Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Değişeceğine inanmıyorum açıkçası kimse değişmez. Ama çaba sarf edilerek bu takim seyler duzelebilrdi.biz o fırsatı kaçırdık gibiAllah gönlüne göre versin kafanı dinle iyi düşün eşin değişir mi ?en büyük sansın ailen![]()
Amin çok sağol. Evet bi tutusma durumu var panik halinde.hali çok iyi görünmüyorduminnie çaba sarfeden 5 yıldır sanırım hep sen oldun .Eşin senin gideceğini hiç düşünmedi sen çabaladın hep o rahattı .Sen gideceksin ilk defa ciddi olduğunun farkında ve tutuştu ilk defa kaybetme korkusu yaşıyor olabilir belki değişir kim bilir.Rabbim yardımcın olsun
![]()
Panik halinde oh olsun kocanaAmin çok sağol. Evet bi tutusma durumu var panik halinde.hali çok iyi görünmüyordu
Hayırlısı olsun canım. Hemen dava açma derim bende. Keşke sende ona şartlarını sunup bunları yapabileceksen gel deseydin. Gerçi. Senin icinde eşine karşı bir sevgi varmı bilmiyorum var sayarak bunu söylüyorum. Biraz kafanı dinle tekrar bir görüşürsünüz daha sonra. Ama gittin diye seni yıkıcı taraf ilan etmesi çok saçma. Gitmeni gerektirecek tavırlarının farkına varıp konuşması gerekir. Hakkınızda hayırlısı olur inşallahÇok çaba sarfettim çok sabrettim o da bundan faydalandi.şu an durumun farkında yani ciddiyetin
Konu sahibi inşallah kocandan tez zamanda boşanırsınız.çok çok mutlu olun .gelen gideni arattırır unutmayın.birinci evlilikte mutluluğu bulamazsanız.2-3-4 tede bulamazsınız.yastık değişir hayatınıza giren adamlar değişir kader değişmez kardeşim.dahada bu konuya yorum yapmıycam.sizde kızın acılarıyla doymaya devam edin.haydi eyvallah.
Pancara demiyo konu sahibine diyoNe kadar terbiyesiz ve karanlik kalplisiniz, kime ne olacagini siz bilemezsiniz, yavrupancarin kaderi bu adamdan ayrilip bebegiyle cok huzurlu ve mutlu bir hayat surmek bence onumuze gelen sacmaliklara kader deyip boyun egmek gunahtir asil allahin verdigi akli fikri kullanmayip
Yavrupancar artik arkana bakma kimseye kulak asma bebegine saril ve cok mutlu ol, kotu gunler su gibi akip gececek hayatina mutlu gunesler dogacak, sevgilerimi gonderiyorum sana ve minige
Nasıl yani hala pişman olamıyormuymuş? Ne kadar panik falan deseniz de ben hala bir kuyruğu dik tutma çabaları görüyorum. Hala sizi suçlama derdinde. Sen yıkıcısın falan. Ortada af dileyen bir insan göremedim ki ben siz affedeceksiniz. Sanki lütfeder gibi bir daha deneyelim diyen biri var. Kendimi düzelticem, bu sefer farklı davranıcam, ailem ev sahibi seninkiler misafir muamelesi çekmeyeceğim diyor mu? Zannetmiyorum. Bence şans onu isteyene ve hakedene verilir. İyi düşünün derim.sinirlendigi an ağzından çıkanlara hakim olamiyormus. Sonra pişman olmuyormuş
Çok çaba sarfettim çok sabrettim o da bundan faydalandi.şu an durumun farkında yani ciddiyetin
Boşanma davası açacağım için beni yıkıcı taraf ilan ediyor.dinlen tekrar konuşalım diyorHayırlısı olsun canım. Hemen dava açma derim bende. Keşke sende ona şartlarını sunup bunları yapabileceksen gel deseydin. Gerçi. Senin icinde eşine karşı bir sevgi varmı bilmiyorum var sayarak bunu söylüyorum. Biraz kafanı dinle tekrar bir görüşürsünüz daha sonra. Ama gittin diye seni yıkıcı taraf ilan etmesi çok saçma. Gitmeni gerektirecek tavırlarının farkına varıp konuşması gerekir. Hakkınızda hayırlısı olur inşallah
hala senden adım bekliyor. ama sana söz veremiyor öyle mi, annesi ve kendisini düzeltmek konusunda?Boşanma davası açacağım için beni yıkıcı taraf ilan ediyor.dinlen tekrar konuşalım diyor
ne farkeder ki sen de onu ....... ilan ettin. boşluğa istediğin kelimeyi koy. yıkıcı tarafmışmış. kendisi zamanında çok yapıcıydı ya. sakın kararından geri dönme. emin ol düzelmez. biraz bdv konularına bak affedip dönenlerden daha iyi ki dönmüşüm diyeni duymadım. sakın dönme tamam mıBoşanma davası açacağım için beni yıkıcı taraf ilan ediyor.dinlen tekrar konuşalım diyor