Eve bırakmayan erkek

sevgiline hava kararmadan önce eve dönmeliyim deyin.
bak işte o zaman belki,tamam tamam ben seni bizzat bırakırım der.

Bırakırım dediyse bırakması gerek bırakamıyosada izah etmesi gerek veya sizin söylemeniz gerek sen bırakmycakmıydın tek başıma tedirgin olurum diye

Bence aranizda iletisim problemi olmus. Adamın bırakmaktan kasti taksi cagirip parasini odemekti muhtemelen. Sizin de bu kdr korkacaginizi dusunmemistir. Senin de benimle eve kdr gelmeni istiyorum bu saatte tek gitmekten hoslanmam tedirgin olurum diye acik.acik soyleseydiniz reddedecegini sanmiyorum. Acik konuşmak en iyisi boyle durumlarda.

Saatin bir önemi yok bana göre,huyu düşüncesi bu olabilir.Sen de gördün Nasıl olsa ona göre davranırsın gece geç saate kadar durmazsın.

Bir kız arkadaşla bir erkek arkadaşı birbiriyle kıyaslayamayız.O sorumluluğu alan kişi seninle vakit geçiriyorsa bırakmayı da bilmeli,bilmiyorsa da ona göre karar vermelisin.

Kızlar Ama buluşmadan önce kendisi dedi ben seni bırakırım diye öyle demese zaten gece geç saate kadar dışarıda olan birisi değilim ki yasadigim yer de terör bolgesi
Bırakmış zaten,sonuçta sizi taksiye bindirmiş,ücretini de ödemiş,bunu yapmayabilirdi. Ayrıca bozulduysanız deseydiniz o an gerek yok ben hallederim diye,bunu da yapmamışsinız.
Saat geç olduğu için 1 saat git ,1 saat gel uğraşmak istememiş olabilir.

bence siz haklisiniz.gece gec saatlerde taksiye bindirip gondermek ne kadar mantikli.size birakicam demeseydi belki daha erken gidecektiniz

Ya anlamıyorumki nesini savunuyosunuz adamın.Öncesinde ben seni bırakırım demiş,kız ona güvenip o saate kadar dışarda kalmış.Sonra bindir taksiye gönder.Çok mu normal bu şimdi.Bence birdaha görüşürsen de çok erken kalk.Ben fazla kalamam geç saat korkuyorum de.Bırakayım dese de yok sen uğraşma git gel yapmakla de,sen vakitli kalk.Kendin dön.Flörtte böyle olan adamdan evlenince nezaket beklenirmi ya.

Ne kadar eski kafalılık derseniz deyin, şu andaki ülke şartları ve artı olarak eve bırakma sözü vermesini de göz önüne alınca bu sözü taksi çağırıp parasını vererek eve yollama olarak gerçekleştirmesi onun görgüsünü ve koruyup kollayıcılığını gösterir. O nedenle ben senin sinirli olmanı da tepki göstermeni de çok insani ve olumlu buluyorum. Bu -her şeyi geçtim- iki insan arasındaki akdin bile ne kadar kolay bozulacağını gösterir, ki bu da ilişkide başka şeylerin sinyalidir.

Benim nacizane tavsiyem bu yöndeki düşüncelerini -ona kapris gibi yansıtmadan, yani sinirli, sinkaflı konuşarak değil de- gayet sakin, olgun ama çok net -bak burası önemli- ÇOK NET belirtmen. Bir duvar gibi adeta net olmalı senin çizgin. "Ben bir daha seninle bu sate kadar kaldığımda senin beni eve bırakmanı tercih ederim, bu böyle olmayacak ise bu ilişkiyi gözden geçirmek isterim" de. Bu iki sonucu doğurur, bu ikisine de sen kendini psikolojik olarak hazırlamalısın:

1) Erkekler net duruşu olan kadınları başta çok severler. Bu onlar için "=tavlamadır" yani avcılık iç güdülerini harekete geçirir. Senin kendi değerini bilmen onu daha da bu ilişkiye bağlar.

