Konularımı bildiğiniz için bu tavrımın kaynağını bilmeniz içimi rahatlattı. Aksi takdirde ben de küslüğü sevmem. Ben de barıştan yanayımdır ama yaptıklarından sonra yüz göz olmaya da gerek yok. Yüz olduğunu düşünmediğim için gelebilirler diye düşündüm.Eski konularınızı bildiğim icin o ailenin yüzünü görmemeyi istemeniz gayet normal geldi bana. Eski konuları bilmeyenler olsun ailedir barış diyebilir ama siz barışmayın. Annem börek yada tatlı açacakmış yardıma çağırdı gibisinden bir bahane üretip erkenden gidin. Akşama da beni alırsın yemeğe gideriz deyin evde durmayın. Gelirlerse de eğer kendinizi bir odaya kitleyin takılsınlar kendileri.
Konuyu bilseniz barışın demezdiniz eminim. Ben de küslüğü sevmem ama böyle bir aile olmaz olsun!.. Yapıcı olan hep bendim şimdiye kadar ama artık bir yere kadar.Konu nedir bilemiyorum ama barış için gelen insan geri cevrilmemeli..
Bence kaçma planları yapmak yerine yapıcı olmaya özen gösterin..
Çünkü bu zamanda hatasini kabul Edip barışmak için adım atan insan çok az.
Eşim yangına körğkle gider ben surat assam kendi ailesinin yaptıklarını görmez niye surat asıyprsun der. Kaldı ki o da ailemle görüşmüyor. Ailem gelmez evime ama teyzemler gelirse gelirler onda da eşim evde durmaz olmaz. Şimdi ben gelecekler mi diye sorsam mı eşime sabahtan geleceklerse ben giderim desem mi diye düşünüyorum. İnanın istemiyorum yüzlerini görmeye tahammülüm yok! Eşim de ailemle görüşmüyor zaten olanlardan dolayı ki kendi saygısızlıklarından ötürü. Ben birşey yapmadığım halde ailesi kendi oğullarının hatalarına rağmen bana beddua ettiler. İstemiyorum başka çare yok mu? Bebek de var ama kısa mesafeli bir geceliğine bir yere mi gitsek acaba? Kaçmak istiyorum resmen!Sakin olun bakin benim kiz kardesim de kaynanasi ve gorumcesiyle fena tutusmuslardi.Olur boyle seyler boyle insanlar var maalesef.Siz iyi olun bosverin.Gergin olmanizi anliyorum ama gercekten konusmazsiniz olur biter.Esiniz bu durumu ve sizi biliyor umarim o da ona gore davranir saygi duyar
Eşim yangına körğkle gider ben surat assam kendi ailesinin yaptıklarını görmez niye surat asıyprsun der. Kaldı ki o da ailemle görüşmüyor. Ailem gelmez evime ama teyzemler gelirse gelirler onda da eşim evde durmaz olmaz. Şimdi ben gelecekler mi diye sorsam mı eşime sabahtan geleceklerse ben giderim desem mi diye düşünüyorum. İnanın istemiyorum yüzlerini görmeye tahammülüm yok! Eşim de ailemle görüşmüyor zaten olanlardan dolayı ki kendi saygısızlıklarından ötürü. Ben birşey yapmadığım halde ailesi kendi oğullarının hatalarına rağmen bana beddua ettiler. İstemiyorum başka çare yok mu? Bebek de var ama kısa mesafeli bir geceliğine bir yere mi gitsek acaba? Kaçmak istiyorum resmen!
Eşim aileme karlı saygısızlıklar yaptı ama yine de kimse beddua etmedi ona. Beni anlayacağını hiç sanmıyorum. Ailesi konusunda empati kurmasını denedim tıpkı sizin kız kardeşiniz gibi ama nafile. Hiç anlamadı. Şimdi geldiklerinde odadan çıkmasam servis yapmasam yine suçlu ben olurum. En iyisi temiz temiz gitmek. Onlar da anlasın istemediğimi. Zaten kv telefona istediğinde işim var demiştim eşime o da anladı sonra konulmak istemedi demiş. E ne diye geliyorlar bunca şeyden sonra gerçekten anlam veremiyorum... Eşime sabah direkt söylesem mi yoksa anneme gidiyorum işimi bitirince kızı uyutacağım beni akşam oradan al planım var deyip yemek mi ayarlasam bilemedim. Ama eşim annemler geliyormuş hadi eve de diyebilir. Kusura bakmasın istemiyorum ona da söylerim.Gercekten bencil davranir o zaman..madem ki esiniz ailenizle gorusmuyor soyleyin ailen gelicek mi diye.Ve de sunu deyin madem ayni sartladayiz ikimizde gorusmuyoruz o zaman senin yaptigin gibi benim de gitmem gerek sizi anlamasi lazim.Empati kurmasi lazim.Kiz kardesim tek tek anlatti esine onun esi de ailesiyle arasi iyi olmamasina ragmen en azindan annesine saygi duyuyordu ve kadina inaniyordu dogal olarak.Neyseki hatasini anladi esi.Ve kiz kardesim de sizin gibi direkt emlatiyle sorular soruyor sana bu bu olsa naparsin diye oyle oyle anliyor beni diyordu.Yani bir de esiniz empatiyi gectim bizzat o da konusmuyor kaciyor.E sizi anlasin bir zahmet.Ama yerinizde olsam evden gitmem sahsen.Gelip ne kadar iyi ve guclu oldugumu umrumda da olmadigini gostermek isterdim.
