- 11 Ağustos 2011
- 5.846
- 3.396
- 373
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok ..olsa gelemezdi zaten..huzurum yok evde ..bazen diyorum kafayı alıp gidesim geliyor....birde kanser geçirdim ölümden döndüm...bunlar beni fazla yaşatmaz diyorum...yaşamak için çok mücadele verdim..yaşayacağım günleriim varmış
Ay konunuzu okuyunca aklıma üniversitedeki ev arkadaşımın bizim evden çıkmayan erkek arkadaşı geldi. O kadar sinir olmuştum ki bi rahat banyoya giremiyordum mesela yani bir dönem boyunca her akşam mı bizde olur insan o bunalmışlığı hatırladım. En sonunda uygun bir dille konuşmuştuk rahatsız olduğumuzu belirtmiştik kıza. Siz kızınızla daha rahat konuşursunuz diye düşünüyorum.kızımın erkek arkadaşı bizden çıkmıyor..işten çıkar bize gelir..gece 12 ye kadar oturur oturur..ne özelim kaldı ne birşey..evinde yanlız diye yatana kadar bizde...şaşırmış durumdayım..piskolojim bozuldu...her gün yatana kadar hizmet...dizilerimi dahi izleyemiyorum..ailesi 10 saat uzaklıkta..bulunduğumuz ilde okumuş ve çalışıyor...her gün ne yemek yapacağımı şaşırdım..çok yemek seçiyor..bana yardımcı olun..![]()
Yarın bir gün evlenseler bu ikisi sizin yanınıza taşınır.
- Ev bedava
- Yemek bedava
- Hizmet bedava
Oh daha ne olsun :))
yok canım yaa..elini kolunu sallıyarak geliyor..bir öncekide böyleydi..ayrıldılar..dedim birdaha kendimi kullandırmıcam..yine kullandırıyorum..kaderim hep aynı..
ben de koyarım valla kızımı da onu da kapının önüne :) hiç çekememokurken çatladım aylar sonra sırf bu konuya yorum yapmak için girdim
benim annem olsa onu da beni de çoktan kapının önüne koymuştu