- 28 Temmuz 2011
- 19.708
- 7.488
- 448
- Konu Sahibi yasam_destek
-
Bebeginizi esinize kizginliginizdan orda birakmak bu anlama geliyor ama.sizde icten ice bunu biliyorsunuz.Ne yapayim diye soruyorunuz hala ustelik.Durdugunuz hata,abiniz veya her kim varsa yakininiz olarak,birlikte gidip bebeginizi bir an once alabilirsiniz.Bu derece tepkimin nedeni de benimde cok ufakken ayni seyleri yasamis olmam.Bebeginizin sizr guven duygulari zedelenmeden gidin alin lutfen onu...Eşime olan kızgınlığımı bebeğimden almak mı? Bu ne saçma bir düşünce. Kocamı düşünmüyorum çocuğuma üzülüyorum ve nasıl davranmam gerektiğini soruyorum sizin yorumunuza bakın bir de!!!
Taksiye atlayıp gidemedinmi?Annemin ayaklarında kireçlenme var. Bebeği taşıyamaz. 2 saat arabayı nasıl kullandığımı bilemezsiniz ve 5 gündür nasıl ağrılar çektiğimi de. Ben bebeğimi bırakmaya çok meraklı değilim ama ne yapabilirdim?
Getirtemezmisin yanina ?Siz anlayamadınız galiba. 5hafta önce kalp ameliyat oldum ve bebeğimi dahi kucaklayamıyorum. Kocam bebeğimin bana muhtaç olduğunu düşünüp gelir düşüncem de olmadı. Keşke iyi olsaydım da bebeğimi alabilseydim yanıma.
Evet o konuda haklisn canm o sekilde dusunmedm hicYapmamış evet sorumsuz davranmış sen ben olsak yapmayız belki ama bu kadın yapmış işte.. Herkes aynı değil işte .. Sence psikolojisi normal birinin yapacağı birşey mi bu ? Değil . Ama arkadaşların böyle sert yprumlarıyla düzelecek birşeyde değil böyle yaparak iyice yanlışa sürüklersek kadını zaten kalp ameliyatı olmuş ya hastalanmasına sebep olursak olmaz ki be canım ..
Çok teşekkür ederim anlayışınıza. Bebeğime kv bakıyor o hep burdaydı ama ben bu nedenle bırakmadım zaten. Gidip alacağım bebeğimi.Bu durumu okuyan bir çok anne gibi benim de içim sızladı,çok büyük hata yapmışsınız sanırım o an sağlıklı düşünemediniz..bebek bu eşya değilki eşinize sinirlenip çıkıp giderken bırakıyorsunuz..kovulsanız bile gerekirse kapının önünde yatıp bebeği bırakmamalıydınız ,hadi siz hastasınız anneniz nasıl musade etti bebeği bırakmanıza..evin anahtarı,arabanın anahtarı gibi bahsedilmiş bebekten,anne sütüne ihtiyacı var daha çok küçük acaba şuan kim bakıyor ,okuyamadım tüm yorumları 5gun anne sütü almıyor sütünüz kesilebilir biran önce gidin alın bebeğinizi onun en çok size ihtiyacı var.