Şimdi anlarlarsa bir daha gelemezler diye düşünüyorum. Bir de bayramda gelmezler biz küçüğüz ya o bakımdan. Yılbaşı deseniz doğum gününde aldıkları cevaptan sonra sanmıyorum. O yüzden çok iyi planlamam lazım. Kin değil benimki ama içim almıyor. Çok şey oldu yaşadıklarım ağır geliyor...K
KAcmakla olacak is değil sizinki. Çünkü bugün doğum günü bi bahaneyle evden ayrilacaksin yarın yılbaşı başka bir bahane öteki gün bayram yani bu nereye kadar. Anladığım kadarıyla eşiniz de onlar gelince konusmazsanuz size sıkıntı yaratacak o yüzden onlar gelmeden açıkça esinle konuş. Onca yasanandan sonra onlarla bir ortamda olmaya hazır olmadığını anlat bazı şeyleri unutmam için zaman lazım de. Anlayacaktır anlamazsa da anlayana kadar anlat. Iste bosuna denmiyor kari koca arasi ipek olur araya giren k.pek olur diye. Siz eşinizle barismissiniz bir şekilde şimdi geriye o olayların içinde onların yaptıkları ve söyledikleri kaldı. Ben olsam bende hemen unutamam hiç birşey olmamış gibi davranamam. Bunun adı kin tutmak mi bilmiyorum ama yapılan haksızlıkları hazmedemiyorum.
Ben de aynen sizin gibi düşünüyorum. Öyle insanlardan ne kadar uzak o kadar iyi olunur...Sizi hatırlıyorum ben o aileden uzak durmalısınız bence .
Yani cok haklisiniz.Esiniz hadi eve dememeli siz de onun icin bir sey planladiginizi soyleyin.Eger yok annemler gelicel iptal falan derse de izaj edin.Ben rahatsiz oldugumu soyluyorum deyin benden nasil bir davranis sergilememi istiyorsun deyin.Eger burda olursam surat asar oturursam cok mu iyi olcak.Yoksa ailen barismak mi istiyor bilmiyorlar mi konusmak istemedigimi deyin.Ya gercekten zor bir durum iyi niyetli olmak da cok ciddi sabir gostermek gerek .Ama aciklayin tek tek olasiliklari ve ona gore davranin.Eşim aileme karlı saygısızlıklar yaptı ama yine de kimse beddua etmedi ona. Beni anlayacağını hiç sanmıyorum. Ailesi konusunda empati kurmasını denedim tıpkı sizin kız kardeşiniz gibi ama nafile. Hiç anlamadı. Şimdi geldiklerinde odadan çıkmasam servis yapmasam yine suçlu ben olurum. En iyisi temiz temiz gitmek. Onlar da anlasın istemediğimi. Zaten kv telefona istediğinde işim var demiştim eşime o da anladı sonra konulmak istemedi demiş. E ne diye geliyorlar bunca şeyden sonra gerçekten anlam veremiyorum... Eşime sabah direkt söylesem mi yoksa anneme gidiyorum işimi bitirince kızı uyutacağım beni akşam oradan al planım var deyip yemek mi ayarlasam bilemedim. Ama eşim annemler geliyormuş hadi eve de diyebilir. Kusura bakmasın istemiyorum ona da söylerim.
Yani bayram yıl başı vs örnekti tabi. Demek istediğim bunun önüne geçmezsen başka bir zamanda yine gelmek isreyecekler onu kasdettim yani. Dediğim gibi ben olsam bende kolay hazmedemem o yüzden anlıyorum sizi.Şimdi anlarlarsa bir daha gelemezler diye düşünüyorum. Bir de bayramda gelmezler biz küçüğüz ya o bakımdan. Yılbaşı deseniz doğum gününde aldıkları cevaptan sonra sanmıyorum. O yüzden çok iyi planlamam lazım. Kin değil benimki ama içim almıyor. Çok şey oldu yaşadıklarım ağır geliyor...
