- 29 Aralık 2015
- 603
- 636
- 23
- 41
- Konu Sahibi Umutsuzvaka123
-
Niye fotoraf cekmemisler anlamadim haklisinAy sakın dönme ne pişmanlığı... Esas dönersen pişman olursun. Kocan hem sapık hem yalancı. Ohhh valla mis gibi sen evde otur temizlik, yemek yap beyefendi dışarda sürtsün. Bir de seni enayi yerine koyar gibi kekin fotosunu göstersin. Erkek erkeğe pasta yemişlerse niye erkek arkadaşının fotosunu çekmemiş.. Namahrem miymiş ?
Demekki orada tanıştığı hatunlarla fingirdiyor..mesaj yazıyor filan..neyse..Okey oyunu , oyuncular mesaj yazabiliyor birbirine 5 rumuzu yazmis cebine koymus
OlabilirDemekki orada tanıştığı hatunlarla fingirdiyor..mesaj yazıyor filan..neyse..
Ne kadar onemli rumuzlarsa not alip saklamisDemekki orada tanıştığı hatunlarla fingirdiyor..mesaj yazıyor filan..neyse..
Madem çok seviyorsun git özür dile bence. Yalvar ayaklarina falan kapan. Bir daha da bir acigini bulunca asla yüzüne vurma. Başka ne diyelim ki sana.Merhaba arkadaslar, ben 3 yillik evliyim, esimle evlendigimizden beri sorunlarimiz var, en basta esimin ailesi beni istemediler, simdide yuzume gulup esimi dolduruyotlrlar,esim cok yalanci bir insan, bu zamana kadar hersey hakkinda yalan soyledi, her kavgada beni defalarca evden kovdu, her seferinde evden gittim her seferde geri almaya geldi, onu cok sevdigim icin geri dondum, evimdeki esyalari habersizce ailesine verdi, sonrada kizacaksin diye soylemedim dedi, gecen yil bir sosyal hesap kullandigini farkettim bir kizi etiketleyip mesaj atmis, ama bu hesap benim degil arkadasimin dedi, simdide surekli telefonuyla ugrasiyor, ben bakinca tuhaf davraniyor, ceketinin cebinde bayan rumuz adlari buldum yazmis, ama benim degil arkadasimin diyor, gecenlerde bir is icin sehir disina cikti 14 subattan once donecekti, donmedi,isim uzadi dedi, eve geldiginde arkadasim pasta yapti fotorafinini cektim sana gostercem dedi,teline baktim 14 subat gecesi ev yapimi bir pasta yapilmis fotorafi cekilmis iki cay bardagi yaninda,sordum arkadasim yapti ben ne dusunuyorum sapna gosteemeyi dusunuyorum sen ne diyon diye kizdi, niye gelmedin dedim o gun zaten gelmiycektim sen kizma diye 14 subattan once gelirim demisti dedi, ben cok kiskanc biriyim ama bu kadarida tuhaf degil mi arkadaslar, dun yine teliyle oynuyordu oyunda msj geldi acmadi niye acmiyorsun dedim al acayim dedi biri hayirli gunler olsun diye msj yazmis,sen beni mi takip ediyorsun diye bagirmaya basladi boyle evlilik olacagina yerin dibine batsin , git kendine didikleyebilecegin bir koca bul sana izin veriyorum tabi oyle bir erkek varsa dedi, sonra evden cikarken nereye gidiyorsun dedim sanane bundan sonra konusma benle dedi, bende o gidince aileme feldim, gece olunca zili caldi asagi in dedi, bende yukari cik dedim, inmiyorsan gidiyorum dedi gitti, ne yapmaliyim bilmiyorum
Ayrilmak en mantiklisiİyi az çok anladınız şimdi adamın ne haltlar karıştırdığıni..şimdi ne yapacaksınız peki?
Aptalca burdan okuyunca evet ama insan olaylarin icinde olunca birde esini sevince boyle oluyorNedense konuya inanamadımO kadar yalanlarını yakaladım diyorsunuz(söylediklerinin yalan olduğunu biliyorsunuz yani)Ne yapayım diyorsunuz?O kadar yapılanlara rağmen ne yapayım diyorsanız ,ne diyelim ki,kalmaya bahane mi arıyorsunuz?
Bende donmek istemiyorum buraya cesaret bulmak icin geldimMaşallah yüzsüzlükte çığır açmış. O kadar arsızı azınlıktadır, sahiden bulunmaz yani bulabilirsen demiş ya.
Yani bunun tek çözümü var. Dönmemek. Ama yapar mısın bilinmez.
Gerçekten eşini sevmek mi,mecburiyet mi?Ailenizin baskısı mı?Aptalca burdan okuyunca evet ama insan olaylarin icinde olunca birde esini sevince boyle oluyor
Ailem baski yapmiyor hatta hicbir yorum yapmiyor,sen bilirsin diyorlar, o konuda sorun yok, yeni duzene gecmekten korkuyorum,sanki dunyam degiscek gibi geliyorGerçekten eşini sevmek mi,mecburiyet mi?Ailenizin baskısı mı?
Ama bu bahsettiğiniz düzenden de memnun değilsiniz ki.Çocuğunuz var mıydı?Ailem baski yapmiyor hatta hicbir yorum yapmiyor,sen bilirsin diyorlar, o konuda sorun yok, yeni duzene gecmekten korkuyorum,sanki dunyam degiscek gibi geliyor
Daha oncede teline iyi geceler tatli insan diye bir msj gelmisti, whatsuptan bakinca kiz oldugunu gordum esimden arayinca engelledi, esimde yanlis dedi. Niye benle paylasmadin yada silmedin dedim sen kizarsin diye dediKiskanclik degil bu hakli suphelenme
Esin bence hic de masum biri degil yuksek ihimalle de seni aldatmasi ilk degil
Secim senin ondan sonra hep bosan diyolar deniyo sanki bosanmak bize de cok kolay geliyomus gibi
Cocugum yok cok sukur,zaten guvenemiyorum cocugumla ortada kalirim diye korkuyorumAma bu bahsettiğiniz düzenden de memnun değilsiniz ki.Çocuğunuz var mıydı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?