- 19 Ocak 2014
- 2.821
- 4.195
- 448
Vay be.. Aileni pişman edecek öyle mi? Kaç yavrum, kaç kızım, kaç arkadaşım. Sen lütfen durma kaç ya. Bulmuşsun böyle her türlü pisliğe bulaşmış olgun(!) erkeği kaçırma. Herkese nasip olmaz.ailemin bana söylediklerine karşı pişman edicek çunku. Benim ailemde normal karşına alıp konuşmya diye bişi yok ana avrat söver seni ne orospulugum kaldı ne de hırsızlığm . ağıza alınmayacak seyler duyunca bu durumda oluyosun .
Aminnnnn çok üzülüyorum böyle gözleri kör olmuş kızları görünce..Allah herkese hayirli evlat nasip etsin...
15 yasinda iliskiye basladiysan sende hic akilli degilsin. O yasta acelen neydi? Ailen hakli ama dur bir dk , evden kac da gor anyayi konyayi.
Merhabalar. Benim 5 yıldır bir ilişkim birbirimizi çok seviyoruz. İyi kötü doğru yanlış 5 senedir tabi ki hatalarımız oldu fakat şu anki yaşımızla bilinçlendiğimiz için olaylara daha farklı bakıyoruz yani olmaması gerekenlerin olduğunu düşünüyoruz fakat her şeye rağmen çok seviyoruz . Yaşı daha küçük iken erkek arkadaşımın yapmadığı denemediği şey kalmamış hayat tecrubesi çok fazla ve gördükleriyle artık kendine çeki düzen vermiş birisi ailem de bu yüzden eski halini bildikleri için bu konuda çok katılar kesinlikle kıyamet kopsa olmaz diyorlar . Sürekli bana laf sokucu şeyler söylüyorlar. İş çıkışlarımda hep babam beni almaya geliyor. O çocuğu bulayım ağzından gelene kadar dövücem senide yanında görmeyim diyip duruyor. Ailemizde kim bana baksa sanki kötü bir şey yapıyormuşum gibi hissediyorum. Erkek arkadaşımın eski olaylarını bilerek sürekli karşı çıkmalarından bıktım usandım 5 yıldır hep aynı hele annem ve babam bundan 2 yıl önceye kadar kaç kere boşanmanın eşiğinden döndüler ne zaman bu olay oldu birbirlerine kenetlendiler beni dışladılar. Şehir dışında okuyorum ben normalde ama oraya kadar yetişiyorlar. Boğuluyorum artık. Erkek arkadaşımda işinde gücünde birisi. Artık gözüm ne okul görüyor ne aile o dereceye geldim . Bir anne ve baba evladının her daim yanında olması gerekmez mi. Bana tek söyledikleri eğer o o.... ile evlenirsen bizi unut yalnız kal hayatta biz yokuz bu eve de yarın öbür gün birşey olursa gelemezsin diyorlar. Deliricem artık yardım edin ..?
ben neyi nasıl nerde ne yaptıgını biliyorum . bağımlılık muhbetine gelnce en başta unutkanlık diye birşey var bağımlılktan önce unutkanlık yapıyor . ve bağımlılık yapmaz diye de düşünme hepsine alışınca hepsi bağımlılık yapıyor . sen sıkılınca bi sigara yakıyosan onlarda onu içmek istyor . olsa iiçsem kafam trilyon olsada unutsm dye . her neyseUyusturucu madde olarak ne kullanmis biliyor musun? Bazilari bagimlilik yapmaz, yani icmeyince yoksunluk sendromu gormezsin o yuzden birakip birakmadigina emin olamazsin asla, hala iciyor olabilir, bak bu lafimi sakin unutma.
Ayrica 18 yasinda uyusturucu alacak para gokten inmedigine gore alisveris islerine de bulasmis olabilir o dunyaya girince ayrilmasi cok zordur.
Bence cok emin olma erkek arkadasinin soylediklerine.
sağol abla madem senınle aynı yoldayız hemen hemen düşünucm :)denemediği şey kalmamış derken kötü alışkanlıklar mı?
anlattıkların bana yabancı gelmedi.
eşimle biz de sevgiliyken çok benzerini yaşadık.
babam eşimin önceden olan kötü alışkanlıklarını biliyodu, şahit olmuştu.
kesinlikle karşı çıktılar.
okulum bitene kadar bekledik
o da yıllar içinde kendine çeki düzen verdi.
yine karşı çıktılar.
ben işe başladım ve sonra evleneceğimi ve vazgeçmeyeceğimi söyledim.
kabullendiler (annemin sayesinde babam da kabullendi)
kimseden maddi bir destek almadan evlendik
babam gönülsüz olarak kabul etti 3 senelik evliyiz neredeyse hala kabullenemedi.
ama umrumuzda değil, eşimle mutluyuz çok şükür.
ancak babam hep "o şunları yaptı, bunları yaptı, tembel, kötü alışkanlıkları var, yalancı, işe yaramaz" falan diyo eşim için.
kulağımı kapıyorum evliliğime bakıyorum.