2) Bir risk alırsın, zira bu şekilde net çizgi çekmen bazı erkeklere zul gelir. Yani "aman kim uğraşacak"... Ama inan bana eğer bu şekilde bir tepki alırsan erkişi zaten olgun ve sorumluluk alacak bir yapıda değildir. Ki bu zaten sana -ilişki devam etse bile- yol, su, elektrik olarak geri döner :) zamanla cüzdanlar evde unutulmaya başlanır mesela, tam buluşmaya 1 saat kala Antartika'dan amcası gelir :)))))))) vs vs.

Bu iki sonuçtan birincisi, karşılıklı saygı ile inşa edeceğiniz bir ilişkiye yol açabilecekken ikincisi ise genelde ayrılıkla sonuçlanır. Ama eğer istediğin düzeyli, karşılıklı değer verilen bir ilişki biçimi ise lütfen ama lütfen geri adım atma ve kendini net ifade et!

Ben de bir anımı anlatayım. Görüştüğüm biri vardı. Biraz geç bir saatte yürüyüş yapıyorduk,konu kadınların özgürlüğü ile ilgili yerlere geldi,fikirlerimi beğenmedi. Orada bir miktar gerildik. Daha sonra bana madem öyle, sen eve de tek gidebilirsin deyip beni parkta bırakıp gitmişti. Bu da böyle bir anımdır.

Arabası varsa bırakmalı yoksa da kendi de eşlik edip dönmeliydi, neresi olursa olsun kadın erkek için fark etmiyor tehlike durumları,, para vermesi de incelik değil hakaret bana göre.

Ya bir de bi super kadın grubu var ki sorma hiçbir şeyi problem etmeyen, asil vakur ali cebbar kadınlar... Her ne olursa olsun konu açanı haksız bulanlar bence coğu da bunu bir trip, bir küsme sebebi sayardı. Konu sahibi kesinlikle haklısınız

Taksi çağırıp ödemiş işte, belki dönüş için kendisine para kalmayacaktı?

Ben saat 1'e kadar dışarıdaysam eğer arkadaşım bırakırım dese bile kendim dönecekmişim gibi paramı, zamanımı ayarlarım.

Taksi parası vermesi cok cok yanlış. Madem taksiyle tek döneceksiniz nasil kabul ettiniz taksi parasini verirken.

Bence olayin kilit noktasi terör bölgesi olmasi.

Baska bir yer olsa neyse ama terör bolgesinde bir kadin o adama güvenip gec saate kadar kaliyorsa adamin evine kadar birakmasi gerekir bence. Altini çiziyorum olay terör bolgesi dedigi yerde geciyor. Her şey olabilir maalesef.

Bazen buradaki yorumları hayretle okuyorum ya .
Kızın sevgilisi ,gece geç vakit , hele de arabası varsa bu düpedüz düşüncesizliktir.
Bırakın modernleşmeyi ,buradaki kadınların nelere maruz kaldığını , haberlerden izliyorsunuz değil mi? Taksi parasını verdiğine şükret ne demek ? Konu Sahibi burda tavrını gösterip parasını almayacaktın .
Sorun burda kadının adama güvenerek dışarı çıkması , ya da eve tek başına gidememesi değil , adamın rahatlığı , ve düşüncesizliği ..

erkekler farklı farklı ..

eşim genelde duraga bırakırdı beni sevgiliyken ara sıra bnmle dolmusa biner ilçeyi cıkmadan inerdi(ilçe dısında sitelerde oturuyordum)
bigün bindi tepemizde 4 tane adam dikiliyo inersem bunlardan biri oturur yanına diyip bnmle gelip hiç inmeden geri dönmüştü

Birakicam deyip bırakmadıysa tam bir öküzlük yapmış bir dr ne demek taksi parasını ödüyor o kim ya biri bana bunu yapsa o parayı musahip bi yerine monte ederim

31 lira istemisti biri de, yol parasini da hesap etmisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…