Evden mi kaçsam?

Nasıl sinirlendim birde plan yapmış eşiniz hiç birşey olmamış gibi .
En siniri o zaten! Bugün için planlarım var demiştim bakalım ne yapacak. İptal etmesi lazım etmezse de ben evde olmayacağım. Sabah hemen kıza kahvaltısını yaptırıp ortalığı temizleyip kaçarım diye düşünüyorum. Eşim uyur zaten geç kalkar. Öğlen işe gitmekten bahsetti. Akşam gelecekler sanırım :/

Allah’ın izniyle o bir kere olur. Şimdi elini kaldırsa havadayken polisi ararım diyorum.
Eşinizi affetmişsiniz ailesi eşiniz size şiddet uyguladıktan sonra gebersin gibi şeyler söylemişti onlara da tam olarak olmasa da mesafeli durmayı başarabilirsiniz diye düşünüyorum. bence evden kaçmak daha büyük kavgaya sebep olacaktır çok muhattap olmadan hoş geldiniz diyip sessiz sakin servisi yapıp mutfaktan çıkmazsın mesafeli olursun

Son düzenleme:
Üff seni çok iyi anlayabiliyorum. Aynı şeyleri yaşadım hatta bi keresinde o stressten sesim kısılmıştı hiç unutamıyorum o günü. Değil yüzlerini görmek seslerini duymak bile insanı çileden çıkartıyor..

Çık git evden kocana da akşam üzeri bi restaurantın konumunu yolla akşam burda bekliyorum diye. Ertesi gün gitsin oğlu baş başa kutlasınlar.

Allah yardimciniz olsun insallah.Size dua edicem.Allah zalim kotu insanlarin yaptiklarini planlarini vs.Bozsun bosa cikarsin pisman etsin insallah.

Gelsinler soguk ve mesafeli davran daha sonrada ne ara ne sor nede git.
Yok valla yapamayacağım bu dediğinizi. Hiç istemiyorum hiçç... Bana ve aileme neler neler söylediler. Üstüne hep durumu daha kötüye soktular. Kaç kez yalvardım onlara büyük olarak yapmaları gerekenleri ben söyledim yine de yapmadılar. O yüzden haketmiyorlar hiçbirşeyi...

Uff benimkiler de dugunumu mahvettiler sonra hic bisey yokmus gibi davrandilar. 3yil oldu evleneli ama tek bir ozur dilenmedi o bagiris cagiris olaylar icin. Hic bisey olmamiscasina davranilmasi da iyice ziplatiyor sinirlerimi. Onlara esimin hatrina bi sans daha veriyorum mesela hepsinin sonu ayni b.k oluyor cidden. Hep ayni.. sacma sapan seyler oluyor. Laflari da ters anlayp saldiriya gectikleri icin 2cift laf da edemyoruz.. ben de artik cidden gorusmek istemiyorum.. kalin kafali kocam anlarsa insallah...

Fazla saygı duydum inanın ondan yüz buluyorlar ne yazık ki...
Ne diyeyim gercekten bilmiyorum.siz iyi olun kendinizi iyi hissedin inanin kotu olup onlar gibi olmayin evinizden gitmeyin giderseniz kotu gosterilceksiniz bunlar en azindan ben iyiyim gucluyum gibi ortada dimdik durun muhattap olmayin ve onlar yuzsuzluk yapip gulerse yuzunuze guluverin gitsin ellerine bahane vermeyin esinizin agzini kapatin.Kiz kardesim gunlerce dua ettim diyo evlerine gelmisler kalmaya o.laf benim.bu laf benim.gun saydi garibim bir gitsinler diye sonra esi onlarin yaninda oldu sonra ilahi takdir esi farketti neyin ne oldugunu gozuyle gormus kulagiyla duymus yani birakin elbet fire vercekler elbet gorulcekler.

Ne yüzle gelecekler?

Bir de eşiniz size sonradan nasıl davet eder.

Ama gelecekse de yapacak bşy yok ya o an işim var deyip gideceksin evden ya da soğuk soğuk duracaksın.

Bu her türlü rezilliği, en unutulmayacak şeyleri yapıp hiçbir şey yokmuş, hiçbir şey olmamış her şey normalmiş gibi davranmanın nasıl bir mantığı vardır.Benimkiler de öyle çünkü, bazen bunu çok fazla düşündüğümü fark ediyorum ve inanın bir teorim de yok.Bunun mantığı nedir siz biliyor musunuz? yada bilen biri varsa bir aydınlatsa insanı.Çünkü en sinir bozucu olan da hiçbir şey olmamış gibi davranmak istemeleri.

Konu sahibi konuşmayın, görüşmeyin, bu tongaya düşmeyin.Hislerinizi çok iyi anlıyorum, benimki de kin gütmek değil, sadece sesini duymaya tahammül edemiyorum kadının, yüzü aklıma gelince midem bulanıyor, bir saniye bile yanlarında durmaya tahammülüm yokmuş gibi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…