evden çıkmayan misafir..

yok canım yaa..elini kolunu sallıyarak geliyor..bir öncekide böyleydi..ayrıldılar..dedim birdaha kendimi kullandırmıcam..yine kullandırıyorum..kaderim hep aynı..

bakın benim de genç kızım var, kınamak istemiyorum ama ikisinin de kafalarını birbirine toslatarak kırarım. kendinize neden bunların yapılmasına izin veriyorsunuz.evde anne olan sizsiniz. koskoca insanlar def edin gitsinler, hizmetçi misiniz. kabahatin büyüğü kızınızda, kimbilir ne diyor ki bu adamda elini kolunu sallayarak geliyor. hiç mi size acımıyor.
sinir oldum ya!
koskoca adam küçük de değil, siz şunların yanında bir cinnet geçirsenize. ya da oğlanla konuşun, benim kızım laftan anlamıyor, sen düşünceli ol bari, laftan sözden bıktım deyin. kızınız da küserse küssün, rahat edersiniz.
büyük konuşmayım ama ne yemek yaparım, ne alışveriş yaparım. zıkkımın pekini yesinler.

Siz bir şeye 'hayır' ve ya kabul etmiyorum dediğiniz de o şeyin tekrar konusunun açılmaması lazım..
Kaldı ki, arada söz, nişan dahi olsa her akşam nişanlısının evine gitmesi çok abes bir durum..
Ayıplık şöyle kalsın insanın özeli kalmaz, herkes rahatsız olur.
Bir de özel yemekler hazırlıyorsunuz, adam açıkça para çok harcanıyor diyor dışarıda.
Yani rahatlık, yüzsüzlük, cimrilik diz boyu.
Kızınıza rest çekin başka yolu yok.

2014 teki konunuzda kiziniz 20 yasinda
2015 te 24
Bugunku konuda 23
Yalan soylemiyorsaniz 3 tane kiziniz var
Diyelimki yine yalan degil ücünün de polikistik over olması:işsiz:
Ben de baktım ama bu kadar ayrıntıyı alkışlıyorum :D

Bi laf var ya nerde o eski bayramlar die gulmeyin wallahi bayrami seyrani gectim saygi gorgu görenek hic bir sey eskisi gibi degil artik damat adayinin birak eve her gun gelip tv acip mac seyredip yemek yememesi kiz annesine yaranacaz die saygida kusur edilmezdi eve bile cekinilerek gelirdi şimdi birak cekinmeyi insanlar yuzsuzluk boyutuna gelmis degisik valla siz ona bir sey diyemiosunuz utanmasa hanim teyze sen git biz rahat edelim demedigi kalmis.. yozlasma artıyor gittikce her alanda hemde

yok canım yaa..elini kolunu sallıyarak geliyor..bir öncekide böyleydi..ayrıldılar..dedim birdaha kendimi kullandırmıcam..yine kullandırıyorum..kaderim hep aynı..
bı oncekı de boyleyse sorun sızın kızınızda ve dolayısı ıle kızda. o kızın bı hakkından gelırdım hadsız , ben senın sevgılılerını hızmet mı edecem. sız de kusura bakmayın ama ne genıssınız ,bıze ters dıyıp almayaydınız eve. ayrıca bu boyle devam ederse bu cocukta bu kızı bırakır haberınız olsun
yanı soyledıklerıme kırılmayın lütfen amacım sızı kırmak degıl ama kendınıze gelın.

ben yapmaya kalksam anam beni ıslak odunla döver valla. nasıl iş bu. ben anneme erkek arkadaşım olduğunu bile söylememiştim. kendi anlamıştı. bu ne rahatlık böyle. kendimi amerikan dizisinde hissettim :halay:

Buyuk ihtimal bu konu sahte eger gerceksede tek sorun annese boyle annemi olur arada resmiyet yok sen kizinin her erkek arkadasini eve al sacmalik boyle annelik olmaz cok guzel bi ornek davranis sergiliyosunuz bravo

Ablacım sen kendinde misin?
O çocuk misafir değil, yemeği-hizmetçiyi bedavaya getirmeye çalışan fırsatçı.
Ne diye kendinizi böyle kullandırtıyorsunuz?

Oğlum çekil bakayım kenara, bu akşam bunu izleyeceğim, demek ne kadar zor olabilir?

Yada yemek yapmayıp, ben bir kaç gün dinleneyim, peynir ekmek allah ne verdiyse demek?
Kovamiyorsan bunu deniycen mecbur

Ben bu teklifi o yaşta yapsaydım anneme annem hiç yapmadı ama gözümün yaşına bakmaz terlikle ıslah ederdi beni sadece teklif diyorum suç kızınızda ve sizde asalak gibi yerleşmiş eve kumandaya bile el koymuş rahata bak siz böyle oldukça bundan kurtulsanız yenisi gelir
Kıza iyi bir ders lazım esasen hiç anne terliği yememiş belli

Suc kizinizda degil sizde. Otoritenizi kuramamissiniz. Hayir dediginizde onun tekrarlanmamasi gerektigini ogretememissiniz. Belli ki ozgur bir birey yetistireyim dediniz cocuk tepenize cikti. Birde hizmetci gibi kullaniyor size. Siddeti destekleyen biri degilim ama soyle guzel bir anne terligini haketmiyor degil. Ayrica resmen sevgilileri sizin eve kamp kuruyor. Hepsi boyleymis. Kusura bakmayin da bu ne rahatliktir.

