Evden kaçıcam sanırım

Vay be.. Aileni pişman edecek öyle mi? Kaç yavrum, kaç kızım, kaç arkadaşım. Sen lütfen durma kaç ya. Bulmuşsun böyle her türlü pisliğe bulaşmış olgun(!) erkeği kaçırma. Herkese nasip olmaz.

Son düzenleme:
15 yasinda iliskiye basladiysan sende hic akilli degilsin. O yasta acelen neydi? Ailen hakli ama dur bir dk , evden kac da gor anyayi konyayi.

Canım kadınlar kulübünde yazılanlar yıllarca kalıyor bi kaç yıl sonra eminim kızlar şiddetli geçimsizlik dayak şiddet diye dönüyor .tecrübelerden faydalanmalı.

Olmaz.
Geçmişi kötü olduğu için değil, 20 yaşında olduğun için, 23 yaşında olduğu için olmaz.

Ne kadar olgun olursa olsun 30 yaşında birinin olgunluğuyla düşünemezsin.
Erkek arkadaşının olgunluktan uzak olduğunu "Benden özür dileyecekler." cümlesinden anlıyoruz zaten.
Geçmişi hoş olmayan olgun bir adam kendisine gözü kapalı kız emanet edilmeyeceğini, kendisini ispat etmesi gerektiğini bilir.
"Ama özür dileyecekler bana ne." diye tutturmaz.

Evden kaçmak size o güzel aşkı doya doya yaşama imkanı tanımaz, sadece dünyanın kaç bucak olduğunu öğretir.

Okulu bitirin, işe başlayıp para biriktirin.
Hem düşünceleriniz otursun, hem erkek arkadaşınız hem size hem ailelere kendini ispat etsin.

Ayrıca o her ortama girmek çıkmak, o anlamda görmüş geçirmiş olmak hiç matah bir şey değil, olgunluk getiren bir şey hiç değil.

5 yıldır ilişkim var demişsin 15 yaşında başlamış, çok küçükmüşsünüz. Hatalarınızın olması normal, ama şu an evlilik kararı alman bence yanlış olur. Sen sanırım üniversitede okuyorsun, sevgilin ne bitirdi ? Statü farkı var mı aranızda, bugün belki sevgiden dolayı pek çok şeyi görmüyorsun ama ileride sorun olabilir bunlar. 20 yaş evlenmek için çok çok erken. Bekle biraz okulunu bitir, tamamen kendi ayakların üzerinde dur. Ailenin rızasını almadan evlenirsen çok üzülürsün. Aileni senin ve sevgilinin değiştiğine ikna etmen lazım. İyi şeylerini göstermeye çalış. Gelsin bir askerden, çalışmaya başlasın. Mümkünse maddi olarak kendini göstersin. Tavırlarının değiştiğini görürlerse belki yumuşarlar. Öbür türlü evden kaçarsan tüm hayatın boyunca vicdan azabı çekersin.

denemediği şey kalmamış derken kötü alışkanlıklar mı?
anlattıkların bana yabancı gelmedi.
eşimle biz de sevgiliyken çok benzerini yaşadık.
babam eşimin önceden olan kötü alışkanlıklarını biliyodu, şahit olmuştu.
kesinlikle karşı çıktılar.
okulum bitene kadar bekledik
o da yıllar içinde kendine çeki düzen verdi.
yine karşı çıktılar.
ben işe başladım ve sonra evleneceğimi ve vazgeçmeyeceğimi söyledim.
kabullendiler (annemin sayesinde babam da kabullendi)
kimseden maddi bir destek almadan evlendik
babam gönülsüz olarak kabul etti 3 senelik evliyiz neredeyse hala kabullenemedi.
ama umrumuzda değil, eşimle mutluyuz çok şükür.
ancak babam hep "o şunları yaptı, bunları yaptı, tembel, kötü alışkanlıkları var, yalancı, işe yaramaz" falan diyo eşim için.
kulağımı kapıyorum evliliğime bakıyorum.
9 senedir yürüttüğümüz bi ilişkimiz var ve babama laf anlatmakla uğraşamıycam. kötüyse de kötü ya nolmuş, ben de onunla beraber olacak kadar kötüyüm demek ki :)

yine de evden kaçma, ısrarla evleneceğinizi söyleyin.
o da gelsin babanla görüşsün.
anneni yanına çekmeye çalış.
okulun bitsin, işine gücüne başla ondan sonra evlenirsin ki zaten..