Siz bebeginizi birakip nasil cikip gittiniz sastim kaldim. Es icin degilsede bebegin icin kalabilirdin. Adam zaten sinirlenmis neden daha fazla üsteledinizki?? Annenizde konuyu acmaya bilirdi cok gereksiz olmus vor tartisma annenize küfretmemis sonucta tr nin trafigi malum gerilmis adamYaklaşık 3 ay önce doğum yaptım, doğumdan 1ay sonra ( yani yaklaşık 5 hafta önce) açık kalp ameliyatı oldum. Salı günü eşimle kontrole gittik. Dönerken trafige takıldık. Eşim sinirlendi ağzını bozmaya başladı. O arada annem beni aradı yakınsanız bekleyelim bebeği emzir kızım dedi. Ben de trafikte oldugumuzu bebeği aç bırakmamalarını söyledim. Bu arada eşim arkadan bağıra bağıra küfretmeye başladı trafikte tıkıldık diye. Annem de duymuş üzerine alınmış. Tabi ben de kızdım eşime lafını bil de konuş telefonda konuşuyorum ben diye. Söylediğim zoruna gitmiş herhalde, annem de eve girdiğimizde sorunca sinirlendi. Annem de kızımın hatrı için burdayım ayıptır yaptığın dedi. O da istemiyorsan kapı orada al kızını da git dedi. hem annemi hem de beni evden kovdu. Ben bu arada bebeğimi emziriyordum çok sinirlendim bebeğimi bıraktım annemi ve eşyalarımı da aldım çıktım evden. Evin anahtarını da aldı benden arabanın anahtarını verdi nereye istersen git dedi. Ben de çıkarken yüzüğümü bıraktım eve ve annemle çıktık. Ameliyattan sonra 2 aya kadar araba kullanmak yasak ama ben o halimle 2 saat araba kullandım ve abime geldim. Kv ertesi gün arayıp evine dön dedi ben de kovulduğum eve kendi ayağımla gelmem dedim. 5 gündür abimdeyim, eşimin sesi çıkmıyor ve ben bebeğimi öyle çok özledim ki ne yapacağımı bilmiyorum. Çok kırgınım çok da kızgınım ama evladımı da görmeden dayanamıyorum artık. Ne yapmalıyım yardım edin ne olur...
Ameliyat ve surec belliki sizi cok yipratmis bebegin sana terapi..hemen git al bence ve ilerde pisman olacağin bu sureci daha fazla uzatma..Çok teşekkür ederim anlayışınıza. Bebeğime kv bakıyor o hep burdaydı ama ben bu nedenle bırakmadım zaten. Gidip alacağım bebeğimi.
Öfkeyle kalkan zararla oturur. Bence aramissa gel demisse eşiniz gitmelisiniz evinize. Olabilir erkekler sinirlı anında ne konstgunu kulakları duymaz. Bence bebeginiz yazık etmeyin geri dönün büyütmeyin böle şeyleri.Yaklaşık 3 ay önce doğum yaptım, doğumdan 1ay sonra ( yani yaklaşık 5 hafta önce) açık kalp ameliyatı oldum. Salı günü eşimle kontrole gittik. Dönerken trafige takıldık. Eşim sinirlendi ağzını bozmaya başladı. O arada annem beni aradı yakınsanız bekleyelim bebeği emzir kızım dedi. Ben de trafikte oldugumuzu bebeği aç bırakmamalarını söyledim. Bu arada eşim arkadan bağıra bağıra küfretmeye başladı trafikte tıkıldık diye. Annem de duymuş üzerine alınmış. Tabi ben de kızdım eşime lafını bil de konuş telefonda konuşuyorum ben diye. Söylediğim zoruna gitmiş herhalde, annem de eve girdiğimizde sorunca sinirlendi. Annem de kızımın hatrı için burdayım ayıptır yaptığın dedi. O da istemiyorsan kapı orada al kızını da git dedi. hem annemi hem de beni evden kovdu. Ben bu arada bebeğimi emziriyordum çok sinirlendim bebeğimi bıraktım annemi ve eşyalarımı da aldım çıktım evden. Evin anahtarını da aldı benden arabanın anahtarını verdi nereye istersen git dedi. Ben de çıkarken yüzüğümü bıraktım eve ve annemle çıktık. Ameliyattan sonra 2 aya kadar araba kullanmak yasak ama ben o halimle 2 saat araba kullandım ve abime geldim. Kv ertesi gün arayıp evine dön dedi ben de kovulduğum eve kendi ayağımla gelmem dedim. 5 gündür abimdeyim, eşimin sesi çıkmıyor ve ben bebeğimi öyle çok özledim ki ne yapacağımı bilmiyorum. Çok kırgınım çok da kızgınım ama evladımı da görmeden dayanamıyorum artık. Ne yapmalıyım yardım edin ne olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?