9 senedir yürüttüğümüz bi ilişkimiz var ve babama laf anlatmakla uğraşamıycam. kötüyse de kötü ya nolmuş, ben de onunla beraber olacak kadar kötüyüm demek ki :)
yine de evden kaçma, ısrarla evleneceğinizi söyleyin.
o da gelsin babanla görüşsün.
anneni yanına çekmeye çalış.
okulun bitsin, işine gücüne başla ondan sonra evlenirsin ki zaten..
Luck, tabi ki akıllı değil. Gelmiş ailesini kötülüyor ama çocuk bir bulunmaz Hint kumaşı. Dünyada kalmış tek tür erkek. Çok sinirlendim yahu.15 yasinda iliskiye basladiysan sende hic akilli degilsin. O yasta acelen neydi? Ailen hakli ama dur bir dk , evden kac da gor anyayi konyayi.
iş yerinden bekliyolr devm edicekAilenin vardır bildiği her anne baba ister kızı mutlu olsun. Geçmişinde ne vardıki bu kadar karşı çıksınlar. 3 senelik işine askerden sonra dvm edebilecekmi?
bazı insanlardan çok güzel sevgili olur gezer tozar eğlenirken iyidir...ama koca olmaz..sorumluluğa gelince kaldıramaz... ailen yanılmıyor olabilir büyük ihtimalle.... sonra kaçıp kucağında bebeğiyle ailesinin evine dönenleri çok gördük...yada dönemeyip çekmek zorunda kalanlardan olma ...o insanlarda kaçarlarken dünyanın en iyi adamına kaçıyorum zannediyorlardı....ailelerinin gördüğü bir olumsuzluk olmasaydı karışmazlardı elbet... kim istemez evladının mutlu olmasını....hayat öyle lay lay lom değil... severek evlenenlerin bile arkasında dayanacağı bir ailenin olması ne kadar büyük bir kazanç güven hissi veriyor bilemezsin...sende aile olunca anlarsın ama inşallah kötü tecrübeyle öğrenmezsin bunları... gönlünce olsun herşey....Onlar çok katılar her gün kavga etmekten yoruldum ben . Babamın demesi hapiste de yatsam olmaz derecesine geldik.
Senin kafa daha bunları içmeden trilyon..ben neyi nasıl nerde ne yaptıgını biliyorum . bağımlılık muhbetine gelnce en başta unutkanlık diye birşey var bağımlılktan önce unutkanlık yapıyor . ve bağımlılık yapmaz diye de düşünme hepsine alışınca hepsi bağımlılık yapıyor . sen sıkılınca bi sigara yakıyosan onlarda onu içmek istyor . olsa iiçsem kafam trilyon olsada unutsm dye . her neyse
ben neyi nasıl nerde ne yaptıgını biliyorum . bağımlılık muhbetine gelnce en başta unutkanlık diye birşey var bağımlılktan önce unutkanlık yapıyor . ve bağımlılık yapmaz diye de düşünme hepsine alışınca hepsi bağımlılık yapıyor . sen sıkılınca bi sigara yakıyosan onlarda onu içmek istyor . olsa iiçsem kafam trilyon olsada unutsm dye . her neyse
bende kullanıyorum ondan bağımlılıgm var ondandr ? bi sorun vr mı? erkek arkadaşıma eşlik etcmSenin kafa daha bunları içmeden trilyon..
Birahaneyle işi olsa daha iyi.esrar muhabetini biliyo sadece . biranede fln işi yoktr. artık hiç bişyde işi yok ztn herşyi öncedn yaptı bitti. benden sonra hiç bişisi kalmadı yani
benımAileni karşına alma yaşın daha çok genç.Evden de kaçma bunun sorumlulugu çok ağır.Bu arada aynı yaştayız neler hissettigini anlıyorum anlamaya çalışıyorum belki 2 yıl geç olsun ama pişman olma.Ailenin hayır duası olmadan olmaz
iplememek değil hem çalışıyorum hem okuyorum o yuzden üstünüze alınmayın . ama benım burda rahatsz oldgm konu şu ki ben ne kadr hata yapıyosam . hata yaptıgm içn orospu bilmem ne olmam hele ki bunları ailemden duyuyorsam . bu sadece bi kelimesi . daha çook var . otrp bnmle bir günden bir güne yuz yuze bağırmadn hakart etmeden konşmadılr sürekli emir verici hakret içerkli konşma yaptılr.ohoo konu sahibi bizi iplemiyor
olumlu yorum yapana sağol abla
gerçekleri gösterene de sizi iplemiyorum modu
peeh
Hayır, olamaz ya! Ben bu kafada olan bir insan için mi uğraşıyorum iki saattir..bende kullanıyorum ondan bağımlılıgm var ondandr ? bi sorun vr mı? erkek arkadaşıma eşlik etcm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?