• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evden çıkmayan misafir..

Esiniz Nerede peki ? Babası olarak o biraz tepki gösterse diye söylüyorum. Bnm annem olsa açıkça söylerdi valla çocuğa

kızına söz geçiremiyor musun?
yemeği yapsın sofrayı kursun kaldırsın bulaşığı yıkasın o zaman elleme.
kendi misafirini kendi ağırlasın her akşam.
Katiliyorum. Her aksam o misafiri kendisinin agirlamasi gerektiğinde bak bakalim bidaha bu kadar sık gelebilecek mi? Yildirma politikasi uygulayin o zaman. Hizmet etmeyin herşeyi kiziniz yapsın, acip dizinizi izleyin, o yokmus gibi davranın, bi sure sonra kiziniz zaten hizmetten bikacagi icin bi sekilde halledecektir bu meseleyi.

Ben eve erkek arkadaşımı getiricem de... Anneme yemek yaptırıcam da... Gecenin bir saatine kadar bizimle kalacak bir de... Benim annem de modern bir kadındır ama böyle bir şeye asla izin vermez resti çeker. Ki ben de böyle bir şey istemem. Konuya asla anlam veremedim. Akrabanız değil, nişan yok nikah yok. Ne işi var sizin evinizde? O sizin evinize en fazla haftada birkaç saat girebilmeli o da gündüz vakti...

yaptı bir hafta yoruldu..dışarda işlerim oluyor..eve bir an önce gidip ne yemek yapacağımı düşünüyorum..

Yorulursa yorulsun. Umursamayin. O sizi umursuyo mu? Oglani eve cagirmayi biliyosa agirlamasini da bilecek. Siz boyle olursaniz daha cook ezerler sizi.

"Ahh ah kızıma kaç defa söyledim bu eve ikinci tv lazım artık. Malum kalabalıklaştık. Herkesin tercihleri farklı" derdim

Boyle laf sokmalara gerek var mi sizce? O evin sahibinin kim oldugunu hatirlatmasi yeterli. Çocuktan önce kendi alsin kumandayı eline, acsin dizisini. Bisey derse de kusura bakma benim dizilerim var mac izlemek istemiyorum evimde desin. Ya da ondan once cocuk mu aldi kumandayi, canim kumandayı verir misin benim dizim basladi desin. O evin sahibi kim, misafir kim bi hatırlatsin o yuzsuze.

Konu komşudan laf duyar oldum.
Ayıplıyorlar artık eve alamam de.
Kızına işlemiyorsa oğlana de direk.

Dışarda görüşün çocuğum, evde istemiyorum de dümdüz.
Elin adamı sonuçta damat değil bir şey değil.
Niye çekinip, sıkılıyorsun ki.

kızımın erkek arkadaşı bizden çıkmıyor..işten çıkar bize gelir..gece 12 ye kadar oturur oturur..ne özelim kaldı ne birşey..evinde yanlız diye yatana kadar bizde...şaşırmış durumdayım..piskolojim bozuldu...her gün yatana kadar hizmet...dizilerimi dahi izleyemiyorum..ailesi 10 saat uzaklıkta..bulunduğumuz ilde okumuş ve çalışıyor...her gün ne yemek yapacağımı şaşırdım..çok yemek seçiyor..bana yardımcı olun..:dua:
Evlenince beraber yasamak isterlerse ben sasirmam. O zaman kocana anana kalk hismet et dersiniz aksamlari. Kiziniza bence yatmadan anlatin durumu.

Yorulursa yorulsun. Umursamayin. O sizi umursuyo mu? Oglani eve cagirmayi biliyosa agirlamasini da bilecek. Siz boyle olursaniz daha cook ezerler sizi.

