Evden kaçıcam sanırım

oooh Allah ağız tadınızı bozmasın. böyle ilk eşinden herhangi bir sebeple ayrılıp ikinci evliliğinde mutlu olan hemcinslerimi duyunca çok mutlu oluyorum

Sen o çocuğada acıyorsun dikkat et acınacak hale sonra sende gelebilirsin zaten erkeğin en güçlü silahı kendini acındırmak kadını kandırmak için, birde aileside düzgün değilmiş ondada para yoksa seni ailesiyle yaşamaya mı zorlayacak ? Nasıl iş anlamadım,
bu ayrı ev de açmaz sana ancak kendini acındırır bu erkeklik değil , seni kandırır ama beni kandıramaz
bu tipleri anneler çok ,iyi bilir bizim hayat tecrübemiz var sizinde geçici aşkınız ,

maskesi düşecek ama senide kendi pisliğine çekecek

sen ona acıyacağına başına geleceklerine acı

Tamam herkese tşk ederim . ben gerekeni düşünücem sakin kafayla bu kadar insan aynı şeyi söylüyorsa vardır bişi demek lazım . ve beni yanlş anlamayın ailmi sevmiyor değilim çok seviyorum . eğer yanlış bbişi yapmış olabilsem dahi onlar farklı bana karşı tutumlarından hoşlanmıyorm herkese iyi günler

Okulunu bitir oyle evlilik dusun ve sakin o adama kacma benim arkadasimda kacti adam sozde birakmisti senin yuzunu kara cikartmicam filan diyordu hep kiza ailesi karsiydi dayak bile attilar kiza ama kiz evlendi kocasi yine kullaniyomus calismiyoda dogru durust kiz surunuyo anlatcaklarimi dinlemek istersen ozel mesaj atabilirsin

Ailen böyle yapıyorsa bir bildikleri vardır bence. Ailesi istemediği halde evlenipte mutlu olan görmedim ben. Ya boşanıyorlar, boynu bükük baba evine geri dönüyorlar, ya da utançtan seslerini çıkaramadıkları için hayırsız, döven söven vs. adamları çekiyorlar yıllarca. Aile karşı çıkınca aşk daha kıymetli tutkulu hale geliyor halbuki yalan! Her ley normal olsa belki de bu kadar istemeyeceksin bu adamı. Bence ayrıl.

aklını başına topla... burda bir sürü kadın gelip sana ''yapma'' diyorsa yapma... burdaki insanların deneyimlerine, tavsiyelerine güven... herşeyi sen bilmiyorsun canım...

yok yok kaçmadım sadece kafamı toplamaya çalışıyorum bir yandan da çalışıyorum :) Bir bardak var elimde birşeyler doldurup döküyorum yani :) :)

Abartmalar, düz laflar, basit cümleler.

Sorun ailende değil sende. Her konuda iyi diyebileceğin ne var ki böyle kesin yargılar. Hastalık karşısındaki tavrını mı biliyorsun, parasızlık başına geldi mi, eline çok para geçinceki halini mi yaşadın? Arkadaşlarıyla olduğundaki halinden mi haberdarsın, askerlikten dönünceki halinden mi? Aynı evde mi yaşadın, beraber yolculuğa mı çıktınız?

İyiymiş, ne gördün ki? Madem bu kadar iyi, ailene neden anlatamıyorsun? Kendini ifade edemiyor musun yoksa zaten yeterince kanıtın olmadığı için mi? Saçının tek teline zarar gelse neler yapar hakkaten düşünmek istemediğin, orantısız şiddet mi uygular, yakar yıkar mı ortalığı? Neden, sinirinden mi yoksa anlamadan dinlemeden hareket etmesinden mi? Korumacılığı yüzünden mi diyeceksin, ama bu kadar korumacılık seni ilerde güçsüz yapar, kullanılmayan şey körelir çünkü. Sen bu durumdan sıkılınca ne olacak? Korumacılık birden bire baskı olacak gözünde. Kendin güçlü olmak istediğinde o düşünmek istemediğin şeyler senin için kullanıldığında ne diyeceksin?

Güya saçının telini düşünen adamın seni yetiştiren aileye olan tavrı belli şimdiden. Pişman edeceğim onları ne demek, kimse söylediğine pişman olmaz en basitinden. Ben diyeceğimi dedim, kötü çıkarsa; ben haklıydım der. İyi çıkarsa; ben başından beri aslında inanıyordum der veya unutmaz kötü günü beklemeye devam eder. Şartlar yüzünden bu hale geldiğini bir gün anlatabilsen bile kolayı var, ailesi o şartlarda olup hiç bir zaman o ortamlara bulaşmamış insanlar her zaman bulunur. Pişman olmak kişisel birşeydir o yüzden, kendin ya olursun ya da olmassın. Ama başkasını pişman edemessin, boş boş konuşmuş olursun. Boş boş konuşmak da neyin göstergesi onu da ben söylemeyeyim. Sen safsın bunları düşünmüyorsun diyelim, o neden düşünmüyor?

