• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evden çıkmayan misafir..

Kızı öz annesine acımıyor, çocuk neden acısın size?

Çocuk kızından alıyor cesareti, rahat rahat davranıyor kendi eviymiş gibi. Biz bu kadar rahat değildik ailemize karşı ya. Bu nasıl bir rahatlıktır?

Hayır gelir odalarında kendi aralarında takılırlar ama her haftanın günü gelip, evdeki anneye hizmet ettirip salonda maç izlemek nedir??

Bu kadar pasif olup kendinizi ezdirmeyin!

Çocuktan değil de önce kendi kızınızdan başlayın derim ben... Kendi kızının ağırlığını koysa bu hareketleri yapmaya cesaret gösteremez çocuk da.

O yumuşak yüzü görünce insanın evladı bile tepesine çıkıyor. Baba yok mu?
yok ..olsa gelemezdi zaten..huzurum yok evde ..bazen diyorum kafayı alıp gidesim geliyor....birde kanser geçirdim ölümden döndüm...bunlar beni fazla yaşatmaz diyorum...yaşamak için çok mücadele verdim..yaşayacağım günleriim varmış

yemek yapmayı çok iyi biliyor..işten geldiği için yoruluyormş..lafın gelişi öyle söylüyor..

o zaman paralarina kiyip disardan soylesinler ya

koca koca insanlar yuk olmaya utanmiyolar da

size mi guvenip gelmis yasadiginiz sehre
kendi basinin caresine bakamayan kizinizla evlenip nasil yurutecek evliligi

Kızınız sizi ediyor, erkek arkadaşı kızınızı eziyor. Ne meraklı daha bu yaşta ortada bir şey yokken adama yemek yapmaya... Adam iki haftaya çamaşırlarıni falan da size getirir bı yikayiverin bı utuleyiverin diye

yok ..olsa gelemezdi zaten..huzurum yok evde ..bazen diyorum kafayı alıp gidesim geliyor....birde kanser geçirdim ölümden döndüm...bunlar beni fazla yaşatmaz diyorum...yaşamak için çok mücadele verdim..yaşayacağım günleriim varmış
Lütfen kendinize acımayı bırakın bunun kimseye yararı yok, sadece ses çıkarmadığınız için bunlar oluyor. Korktuğunuz nedir?

o zaman paralarina kiyip disardan soylesinler ya

koca koca insanlar yuk olmaya utanmiyolar da

size mi guvenip gelmis yasadiginiz sehre
kendi basinin caresine bakamayan kizinizla evlenip nasil yurutecek evliligi
hiç gitmediki keni şehrine yeni girdi işe...birikim yok...bizden iyi birikim olurmu hiç

Ahahaaha sonra suçlu anne derler :))

:D Ne derlerse desinler nush ile uslanmayanı etmeli tektir tektirle uslanmayanın hakkı kötektir ekolündenim.

Her şeyin bi sınırı var yahu kadının rahata ereceği dönemde milletin yanıcısına mı bakacak yazık.

Cocuk sizi malesef kullaniyor 24 yasindaki bi erkek sanmiyorum ki bu yasta evlensin
yarin obur gun ayrilirlar ama olan ne kiziniza ne cocuga olan size olur.
Daha evvel de ayni seyi yapmis kiziniz yine yapar.
Kotu bi hastaliktan kurtulmussunuz ne geriyosunuz kendinizi ya

Höh
Öğrenci olsa sevabına besleyin diyecektim ama herif bildiğiniz yüzsüz

1. Öncelikle kızınıza net tavır koyun arada bir resmiyet yok bu herif bizim eve böylece gelemez diceksiniz
2. Ben kanserden ölümden döndüm sen elin herifi için anneni yormaya hiç acımıyor musun yazık diceksiniz
3. O herifi de karşınıza alın, burası yol geçen hanı değil, arnaızda bir resmiyet falan da yok sen laf çıkar diye hiç korkmaz mısın ne biçim bir erkeksin diceksiniz. Ben sana hizmet edemem eşşek kadar herifsin anan yaşındaki kadını çalıştırmaya hiç utanmıyor musun ne rahat ne geniş bir tipsin diceksiniz
4. Bana kalırsa kızınız bu asalak tipten ayrılsın. Bu kadar yüzsüz olunmaz arkadaş
5. Beni çağırın gelirim vallahi bunların topuna ayarı çekerim

Back
X