Evden kovuldum ve 5 gündür bebeğimden uzaktayım yandım...

Bebeginizi esinize kizginliginizdan orda birakmak bu anlama geliyor ama.sizde icten ice bunu biliyorsunuz.Ne yapayim diye soruyorunuz hala ustelik.Durdugunuz hata,abiniz veya her kim varsa yakininiz olarak,birlikte gidip bebeginizi bir an once alabilirsiniz.Bu derece tepkimin nedeni de benimde cok ufakken ayni seyleri yasamis olmam.Bebeginizin sizr guven duygulari zedelenmeden gidin alin lutfen onu...

Ayy yok yazdım yazdım sildim. Aklımda almadı bir anne bebeğini nasıl bırakır ya? Hadi o an ki piskolejiyle bırakınız ertesi gün eliniz armut mu topluyordu? Nasıl dayanabildiniz ya?! Az vicdan !

Suan bile ne yap ne et git o bebegi al yaziktir ya ben burda okurken icim sizladi..hassas bir dönemdesin diye daha fazla birsey söylemiyorum ama az vicdan

Yahu insan bebeğini bırakırda gidermi ya?herşeyi bırakırım ben bebeğimi bırakmam. Sinirlibile olsan o anda sen bir annesin sana muhtaç olan miniçık bir bebeği ne diye bıraktın?
Fikir verip yardım etmek isterdim ama kendi yaptığın hatanın bedelini ödüyorsun şu anda.hatta sana değil bebeğine acıdım.
Git al bebeğini allah aşkına ya..sinirim bozuldu akşam akşam!!

Olay sadece bir anlık öfke sinir üzerine mi yasandı yoksa son raddeye gelmiştiniz de patlak mı verdi.
Cok ilginç ve üzücü gercekten
İnşallah düzelir hersey hiç olmazsa bebeği alırsın

Getirtemezmisin yanina ?
Annen abin veya kv getirmez mi ?
Kim bakiyor ona simdi? Muhtmelen esin calisiyordur cunku?

Evet o konuda haklisn canm o sekilde dusunmedm hic

Şimdi bir soluklanalım, yapıcı olmaya çalışalım.Herşeyden önce şu an bir bebek mevzusu var ortada.İki tarafta kırgın üzgün hatalar var.Kimse sonuçta böyle olsun istemezdi.Kritik bir ameliyat atlatmışsınız, eşiniz de bu süreçte yıpranmıştır eminim.Evet çoooookk ciddi hatalı eşinizde fakat dedim ya ortada bir bebek var. Eşinizden gelen herhangi bir arama mesaj oldu mu?Bebeğinizle ilgili kimden bilgi alıyorsunuz?

Çok teşekkür ederim anlayışınıza. Bebeğime kv bakıyor o hep burdaydı ama ben bu nedenle bırakmadım zaten. Gidip alacağım bebeğimi.

aile büyüklerinden bir erkekle varsa abinle ve polis eşliğinde git ve çocuğunu al. nedir bu hala insanlara kendini anlatmaya çalışıyorsun harekete geç artık.

Siz bebeginizi birakip nasil cikip gittiniz sastim kaldim. Es icin degilsede bebegin icin kalabilirdin. Adam zaten sinirlenmis neden daha fazla üsteledinizki?? Annenizde konuyu acmaya bilirdi cok gereksiz olmus vor tartisma annenize küfretmemis sonucta tr nin trafigi malum gerilmis adam

yazık gunah dahaemzıkten kesılmemıs bebegı bırakmak ne olursa olsun bırakmamlıydınızz suann da bos durmayın o zaman ayrılcaksanzz ayrılın verın mahkemeye zatenn sıze verılcekk bebek küğçücük yavrucak ana kokusuna hasret gıt bebegını al ne olursa olsun

Sen rahatsızsin, annen rahatsız ,baksanıza çocuğu çıkarken kucaklayip goturememissiniz. GetirSeniz nasıl bakacaksiniz ki ?

Çok teşekkür ederim anlayışınıza. Bebeğime kv bakıyor o hep burdaydı ama ben bu nedenle bırakmadım zaten. Gidip alacağım bebeğimi.
Ameliyat ve surec belliki sizi cok yipratmis bebegin sana terapi..hemen git al bence ve ilerde pisman olacağin bu sureci daha fazla uzatma..

Benim anlayamadığım şey içim yanıyor çok kötüyüm diyorsun ve nedenini çok iyi biliyorsun bebeğini istiyorsun. Ama burada bize sorarak vakit harcayıp bizden cevap bekliyorsun.al yanına bir yakınını atla bir taksiye al bebeğini yada evine dön eşinle anlaşmaya çalış. Neden hala kk desin?

R
Öfkeyle kalkan zararla oturur. Bence aramissa gel demisse eşiniz gitmelisiniz evinize. Olabilir erkekler sinirlı anında ne konstgunu kulakları duymaz. Bence bebeginiz yazık etmeyin geri dönün büyütmeyin böle şeyleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…