Vallahi danışan hangi yaşta olursa olsun kazanmıştır ama burnunun dikine gidende kayıp etmiştir
giden o güzel yıllar geri gelmiyor
aşk geçici aptallık kalıcı oluyormuş umarım doğru seçim yaparsın bizide şaşırtırsın ondan var bu kk bdv formu

Okurken içim titredi , ağlama geldi.
Hala böyle aşklar var demek .
Şaşırdım .
Çok sevindim sizin adınıza .
Dilerim hep böyle mutlu olursunuz .

severek kaçmadın mı abla sen çok mu pişmansn pişmansa da niye pişmansn?
canım benşm kayınvalide ile sorunlar yaşadım eveden kovuldum eşim daraldı kendini içkiye vurdu
ben üzütüden zayıfladım zaten yemek dahi yiyemedim o evde
benim düğünüm oldu ailemde barıştı ama babamın hala burukluğu gitmez o burukluğu ona yaşatacağıma ölseydşm gerçekten çok pişmanım yani

eşimle şimdi iyiyiz ama çok sınavlardan geçtik hala geçiyoruz ama ilke nazaran iyiyiz oda çocuğumuz sayesnde ama şimdiki aklım olsa okulumu bitiririm asla ailemin rızası olmadan evlenmezdim

Onu bunu yaşamakla hayat tecrübesi edinilmiyor canım.Yılların yaşın çok önemi var hayatta tecrübe edinmek için.Yoksa gençlikte herkes herşeyi fazla fazla yaşar.Sizler tecrübe edinmiş olgunlukta olsaydınız,henüz okul okuyan bir kızla ne o evlenirdi,ne de sen erkek düşünürdün.Okumanın kıymetini,ailenin kıymetini,evden kaçtığında anlarsın.

sakınnn kaçmaa...

Ah canım ah evden kaçmak aileden uzaklaşmak ne kadar toz pembe bakıyorsunuz hayata hiç mi görmüyorsunuz çevrenizden olanları. Erkek arkadaşın belli ki zamanında kötü alışkanlıkları olan biriymiş. Ama sen onlar ona tecrübe oldu herşeyi yaşadığı için olgunlaştı diye savunuyorsun. Peki bir gün tekrar yapmayacağı hatta devam etmediği ne malum. Başka şehirde okuyorum diyorsun bak ailen seni oraya okumaya göndermiş oku ayaklarının üzerinde dur diye geçmişi böyle olan bir insana kapıl diye değil ne acelen var ayrıca daha 20 yaşında evlenmek neyin acelesi sonra çok vurursun başını taşlara. Okulunu bitir ekmeğini eline al ailenle aranı iyi tut çünkü ileride bir gün o insanla anlaşamazsan yine gideceğin kapı orası kolay mı öyle silip atmak. El oğluna güven olmaz hele aileni geriye atmak hiç olmaz ailen de seni korumaya çalışıyor görsen iyi olacak kendi iyiliğin için. Sonra da evlenince görmemişim anlamamışım diye dert yanıyorsunuz.

Canım böyle kaçak göçek de olmaz ki..
Erkek arkadaşın madem olgun diyorsun işinde gücünde diyorsun.
Gelsin ailenle konuşsun, bu işler çocuk oyuncağı değil.
Ve ailenin rızası olmadan o evin kapısından çıkarsan, o çıktığın kapıya elbet bir gün muhtaç kalırsın.
Aileyi karşıya alarak yapılan hiçbir işten hayır gelmez..

peki uyusturucu kısmını en basından berı bılıyormuydun?
buarada esın askedeydı döndümü?

Tanıştıran kısa bir süre sonra öğrendim, akabinde arkadaslari ile bulunduğu arabada polisler tarafından araçta maďde bulundu ve onun da sanık olduğu bi dava açıldı tabi. 1 sene denetimli serbestlik ve psikolog görüşmeleri oldu. O da son oldu işte, şimdi o nasıl yapmışım bunları yapan ben miydim diyor.

Eşim döndü çok şükür 1.5 ay oldu

Benim de 7 yillik bir ilişkin vardı.
Bende diyordum biz ayrilamayiz asla onu herkesten ben çok taniyorum çok seviyoruz birbirimizi fln.
Sonra noldu biliyor musun ?
Agzima s.cti .
Dövdü, kküfürler etti, aldatti.
Anliyor musun yavrum ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…