- 20 Şubat 2017
- 57
- 3
- 1
- Konu Sahibi Umutsuzvaka123
-
Burda aldigim tepkilerden sonra bosanmam lazim kesin bunu anladimYanlış anlamanızı istemem ama ilişkiniz yalama olmuş resmen. Adam yalan söylüyor, siz yakalıyorsunuz, evden kovuyor, gidiyorsunuz, sonra geri almaya geliyor, geri gidiyorsunuz, sonra tekrar yalan söylüyor, böyle bir kısır döngü yaşıyorsunuz.
Hanımefendi böyle bir ilişki yürümez, gram sağlıklı değil. Eşiniz sürekli dönmenizden yüz buluyor, çünkü onun için kaybetme korkusu oluşturmuyorsunuz. Dışarıda başka kadınlar var, yakalansa da siz onun için "Nasılsa döner"siniz anlatabildim mi? Ayrılmak istemiyorsanız bu yalanların arkasında yatan sebebi bulun ona göre ya çift terapistine gidin ya da bu yalanları kaldıramıyorsanız boşanma davası açın. Böyle git-dön-git-dön olmaz.
Not: Fakeseniz de umarım sizi de reel hayatınızda kandırırlar, tek diyeceğim bu uzun uzun yazdım çünkü.
Kekleniyoruz milletçeYaş 17-18 falan mı ya?
Psikolojim cokmus bunu anladim
Fake değilsen akıl sağlığından şüphe edeceğim. İnşaAllah fakesindir
Hadi canım tamam kekledin eğlendin git artık.Bir ay once kanepede battaniyeyle oturur bakkala gitmisti, battaniyeyi dureyim dedim,altindan kadin pijamasi cikti bu ne dedim gelince copten aldim suriyelilere veririm diye dedi, kurana el basti,ama pijama cok temiz kokuyordu.
Keske kek olsaydi hepsi, bu igrenc hayatta benim olmasaydiHadi canım tamam kekledin eğlendin git artık.
Valla galiba..Kekleniyoruz milletçe
Pijamaya kadar yine kör topal idare ediyordu da battaniye altında pijamada iyice sıvadıValla galiba..
Sonradan Farkettim ki 17 yaşındaki kız bile sevgilisinin aldattığını algılayıp terk edebilir
Ne kadar kendinden eminsiniz. İnsan guvenemez mi cok akillisiniz dimi , bir tek ben aptalim tum herkes cok akilliValla galiba..
Sonradan farkettim ki 17 yaşındaki kız bile sevgilisinin aldattığını algılayıp terk edebilir
İster inanin ister inanmayin , maalesef bunlari yasadim, siz hic yanlis seylere inanmadiniz mi, hic hata yapmadiniz mi, insallah elestirdiginiz seyler basiniza gelir dogru mu anlarsinizPijamaya kadar yine kör topal idare ediyordu da battaniye altında pijamada iyice sıvadı
Hırçınlaştın bakıyorum. Tatmin etti mi seni konuna 16 sayfa yazdık ettik.Ne kadar kendinden eminsiniz. İnsan guvenemez mi cok akillisiniz dimi , bir tek ben aptalim tum herkes cok akilli
Kapanış da bedduayla yapıldı bu konuda da bana nasipmiş artık dağılabiliriz.İster inanin ister inanmayin , maalesef bunlari yasadim, siz hic yanlis seylere inanmadiniz mi, hic hata yapmadiniz mi, insallah elestirdiginiz seyler basiniza gelir dogru mu anlarsiniz
Yazdıklarınızı baştan okuyun, güvenecek tek bi cümle bulun herkes özür dilesin bence.Ne kadar kendinden eminsiniz. İnsan guvenemez mi cok akillisiniz dimi , bir tek ben aptalim tum herkes cok akilli
Evet tatmin oldum artik gidebilirsin sayfamdanHırçınlaştın bakıyorum. Tatmin etti mi seni konuna 16 sayfa yazdık ettik.
beddua geldi dağılın hanımlarİster inanin ister inanmayin , maalesef bunlari yasadim, siz hic yanlis seylere inanmadiniz mi, hic hata yapmadiniz mi, insallah elestirdiginiz seyler basiniza gelir dogru mu anlarsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?