Burda esinizin derdi ne anlamadim niye size dusman gibi davraniyor.Amaci ne ki iyi bir sey olsa anlicam da degisik gercektenBana söylemez ki geleceklerini. Sürpriz yapmışlar gibi gösterir eşim. Amaç evde beni köşeye sıkıştırmak!..
Allah’ın izniyle o bir kere olur. Şimdi elini kaldırsa havadayken polisi ararım diyorum.Aman dikkat et evden kaççaksan seni bulamayacağı bi yere kaç yine kulak zarını patlatmasın adam
Kulak zari mi ? Siddet mi var bir de yoksa kinaye mi yaptiniz?Aman dikkat et evden kaççaksan seni bulamayacağı bi yere kaç yine kulak zarını patlatmasın adam
Kendince arayı yapmaya çalışıyor. Ama beni sinir ediyor o ayrı...Burda esinizin derdi ne anlamadim niye size dusman gibi davraniyor.Amaci ne ki iyi bir sey olsa anlicam da degisik gercekten
Nasıl sinirlendim birde plan yapmış eşiniz hiç birşey olmamış gibi .Ben de aynen sizin gibi düşünüyorum. Öyle insanlardan ne kadar uzak o kadar iyi olunur...
En siniri o zaten! Bugün için planlarım var demiştim bakalım ne yapacak. İptal etmesi lazım etmezse de ben evde olmayacağım. Sabah hemen kıza kahvaltısını yaptırıp ortalığı temizleyip kaçarım diye düşünüyorum. Eşim uyur zaten geç kalkar. Öğlen işe gitmekten bahsetti. Akşam gelecekler sanırım :/Nasıl sinirlendim birde plan yapmış eşiniz hiç birşey olmamış gibi .
Eşinizi affetmişsiniz ailesi eşiniz size şiddet uyguladıktan sonra gebersin gibi şeyler söylemişti onlara da tam olarak olmasa da mesafeli durmayı başarabilirsiniz diye düşünüyorum. bence evden kaçmak daha büyük kavgaya sebep olacaktır çok muhattap olmadan hoş geldiniz diyip sessiz sakin servisi yapıp mutfaktan çıkmazsın mesafeli olursunAllah’ın izniyle o bir kere olur. Şimdi elini kaldırsa havadayken polisi ararım diyorum.
Ya siz nasil insansiniz yani gercekten kotu saygisiz bir hanim misiniz ki bu adam bunlari rahat rahat uyguluyor.DusmanKendince arayı yapmaya çalışıyor. Ama beni sinir ediyor o ayrı...
Kendince arayı yapmaya çalışıyor.
Fazla saygı duydum inanın ondan yüz buluyorlar ne yazık ki...Ya siz nasil insansiniz yani gercekten kotu saygisiz bir hanim misiniz ki bu adam bunlari rahat rahat uyguluyor.Dusman
Allah razı olsun. Çok sağolun...Allah yardimciniz olsun insallah.Size dua edicem.Allah zalim kotu insanlarin yaptiklarini planlarini vs.Bozsun bosa cikarsin pisman etsin insallah.
Yok valla yapamayacağım bu dediğinizi. Hiç istemiyorum hiçç... Bana ve aileme neler neler söylediler. Üstüne hep durumu daha kötüye soktular. Kaç kez yalvardım onlara büyük olarak yapmaları gerekenleri ben söyledim yine de yapmadılar. O yüzden haketmiyorlar hiçbirşeyi...Gelsinler soguk ve mesafeli davran daha sonrada ne ara ne sor nede git.
Uff benimkiler de dugunumu mahvettiler sonra hic bisey yokmus gibi davrandilar. 3yil oldu evleneli ama tek bir ozur dilenmedi o bagiris cagiris olaylar icin. Hic bisey olmamiscasina davranilmasi da iyice ziplatiyor sinirlerimi. Onlara esimin hatrina bi sans daha veriyorum mesela hepsinin sonu ayni b.k oluyor cidden. Hep ayni.. sacma sapan seyler oluyor. Laflari da ters anlayp saldiriya gectikleri icin 2cift laf da edemyoruz.. ben de artik cidden gorusmek istemiyorum.. kalin kafali kocam anlarsa insallah...Böyle insanlardan uzak durmak lazım. Aile büyüğü gibi davranmadıkları için eşimle evliliğim bitme noktasına geldi kaç kez. Hep kenara çekilip izlediler. Üstüne daha beter karıştırdılar. Hiç gerek yok görüşmeye. Barışmayacağım.
Ne diyeyim gercekten bilmiyorum.siz iyi olun kendinizi iyi hissedin inanin kotu olup onlar gibi olmayin evinizden gitmeyin giderseniz kotu gosterilceksiniz bunlar en azindan ben iyiyim gucluyum gibi ortada dimdik durun muhattap olmayin ve onlar yuzsuzluk yapip gulerse yuzunuze guluverin gitsin ellerine bahane vermeyin esinizin agzini kapatin.Kiz kardesim gunlerce dua ettim diyo evlerine gelmisler kalmaya o.laf benim.bu laf benim.gun saydi garibim bir gitsinler diye sonra esi onlarin yaninda oldu sonra ilahi takdir esi farketti neyin ne oldugunu gozuyle gormus kulagiyla duymus yani birakin elbet fire vercekler elbet gorulcekler.Fazla saygı duydum inanın ondan yüz buluyorlar ne yazık ki...
Bu her türlü rezilliği, en unutulmayacak şeyleri yapıp hiçbir şey yokmuş, hiçbir şey olmamış her şey normalmiş gibi davranmanın nasıl bir mantığı vardır.Benimkiler de öyle çünkü, bazen bunu çok fazla düşündüğümü fark ediyorum ve inanın bir teorim de yok.Bunun mantığı nedir siz biliyor musunuz? yada bilen biri varsa bir aydınlatsa insanı.Çünkü en sinir bozucu olan da hiçbir şey olmamış gibi davranmak istemeleri.Uff benimkiler de dugunumu mahvettiler sonra hic bisey yokmus gibi davrandilar. 3yil oldu evleneli ama tek bir ozur dilenmedi o bagiris cagiris olaylar icin. Hic bisey olmamiscasina davranilmasi da iyice ziplatiyor sinirlerimi. Onlara esimin hatrina bi sans daha veriyorum mesela hepsinin sonu ayni b.k oluyor cidden. Hep ayni.. sacma sapan seyler oluyor. Laflari da ters anlayp saldiriya gectikleri icin 2cift laf da edemyoruz.. ben de artik cidden gorusmek istemiyorum.. kalin kafali kocam anlarsa insallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?