Ailenin vardır bildiği her anne baba ister kızı mutlu olsun. Geçmişinde ne vardıki bu kadar karşı çıksınlar. 3 senelik işine askerden sonra dvm edebilecekmi?

ben neyi nasıl nerde ne yaptıgını biliyorum . bağımlılık muhbetine gelnce en başta unutkanlık diye birşey var bağımlılktan önce unutkanlık yapıyor . ve bağımlılık yapmaz diye de düşünme hepsine alışınca hepsi bağımlılık yapıyor . sen sıkılınca bi sigara yakıyosan onlarda onu içmek istyor . olsa iiçsem kafam trilyon olsada unutsm dye . her neyse

sağol abla madem senınle aynı yoldayız hemen hemen düşünucm :)

15 yasinda iliskiye basladiysan sende hic akilli degilsin. O yasta acelen neydi? Ailen hakli ama dur bir dk , evden kac da gor anyayi konyayi.
Luck, tabi ki akıllı değil. Gelmiş ailesini kötülüyor ama çocuk bir bulunmaz Hint kumaşı. Dünyada kalmış tek tür erkek. Çok sinirlendim yahu.

Aileni karşına alma yaşın daha çok genç.Evden de kaçma bunun sorumlulugu çok ağır.Bu arada aynı yaştayız neler hissettigini anlıyorum anlamaya çalışıyorum belki 2 yıl geç olsun ama pişman olma.Ailenin hayır duası olmadan olmaz

Onlar çok katılar her gün kavga etmekten yoruldum ben . Babamın demesi hapiste de yatsam olmaz derecesine geldik.
bazı insanlardan çok güzel sevgili olur gezer tozar eğlenirken iyidir...ama koca olmaz..sorumluluğa gelince kaldıramaz... ailen yanılmıyor olabilir büyük ihtimalle.... sonra kaçıp kucağında bebeğiyle ailesinin evine dönenleri çok gördük...yada dönemeyip çekmek zorunda kalanlardan olma ...o insanlarda kaçarlarken dünyanın en iyi adamına kaçıyorum zannediyorlardı....ailelerinin gördüğü bir olumsuzluk olmasaydı karışmazlardı elbet... kim istemez evladının mutlu olmasını....hayat öyle lay lay lom değil... severek evlenenlerin bile arkasında dayanacağı bir ailenin olması ne kadar büyük bir kazanç güven hissi veriyor bilemezsin...sende aile olunca anlarsın ama inşallah kötü tecrübeyle öğrenmezsin bunları... gönlünce olsun herşey....

Senin kafa daha bunları içmeden trilyon..

Ben patolojik olan bagimliliktan bahsediyorum. Oldukca bilgili oldugum bir konu hic merak etme.
Her seyi biliyorsan uyusturucu kullanan insanlardaki uyusturucuya ulasma amaciyla yaptiklari yalan soyleme egiliminin yuksekligini de bilirsin. Ve tamamen temiz olduklari raporlanmadan verdikleri kararlarin, soyledikleri sozlerin hicbirine guvenemezsin.

Benim kuzenim boyle biriyle sevgili oldu yas 18. Aman da birakti oluyorum bitiyorum dedi 4 sene gecti kizda yas 22. O biraktigini iddia eden sevgilisi altin vurusla oldu su an onun sayesinde uyusturuya baslayan kuzenim bagimliligindan kurtulmak icin hastanede yatiyor.

Gidin kacin da gorun basiniza neler gelecek.

esrar muhabetini biliyo sadece . biranede fln işi yoktr. artık hiç bişyde işi yok ztn herşyi öncedn yaptı bitti. benden sonra hiç bişisi kalmadı yani
Birahaneyle işi olsa daha iyi.
Esrar dediğin şeyi bir kere denediyse hayatının herhangi bir döneminde tekrar deneyebilir.
Anne babalar çoğu zaman haklıdır ve senin durumunda yüzde yüz haklılar.

benım
ohoo konu sahibi bizi iplemiyor
olumlu yorum yapana sağol abla
gerçekleri gösterene de sizi iplemiyorum modu
peeh
iplememek değil hem çalışıyorum hem okuyorum o yuzden üstünüze alınmayın . ama benım burda rahatsz oldgm konu şu ki ben ne kadr hata yapıyosam . hata yaptıgm içn orospu bilmem ne olmam hele ki bunları ailemden duyuyorsam . bu sadece bi kelimesi . daha çook var . otrp bnmle bir günden bir güne yuz yuze bağırmadn hakart etmeden konşmadılr sürekli emir verici hakret içerkli konşma yaptılr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…