3gunluk dunya falan filan diyenler olmus da..nedense hep magdura diyorlar 3gunluk diye.Benimkiler de hatasını anlamayan telafi etmeyen yapıda oldukları için görüşmemek en doğrusu. Çok şey var ama en son bedduaları tuzu biberi oldu. Ben de istemezdim ailesiyle küs kalmayı ama beni buna mecbur ettiler.
Bana söylemez ki geleceklerini. Sürpriz yapmışlar gibi gösterir eşim. Amaç evde beni köşeye sıkıştırmak!..Yani cok haklisiniz.Esiniz hadi eve dememeli siz de onun icin bir sey planladiginizi soyleyin.Eger yok annemler gelicel iptal falan derse de izaj edin.Ben rahatsiz oldugumu soyluyorum deyin benden nasil bir davranis sergilememi istiyorsun deyin.Eger burda olursam surat asar oturursam cok mu iyi olcak.Yoksa ailen barismak mi istiyor bilmiyorlar mi konusmak istemedigimi deyin.Ya gercekten zor bir durum iyi niyetli olmak da cok ciddi sabir gostermek gerek .Ama aciklayin tek tek olasiliklari ve ona gore davranin.
Kaç yaşındasınız pardon? Siz dışardayken gelseler dönüp eve gelmiyceksiniz yaniHanımlar merhaba,
Hemen konuya gireceğim. Eşimin doğum günü ve bir arkadaş bize gelecekti sonra Perşembe gelecepşm demiş. Ben de oh iyi olmuş hiç temizlik yapacak halim yoktu dedim eşime. O da sen yine de yap gelen giden olur belki demiş. Sonra içime bir kurt düştü. Eşimin ailesiyle görüşmüyorum uzun zamandır. En son eşimle kavgalıyken ailesinin arkamdan gebersin canı cehenneme tarzı söylemleri kayınpederin boşanmadan mal kaçırma durumları yüzünden küsüm. Doğum gününü bahane edip gelebilirler mi? Kv telefona istemişti konuşmamıştım ben naptım ki demiş bir de! Eltim durumu anlatmış konuştuklarınızı biliyor diye o da öyle mi vah tüh demiş. Şimdi barışmak için gelirler diye korkuyorum. İstemiyorum hiçbirinin yüzünü görmeyi. Eşime yarın söz verme kimseye planlarım var seninle dedim o da tamam demiş. Ama eşim ailesi gelecekse sürpriz bahanesiyle barışma düzenliyorsa dinlemez plan mlan.. Gelirlerse ne yapabilirim? Yarın erkenden evden çıkayım anneme gideyim eşim de uyanınca (geç kalkar) beni alsın akşama yemek organize edeyim eşimle diye düşündüm. Sizce? Ben evdeyken gelmelerinden korkuyorum. Parlak fikirlere ihtiyacım var :/
Not: Eşimin telefonuna baktım babası ne alayım sana doğum gününde demiş o da siz gelin yeter baba demiş. Arkadaşını da kendi iptal etmiş. Yani plan yapmış gelecek ailesi tabi ben de mecbur kalıp konuşacağım diye düşünüyor aklınca. Ne yapmalıyım nasıl kaçmalıyım bu durumdan? Barış demeyin sakın yüzlerini görmek istemiyorum. Uzun uzun yaptıklarını anlatmayım şimdi.
Evet önüne geçmem lazım bir daha olmaması için.Yani bayram yıl başı vs örnekti tabi. Demek istediğim bunun önüne geçmezsen başka bir zamanda yine gelmek isreyecekler onu kasdettim yani. Dediğim gibi ben olsam bende kolay hazmedemem o yüzden anlıyorum sizi.
Evet dönüp eve onlar gitmeden gelmeyeceğim. 33 yaşındayım.Kaç yaşındasınız pardon? Siz dışardayken gelseler dönüp eve gelmiyceksiniz yani
Böyle insanlardan uzak durmak lazım. Aile büyüğü gibi davranmadıkları için eşimle evliliğim bitme noktasına geldi kaç kez. Hep kenara çekilip izlediler. Üstüne daha beter karıştırdılar. Hiç gerek yok görüşmeye. Barışmayacağım.3gunluk dunya falan filan diyenler olmus da..nedense hep magdura diyorlar 3gunluk diye.
Kv gile hic degil 3gunluk falan. Biraz da onlar dusunsunler,buyuk gibi davranmayi ogrensinler. Bendr de var bir tuhaf model. 1yil nerdeyse gorusmedim ama kizim dogduktan sonra esim ayni sizin olaylar gibi mecbur birakti. Kac kavga ettim kac rest cektim ben de unuttum.. ama gecenlerde sinirlendim biseye ve lafimi yutmadim soyledim. Aramiz biraz limonilesti tekrardan anasiyla. Hos anasi hic bisey yokmuscasina msj atti falan. Ona da cevap vermedim valla..Bence kac evden,gelemesinler... Barisma da..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?