evden çıkmayan misafir..

erkek arkadaşa evimin balkonunda çayımı yudumlarken
koca bir "çüüüüşşşşş" diyorum
nişanlı bile olsalar bu kadar abartılmamalı gel gitler
kızınızla konuştunuz mu ? kızınız engel olmalı
ayrıca ne demek misafirlikte kumandaya el atmak şimdiden vıcıklaşmayın çok çekersiniz

Biz ne yaoabiliriz ki?
En bastan nasil musade ettiniz surekli size gelmesini?
Kiziniza soyleyin annem yoruluyor desin gelip gitmeleri azaltalim desin
Baska cozumu yok ki..

Çok laçkalaşmış muhabbetiniz.
Ayrıca beyzadeyi de pek gözüm tutmadı. Cimriliğini ilan etmiş..

Benzerini geçmişte bir eniştemle yaşadık ama benim eniştemin pek yükü yoktu anneme.. Ayrıca sözlenmiş askerlik bekliyorlardı..

Adamın ailesini arayın. Kızınızın ağzının ortasına terlikle yapıştırın.

Yapamayacaksanız ikisini alın karşınıza, “kendi evimde ayaklarımı uzatamıyorum, bundan böyle salon bana ait, evin diğer bölümlerini kullanabilirsiniz. Haftada iki gün yemek benden. Geri kalanını aranızda halledin. Oğlum senin artık misafirliği aştı. Birazdan alışveriş listesini hazırlayıp sana vereceğim. Evin ihtiyaçlarını bundan böyle dönüşümlü alacağız. Dilersen faturalara ortak olabilirsin. Ama benden bu kadar. İtirazın varsa artık her akşam seni misafir olarak kabul etmeyeceğimi bil. Dışarıda görüşürsünüz. Zaten hakkımızda ileri geri konuşmaya başlamışlar, tebrik ederim, bu yaştan sonra katil olacağım sayenizde”deyiverin.

Kızınız anasının gözüymüş. Sevgilisinin evine gidip yemek yapması var tabi, ondan yırtıyor. Sevgili de mutfak masrafı yapmıyor. Oğlana onun evine geçmeyi teklif etseniz? Yalnız kalmak istiyorum ben de senin eve gideceğim. İsterseniz burada at koşturun. Anahtarını ver deseniz(:

Sen kızını engellemelisin ablacım.Kararlı bir anne ol.Çok çırpınıyorsun gereksiz yere.
Evde baba figürü aradı gözüm?
Ondan mütevellit bu cesaret!!!
İnsanda biraz utanma olur.Hergün zırt pırt ne öyle görgüsüz.
Kızına hayir diyemezsen bir önceki yazdiklarimi uygulamak zorunda kalacaksin maalesef

Neden siz dizi bile izleyemeyecek kadar kendinizden feragat ediyorsunuz?

Misafirlik 3 gündür. Ben olsam çay kahve isteyene "mutfak orada kendin al hatta bana da yap da getir" derdim..

Avrupa yakası dizisinde İffet Hanım vardı.
"Soldan soldan geliyorlar" derdi
Onun gibi yap!

yok ..olsa gelemezdi zaten..huzurum yok evde ..bazen diyorum kafayı alıp gidesim geliyor....birde kanser geçirdim ölümden döndüm...bunlar beni fazla yaşatmaz diyorum...yaşamak için çok mücadele verdim..yaşayacağım günleriim varmış
:oha: evlat değil ömür törpüsü mübarek.. anneni sana bağışlamış Rabbim, şükür et, pamuklara sar! Elin oğlunu pohpohlamak için ölümden dönmüş anneyi bu kadar üzmek, ezdirme.. pes..
Anne babanız hayatta mı konu sahibi? Bir müddet misafirliğe gidin, kafa dinleyin.. elin oğluna hizmet edeceğinize yaşlı ailenizle vakit geçirmiş olursunuz.. anne her daim iyi gelir insana.. ben annemde bulurum huzuru, bunaldıkça giderim yanına, çok uzakta olsa da..

şu baba da yok anladığım kadarıyla diyen kk kadınları... benimde annem ve babam biz çok küçükken ayrıldı. ama bbamız yok diye ipsiz sapsız erkek arkadaşımızı evde ağırlamadık. ille de bi baba olması gerekmiyor terbiye, saygı,örf adet bilmek için. önce insan kendini bilecek. siz baba korkusundan yapamadınız demek bir çok şeyi bende bunu mu anlamalıyım?

konu sahibi, siz ağırlığınızı koymadıkça böyle devam edecek anlaşılan. istemiyorum bir daha gelmeyecek demelisiniz. aslolan hizmet etmek yemesi içmesi değil bunlar hep 2.planda. önemli olan aradaki mesafe...

okurken çatladım aylar sonra sırf bu konuya yorum yapmak için girdim

benim annem olsa onu da beni de çoktan kapının önüne koymuştu

kızımın erkek arkadaşı bizden çıkmıyor..işten çıkar bize gelir..gece 12 ye kadar oturur oturur..ne özelim kaldı ne birşey..evinde yanlız diye yatana kadar bizde...şaşırmış durumdayım..piskolojim bozuldu...her gün yatana kadar hizmet...dizilerimi dahi izleyemiyorum..ailesi 10 saat uzaklıkta..bulunduğumuz ilde okumuş ve çalışıyor...her gün ne yemek yapacağımı şaşırdım..çok yemek seçiyor..bana yardımcı olun..:dua:
Ay konunuzu okuyunca aklıma üniversitedeki ev arkadaşımın bizim evden çıkmayan erkek arkadaşı geldi. O kadar sinir olmuştum ki bi rahat banyoya giremiyordum mesela yani bir dönem boyunca her akşam mı bizde olur insan o bunalmışlığı hatırladım. En sonunda uygun bir dille konuşmuştuk rahatsız olduğumuzu belirtmiştik kıza. Siz kızınızla daha rahat konuşursunuz diye düşünüyorum.

yok canım yaa..elini kolunu sallıyarak geliyor..bir öncekide böyleydi..ayrıldılar..dedim birdaha kendimi kullandırmıcam..yine kullandırıyorum..kaderim hep aynı..

Evet izin vermeyin kullanmasınlar. Kızınız da size benziyor demek ki. Ayrılmalı bu adamdan.

Esiniz yok mu evde?onceki sayfaları okumadım yazdiysaniz kusura bakmayın.yok sayarak yazıyorum anne kız bir evde dadanmis bi erkek ne o kızın sevgilisi bi yürü ya git size mi guvenmis dostun var komşun var kendi hayatın var açık açık söyle kızınla da konuş sert ol istemiyorum ne demek ya ve emin ol yarın öbür gün evlenseler daha evli değilken bile hergün sizin evdeydik senin annen bişey demiyodu der ağır olun biraz önce kizinizi uyarin sonra siz otoriter olun

O kadar saat durmusken gitmeyiversin evine. Bi döşek serersiniz, sabah da isine gider,ögle yemegine yanina sefer tasina yemek de koyun. Yazik cok magdur durumda cocuk.

bir akşam ikisi de evdeyken 'böyle söz yok nişan yok girip çıkman komşuların gözüne batıyor, ne zaman ananı babanı getireceksin oğlum, işin yakışığı budur. henüz gelmeyeceklerse de siz de biraz mesafe koyun hergün hergün başkasının evine girilip çıkılmaz.' diyin.

Back
X