Anneme bu muamelenin çeyreğini yapsam beni kürekle kovalar. Anladığım kadarıyla kızınız pek sağlıklı düşünemiyor. Sizin yorgunluğunuz, hastalığınız da umurunda değil. Öyleyse kendi işinizi kendiniz halledeceksiniz mecbur, kızdan size hayır yok. Beyefendinin ve kızınızın rahatını bozacaksınız.Yatın uzanın televizyon odasına hastayım yemek yapamadım diyin. Bu arada da tv kumandasını da elinizden bırakmayın.Gelsinler kendi pişirip kendi yesinler.Hazır sofrayı kurulup yiyin siz de .Yumurta kırarlarsa yumurta yiyin no problem. Sonraki gün damat beyin sevmediği yemeği yapın zıkkım yesin.Sonraki gün damat bey eve gelince evdeki eksiklerin bi listesini verin ama pahalı şeyler olmasına özen gösterin.Alışverişten gelince içtenlikle teşekkür edin sadece.
Başka birgün eve gelince sizi evde bulamasın mesela damat bey kapıda kalsın.
Sonraki gün sofra kurma toplama bulaşık yıkama çay demlemede damat beyden yardım isteyin mesela, emir kipiyle konuşun gururu kırılsın.
O yüzsüzse siz de yüzsüzleşin.
Böyle böyle akıllanır belki.

ben niye ban aldığımıda bilmiyorum..kızım 1994 doğumlu..fazla açıklamıcam çünkü tanıdığım kişilerde var burda..23-24 dedim..ve çoçukta o yaşlarda olması lazım..kusura bakmayın kimliğini görmedim...detaylı yazmıcam..yalan senaryo yazıp ..para kazanma için de yazmadım..sadece başıma gelen olayı çok daraldım..paylaşmak istedim..ben 8 buçuk yıllık eski üyeyim..uzun zamanda girmedim..başıma bu olay gelince dertleşmek istedim..ne erkek üyeliğim kaldı..ne fake hesaplığım kaldı..nerdeyse kanser hastalığımla alaycı bir şekilde yazmalar kaldı..yok kızı girmiştir ..ben gayette iyi biliyorum eski konuların tekrar okunacağını..ve birileride yaşa takılmış..kızların..ben öyle yaşları günü gününe yazamam..bir insan bugün 23 ise...iki ay sonra 24 çünkü yaşgününden önce bir yıl farkeder..evet bir ara çok girdim kızım polikistikti..her tahlil sonucunu burda paylaştım..onuda yalan yazamam..bir insan hiç bir şey yokken niye durduk yere tahlilleri paylaşsın..o gün derdimi paylaştığımda çok kötüdüydüm..ve bazı kişiler tarafından eleştirildim...cevapta yazmıcam..yinede bana inanıp cevap yazan kişilere teşekkür ederim..inandığınız için..mune hanımdan bu postu kapatabilirmisiniz...ben melan2010..iyi günler

Bence yine hata sizde kızı nasıl yetiştirmişsiniz de erkek arkadaşını her gün eve gel mede utanma sıkılma yok, bence hatayı tamamen kendinizde arayın, zamanınızda hayır demediğini cümleler ve davranışlar şu an dert olur tabi

Anneme bu muamelenin çeyreğini yapsam beni kürekle kovalar. Anladığım kadarıyla kızınız pek sağlıklı düşünemiyor. Sizin yorgunluğunuz, hastalığınız da umurunda değil. Öyleyse kendi işinizi kendiniz halledeceksiniz mecbur, kızdan size hayır yok. Beyefendinin ve kızınızın rahatını bozacaksınız.Yatın uzanın televizyon odasına hastayım yemek yapamadım diyin. Bu arada da tv kumandasını da elinizden bırakmayın.Gelsinler kendi pişirip kendi yesinler.Hazır sofrayı kurulup yiyin siz de .Yumurta kırarlarsa yumurta yiyin no problem. Sonraki gün damat beyin sevmediği yemeği yapın zıkkım yesin.Sonraki gün damat bey eve gelince evdeki eksiklerin bi listesini verin ama pahalı şeyler olmasına özen gösterin.Alışverişten gelince içtenlikle teşekkür edin sadece.
Başka birgün eve gelince sizi evde bulamasın mesela damat bey kapıda kalsın.
Sonraki gün sofra kurma toplama bulaşık yıkama çay demlemede damat beyden yardım isteyin mesela, emir kipiyle konuşun gururu kırılsın.
O yüzsüzse siz de yüzsüzleşin.
Böyle böyle akıllanır belki.
çözüm burda daha ne duruyorsun:-):KK9:

Back
X