Evden kovuldum...

Ay sakın dönme ne pişmanlığı... Esas dönersen pişman olursun. Kocan hem sapık hem yalancı. Ohhh valla mis gibi sen evde otur temizlik, yemek yap beyefendi dışarda sürtsün. Bir de seni enayi yerine koyar gibi kekin fotosunu göstersin. Erkek erkeğe pasta yemişlerse niye erkek arkadaşının fotosunu çekmemiş.. Namahrem miymiş ?

Niye fotoraf cekmemisler anlamadim haklisin

İyi az çok anladınız şimdi adamın ne haltlar karıştırdığıni..şimdi ne yapacaksınız peki?

Madem çok seviyorsun git özür dile bence. Yalvar ayaklarina falan kapan. Bir daha da bir acigini bulunca asla yüzüne vurma. Başka ne diyelim ki sana.

Maşallah yüzsüzlükte çığır açmış. O kadar arsızı azınlıktadır, sahiden bulunmaz yani bulabilirsen demiş ya.

Yani bunun tek çözümü var. Dönmemek. Ama yapar mısın bilinmez.

Nedense konuya inanamadım O kadar yalanlarını yakaladım diyorsunuz(söylediklerinin yalan olduğunu biliyorsunuz yani)Ne yapayım diyorsunuz?O kadar yapılanlara rağmen ne yapayım diyorsanız ,ne diyelim ki,kalmaya bahane mi arıyorsunuz?

Aptalca burdan okuyunca evet ama insan olaylarin icinde olunca birde esini sevince boyle oluyor

Kiskanclik degil bu hakli suphelenme

Esin bence hic de masum biri degil yuksek ihimalle de seni aldatmasi ilk degil

Secim senin ondan sonra hep bosan diyolar deniyo sanki bosanmak bize de cok kolay geliyomus gibi

Sanırım sen kocan için artık birşey ifade etmiyorsun . Baktı kovsada geri geleceksin çabalamıyor senin için. Adamın seni kaybetme korkusu yok yani Kal bence orda dönme geri.

Kiskanclik degil bu hakli suphelenme

Esin bence hic de masum biri degil yuksek ihimalle de seni aldatmasi ilk degil

Secim senin ondan sonra hep bosan diyolar deniyo sanki bosanmak bize de cok kolay geliyomus gibi
Daha oncede teline iyi geceler tatli insan diye bir msj gelmisti, whatsuptan bakinca kiz oldugunu gordum esimden arayinca engelledi, esimde yanlis dedi. Niye benle paylasmadin yada silmedin dedim sen kizarsin diye dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…