Boyle laf sokmalara gerek var mi sizce? O evin sahibinin kim oldugunu hatirlatmasi yeterli. Çocuktan önce kendi alsin kumandayı eline, acsin dizisini. Bisey derse de kusura bakma benim dizilerim var mac izlemek istemiyorum evimde desin. Ya da ondan once cocuk mu aldi kumandayi, canim kumandayı verir misin benim dizim basladi desin. O evin sahibi kim, misafir kim bi hatırlatsin o yuzsuze.
Laf sokma gibi değil de daha yumuşakça bir ses tonuyla söylerdim ben. Benim yapım böyle belki de bilemedim. Sonuçta kızı var ve kızını karşısına almak konu sahibini daha da mutlu etmeyecektir.

Belki de kız annesi olduğumdan, kendim ne yapardım empatisi kurmaya çalıştım. Büyük konuşmamak gerek. ne olacağımızın garantisi yok.

Bugün ne pisireyim sana diye telefon edin.sabahtan ne pisireceginizi planlayin.
Canım damat namzetimiz dur sana çay ve ya kahve mi koyayım acaba deyin.Beğenir bence.

Ablacım hata ediyorsun bu şekilde kızınada zarar veriyorsun,evleneceği kişi bu yada başkası ikinizi de hep vur Semeri ver sopayı görecek yazık değil mi?size
Ciddi bir tavırla kızınıza adam gibi adam olmayanlarla görüşmemesini soyleyin

her gün tartışıyorum kızla..yapamıyorum diye..sen yapmazsan yumurta kırarım yine ağırlarım diyor..çok kötüyüm yaa..kınamayın ne olur..çok düşündüm çaresiz kalınca buraya yazmak istedim..
Ağırlama çocuğum ağırla ama kendi evinde bi zahmet desen evlensinler yani o zaman!
Kusura bakma ablam kızın seni sırttan sivazliyor nacizhane fikrim

Höh
Öğrenci olsa sevabına besleyin diyecektim ama herif bildiğiniz yüzsüz

1. Öncelikle kızınıza net tavır koyun arada bir resmiyet yok bu herif bizim eve böylece gelemez diceksiniz
2. Ben kanserden ölümden döndüm sen elin herifi için anneni yormaya hiç acımıyor musun yazık diceksiniz
3. O herifi de karşınıza alın, burası yol geçen hanı değil, arnaızda bir resmiyet falan da yok sen laf çıkar diye hiç korkmaz mısın ne biçim bir erkeksin diceksiniz. Ben sana hizmet edemem eşşek kadar herifsin anan yaşındaki kadını çalıştırmaya hiç utanmıyor musun ne rahat ne geniş bir tipsin diceksiniz
4. Bana kalırsa kızınız bu asalak tipten ayrılsın. Bu kadar yüzsüz olunmaz arkadaş
5. Beni çağırın gelirim vallahi bunların topuna ayarı çekerim
Oyyyy cherrym sen ne mübarek bir kk dassin milyonkere ++++lar sana feda olsun +++........

Suc tamamen kizinizda hatta en derine inersek sizde! Benim de esim evlenmeden gelirdi bize (ayda yilda bir tabii oda zorla) ki annemde damatlarina yemek yapmayi yedirip icirmeyi sevdigi seyleri yapmayi cok sever ama her defasinda anneme yardim ederim annem oyle calisirken asla yayilip oturamam kimse kusura bakmasin ki esimde kizar oyle seylere. Kalkarim anneme cay kahve servisinide yaparim! Bu tamamen yetistirme tarziyla alakali kesinlikle!! Annem tv de ne acmissa esimde onu izler! Kiziniz nasil yetistirildi bilmiyorum ki baba da yok anladigim kadariyla ama vicdandan yoksun yetismis yada kendini oyle yetistirmis. Ayip. O sunepeye diyecek hicbir sey yok zaten pes. Bari daha fazla yipranmadan bi dur diyin lutfen.

Kanser geçirmişsiniz bir de..bu tempoya iyi bile dayanıyorsunuz. Pes dedim okurken bu nasıl bir genişliktir böyle! Ailesi de mi uyarmıyor bu adamı?!
Dayağa kesin olarak karşıyımdır ama kızınız tam dayaklık yav:KK45:ahh şu gençlik:KK51:

Back
X