Evden kovuldum...

Daha oncede teline iyi geceler tatli insan diye bir msj gelmisti, whatsuptan bakinca kiz oldugunu gordum esimden arayinca engelledi, esimde yanlis dedi. Niye benle paylasmadin yada silmedin dedim sen kizarsin diye dedi

Madem ortada kizilcak bisey yok neden kizasin madem kizacagini cok iyi biliyo yiyo demek ki bi haltlar

Erkek arkadaşıyla 14 Şubat'ta pasta yapıp yiyen erkek de ilk kez duyuyorum
Gerçekten inandınız mı buna? Eşiniz sizi çözmüş bence. Adam dört dörtlük yalancı.

Suan geldigim noktada sevgim bitmek uzere, sadece kizginim yuvamizi mahvettigi icin
Yuva olmamamış ki zaten bu sen hep sallantıda olmuşsun git gel git gel, adam aklına esmiş göndermiş aklına esmiş geri çağırmış seni bu yuva değil korkma yani bozulacak bişey yok, böyle düzen olmaz.

Cocugun yokken kac kurtar kendini. Allah korusun cocuk olursa bu adam iyice zivanadan cikar. Sende keske cocuk olmadan once bosansaydim diye aglar durursun. Gelecegi gormek icin muneccim olmaya gerek yok. Cok iyi dusun mantikli ol kendi hayatini boyle bir insan icin zehir etme. Ayrica defalarca aldatilmissin bunu da unutma ve 14 subatta sen o adamin evindeyken o pastayi yedigi arkadasi her kimse! Ne naneler yediler kim bilir.

Haklisin cocuk olunca cok zor

Beni bunaltiyorsun, hic anlayisli degilsin, gittigim arkadaslarim cok anlayisli diyor
Kesin çok anlayışlılardır. Nasıl teselli edip rahatlatıyorlardır düşünmek ister misin? İyice düşün tüm detaylarıyla ki bir daha geri dönüşü olmasın. Yada arkadaş yalanına inanmaya devam et. Senin hayatın.

Ben eve birini getirdiğini sanmıyorum ama o rumuzlar
Olabilir, evde yokken,bir keresinde banyoda sac kurutma makinasi bulmustum, kendi kullanmaz, bu niye burda dedim normalde dolabimda durur, erkek arkadasim geldi sacini yikadi dedi
Erkek arkadaşı neden size gelip saçını yıkayıp kurutsun.. Çok belli bir şekilde aldatıyor, lütfen yalanlara inanma, ben gıcık oldum burdan. Kararını ver ve ayrıl bence

Beni bunaltiyorsun, hic anlayisli degilsin, gittigim arkadaslarim cok anlayisli diyor
Kim kim için anlayışlı diyor anlamadım. Seni bunaltıyor muyum? 1 mesajımla bunaldın yani. Valla içimden geçenleri ve doğruları söyledim k.b

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…