Evden ayrılmaya karar verdim

Sabrettim yuva yikilmasin dedim ama bu kadar yetti gücüm

Böyle adamları, (adam demişim pardon herifleri!) o çok sevgili anneciklerinin bu hale getirdiklerine eminim ben artık.
O yüzden ilerde bu tip bir kayınvalide olmamak için dua ediyorum. Ben kendi irademle böyle olmam da, büyük konuşmak gibi oldu, inşallah sözümü yiyip bu tarz bi kadına dönüşmem. zira büyük konuştuğum ne varsa afiyetle yedim hepsini şu yaşıma kadar.
Konu sahibesi arkadaşım kararlı görünüyosun, inşallah en az hasarla bu süreci atlatırsın. Umarım çizdiğin yolda çok çok ve çoklarca mutluluk seni bekliyodur. Şahsen tanıyıp muhabbetim olmasa da, unutma sen iyi bi insansın ve kimse hayatını uğruna mahvedeceğin kadar değerli değil....

Eşinizin üslubu çok çirkin. Hep ben ben ben... Evlilikte ben olmaz ki. Bence evlendiğini idrak edememiş.
Birde söylediğiniz gibi süre sürekli ailesiyle beraber olmak işte ve iş dışında onlardan kopamamasına neden olmuş.
Çok zor bir durum. Ama birazda eşinizin taviz vermesi gerekir.
Tartışma esnasında eşinizin size hiiiç saygısı yok. Söylenmeyecek şeyleri söylemiş. Kayınvalidenizin evinden çıkın o zaman

Verdim hep benim ailem huzursuz oluyor sorunlarda etkili olan biri olarak birazda o uzulsun

Kendi ailen nasıl Minnie ?
Sanki onlarda biraz sıkıntılıydı

Eşim çıkmaz bu evden ben kökten çözüm kendim gitmeye karar verdim

Aslında aynı şekilde yaralamak lazım. Erkek olsaydın da sen bir ev alsaydın o zaman, anasının evinde değil de kocamın evinde oturuyorum deseydim keşke...falan denmeli.
He seninle evlenmeden önce de çadırda değildim, ama demek senin çapında o kadarmış. Anan olmasa beraber çadırda yaşıyor olacakmışız, vs gibi

Evet bi türlü koparmadı bu da sorunlardan biri çok
Bıktırdı beni

Doğru bir karar
Sen kimsin lafının cevabı budur
En sinir olduğum insan tipi, derdini anlatamazsın, sen kimsin de kimsin, ebenin gözü yani
Annesi ev sahibesi, kendisi efendi sende hizmetçiysen, istifa ettim dersin olur biter
Bu zihniyette bir adam değişmez
Kendisi bir şey yapmayıp anasına yaptırıyor, bir de senin ailen ne yapıyor diye soracak kadar da tinetsiz, evini kendisi alıp oturtsaymış karısını, terbiyesiz herif, ay çok sinirlendim ya...

anlattıklarına göre eşin zaten sorunlu biri. sürekli bir saldırma havasında. böyle adamla ömür mü geçer.
ayrıca annesi evinde oturmanıza müsaade ediyor diuye böyle bir hakkı yok. ev onun diye ona minnet mi edeceksiniz. anne o sonuçta evladına maddi manevi destek olmak zorunda. sizin çocuğunuz olsa ona da öyle yapacaksınız yani ne kadar ayıp bir düşünce. bunları bahane edip sizin üstünüze gelmesi çok yanlış.
eminim daha bir sürü sıkıntınız vardır. ama daha fazla yıpranmadan olayı noktalamanız isabet olmuş.

Evet giderken büyük ihtimalle senin yüzünden oldu annemin iyiliklerin anlamadım beni anlamadin vs diyecek

Verdim hep benim ailem huzursuz oluyor sorunlarda etkili olan biri olarak birazda o uzulsun
Ah be güzelim,üzülürler mi sence?
İnan o kadar benzerlerini yaşadım ki...
En sonunda bırak üzülmeyi iftiralarla daha da yıpratmaya çalıştılar beni.
En azından bu sayede çabuk soğudum o ayrı.
Ayyy cümlelerim bile bölük börçük!!! İnan elim ayağım titredi... Başından beri bu hikayeyi öyle iyi biliyorum ki... Gözlerim doldu işyerinde,ineyim de sigara içeyim.
Allahım çok büyük bana inan,işlerini kolaylaştırsın inşallah.

Buraya yaklaşık üç ay önce taşındım her tartışmada bu lafları duydum.başka sikintilarda var evet kopma noktasına gelene kadar çok şey yaşadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…