla beraber planlamamiz gerekmez miydi dedim.sadece bunu söyledim sen kimsin sana iyilik yaramıyor sana mi soracam annem seni insan evladı sanıyor o melek gibi kadın senin ne olduğunu bilmiyor v.s v.s bu ve bunun gibi bir çok laf söyledi.bunca lafa rağmen tamam yaparız planı ama ben belki başka birşey düşünmüştüm benim fikrimi biliyor musun dedim.sen kimsinki demeye devam etti.annesinin bize yaptiklari fedakarliklari gormuyormusum (oturduğumuz ev k.v nin)
Benim ailem ne fedakarlık yapıyormuş....annesi olmasa çadırda bile oturamazmisim. .cumartesi günü annemle kiz kardesim gelecekti ben cuma gunu çeker giderim dedi (kavga ettiğimiz icin) Bende beni bunlarla tehdit edemezsin git ama ben millet gelince böyle yapmıyorum surat asmiyorum evden ayrılmiyorum saygı gösteriyorum dedim (annesi sık gelir hatta burdan çıkmak istemez)
Annemi kastediyosan tabi gelecek ev onun ister gece dörtte gelir ister sabah gelir o ev sahibi senin ailen de gelir ama misafir statüsünde dedi.daha bir çok laf kalabalığı var ama fazla uzatmak istemiyorum.
Son olarakta ben babama küfür etmiş adamım istersem senin yedi sülalene küfür ederim dedi ben çok sinirlendim üstüne yürüdüm hadi etsene diye yakasından tuttum o da beni hirpaladi. Çantamı aldım çıktım evden saatlerce bi parkta oturdum .mesaj atmaya başladı nerdesin diye.Eve döndüm
Şu an uyuyor uyanınca konuşup gitcem çünkü dilekçe vermeyi düşünüyorum dün akşam akşam annemlerin üzülmesini istemedim .hemde konusmadan da evden ayrılmak istemedim bi kere daha gidip geri dönmüştüm bu seferde öyle anmasinlar. konuşup cikcam .
Annem daha bisey bilmiyor.Onun annesi de şu an sebebi bilmiyor ama kavga ettiğimizi boşanmaya karar verdiğimi söyledim uyanınca beni ara diye mesaj atmış .....paylaşmak istedim umarım doğru karar almismdir
Adam olsun kendi evini kendi kursun zaten, anne parasıyla artistleniyo kendi evi olsa naparmış bilmemIkide bir senin ailen ne fedakarlık yaptı diyor fedakarlıkta imkan dahilinde yapılır annemler su an bana ev yardımında bulunamazlar
ya anlamazlar annesi sorunun asıl kaynağı kendisi olduğunu ANLAMAZ diyorum sizeEvet o melek anneciginin eseri annesi de halen nazar diyor beni dinden imandan çıkaracak bu manyaklar
Emin ol kendi evini alan bir insan olsa bunları yapmaz. Bu davranış tamdaşımarılarak büyümüş ne isterse önüne konmuş erkek çocuğu davranışı. Hala yetişkin olamamışAdam olsun kendi evini kendi kursun zaten, anne parasıyla artistleniyo kendi evi olsa naparmış bilmem
Pis görgüsüz
Sen fazla kibarsın
Ben X imde sen adam mısın deseydin
Evleninceye kadar daha doğrusu evlenmeye yirmi gün alıncaya kadar belli etmedi kendini rol yaptiCadirda oturma kismina kadar dayanabildim gerisini okumadim Allah sabir versin siz nasil bu kafada bir adamla yasayabiliyorsunuz. Tek bir ornek veriyorum annesinin size ve verecek durumu olmasa calisan hayatini kazana insanlarsiniz dimi ? Tutarsiniz bir ev oturursunuz gerekirse borca girer alirsiniz. Bu ne bicim bir olay carpitma ne bicim hastalikli bir beyni var kocanizin.
Ben Alsin anasinida yasasinlar sonsuza kadar birlikte oluncede yanya gomsunler. Tiksiniyorum soyle erkeklerden, bunca yil flort ederken hicmi fark etmediniz bu adami ve annesini nasil koru korune yillarinizi verdiniz bu hastalikli aileye.
Kendinize yazik etmissiniz boylelerine iyilik fedakarlik yaramaz, basacaksin tekmeyi defolup gidecekler hayatinizdan.
Madem anam anam diye yanip tutusuyordu sizle niye evlendi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?