Evden mi kaçsam?

Papatyakb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2018
1.641
1.279
83
40
Hanımlar merhaba,
Hemen konuya gireceğim. Eşimin doğum günü ve bir arkadaş bize gelecekti sonra Perşembe gelecepşm demiş. Ben de oh iyi olmuş hiç temizlik yapacak halim yoktu dedim eşime. O da sen yine de yap gelen giden olur belki demiş. Sonra içime bir kurt düştü. Eşimin ailesiyle görüşmüyorum uzun zamandır. En son eşimle kavgalıyken ailesinin arkamdan gebersin canı cehenneme tarzı söylemleri kayınpederin boşanmadan mal kaçırma durumları yüzünden küsüm. Doğum gününü bahane edip gelebilirler mi? Kv telefona istemişti konuşmamıştım ben naptım ki demiş bir de! Eltim durumu anlatmış konuştuklarınızı biliyor diye o da öyle mi vah tüh demiş. Şimdi barışmak için gelirler diye korkuyorum. İstemiyorum hiçbirinin yüzünü görmeyi. Eşime yarın söz verme kimseye planlarım var seninle dedim o da tamam demiş. Ama eşim ailesi gelecekse sürpriz bahanesiyle barışma düzenliyorsa dinlemez plan mlan.. Gelirlerse ne yapabilirim? Yarın erkenden evden çıkayım anneme gideyim eşim de uyanınca (geç kalkar) beni alsın akşama yemek organize edeyim eşimle diye düşündüm. Sizce? Ben evdeyken gelmelerinden korkuyorum. Parlak fikirlere ihtiyacım var :/

Not: Eşimin telefonuna baktım babası ne alayım sana doğum gününde demiş o da siz gelin yeter baba demiş. Arkadaşını da kendi iptal etmiş. Yani plan yapmış gelecek ailesi tabi ben de mecbur kalıp konuşacağım diye düşünüyor aklınca. Ne yapmalıyım nasıl kaçmalıyım bu durumdan? Barış demeyin sakın yüzlerini görmek istemiyorum. Uzun uzun yaptıklarını anlatmayım şimdi.

Son düzenleme:
Eşinizin dogumgununde sizle neden barısmaya gelsinler ki
Amac eşinizi kutlamak olur anca
Eşinize gün icinde evde olmayacagım işlerim var diyin gelirlerse acmayın kapıyı aksamda yemege gidersiniz oldu bitti

Eşinizin dogumgununde sizle neden barısmaya gelsinler ki
Amac eşinizi kutlamak olur anca
Eşinize gün icinde evde olmayacagım işlerim var diyin gelirlerse acmayın kapıyı aksamda yemege gidersiniz oldu bitti
Eşimin doğum gününde ona sürpriz yapma bahanesiyle gelebilirler o arada da benimle barışmak isterler diye düşündüm.

Gelirlerse tabiki konusmak isterler hicbişey olmamıs gibi hatta ama amac barısmak olmaz
İşte asıl amaç aslında arayı bulmak. Siz sizinle konuşmayan birinin evine gider misiniz aylarca barışken bile doğru düzgün gitmediğiniz birine? Gelirlerse amaç barışmak olur.

İşte asıl amaç aslında arayı bulmak. Siz sizinle konuşmayan birinin evine gider misiniz aylarca barışken bile doğru düzgün gitmediğiniz birine? Gelirlerse amaç barışmak olur.
Onlar gidelimde hadi papatyayla barısalım demez ki
Zaten cok barısmak isteseler daha önceden adım atarlardı
El evi değil oglunun evine oglunu görmeye geliyorlar

Barışmak için geliyorlarsa iki tarafta birbirinden özür diler birdaha tekrarlamamak üzere sözler verilir ve herşey tatlıya bağlanır.Ne güzel iste ömür boyu küs kalmak güzel birşey değil ki eşinizin ailesiyle.
Bende görüşmüyorum benimkilere ama benim kv oğlunuza süründurdugu için ve asla hatasını görmediği için bu böyle gidecek.

Benimkiler de hatasını anlamayan telafi etmeyen yapıda oldukları için görüşmemek en doğrusu. Çok şey var ama en son bedduaları tuzu biberi oldu. Ben de istemezdim ailesiyle küs kalmayı ama beni buna mecbur ettiler.

Onlar gidelimde hadi papatyayla barısalım demez ki
Zaten cok barısmak isteseler daha önceden adım atarlardı
El evi değil oglunun evine oglunu görmeye geliyorlar
Bu durumda onlar gelirse benim evden gitmem abes olur mu? İstemiyorum hiçbirini görmeyi...

Eşime seninle planlarım var dedim. Annemle planım yok ama böyle söyleyip çıkarsam onlar da anlar zaten. İnşallah gelmesinler de! :/
Valla kv kp hep oğulları icin geliyorlar
Kara kasımıza kara gözümüze kurban değiller
Hele bide ters düşsek en büyük düşmanları oluruz
O yüzden cokta aman bana geliyorlar diye şeyyapmayın
İnsallah gelmezler gelirlerse de gideceginiz kişi kendi anneniz zaten eşiniz sizi biliyorsa bişey olmaz

eşini ara sabahtan, çok midem bulanıyo, başım ağrıyo hastayım de:)

Eski konularınızı bildiğim icin o ailenin yüzünü görmemeyi istemeniz gayet normal geldi bana. Eski konuları bilmeyenler olsun ailedir barış diyebilir ama siz barışmayın. Annem börek yada tatlı açacakmış yardıma çağırdı gibisinden bir bahane üretip erkenden gidin. Akşama da beni alırsın yemeğe gideriz deyin evde durmayın. Gelirlerse de eğer kendinizi bir odaya kitleyin takılsınlar kendileri.

Aynı şeyi eşin yapsa ??

Bence gelirlerse konuş tamam samimi olmassın ama meraba meraba
Sonuçta eşinin ailesi atılmaz satılmaz ve eşini tercihe zorlama böyle davranarak

Bence ailesi kadar sizde onemlisiniz esinizin yaninda olun.Merhaba merhaba deyin zaten cok yuzsuz degillerse muhabbet icin ugraşmazlar belki de cok durmayip giderler.Ama siz gitmeyin bence kacar gibi olunca kotu gibi de olursunuz.Onlar sorunlu ise siz niye gidiyorsunuz.Birakin gelip gorup gitsinler.Zaten icinizden gelmiyorsa belli edersiniz hareketlerinizle

Konu nedir bilemiyorum ama barış için gelen insan geri cevrilmemeli..
Bence kaçma planları yapmak yerine yapıcı olmaya özen gösterin..
Çünkü bu zamanda hatasini kabul Edip barışmak için adım atan insan çok az.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…