Kızlar görüştüğüm biri var.Gece geç saate kadar güzel vakit geçirdik daha sonra biraz tartıştık ama tartışmayı tatlıya bağladık.Eve gideceğim zaman da onun olduğu yere 1 saat uzaklikta olduğu için götürmesini bekledim.Kendisi de demisti beni almadan önce ben seni bırakırım diye.Taksi cagirdi parasını ödedi beni gece eve tek yolladı.Cok zoruma gitti çok korkarak geldim eve gece baya geç saatti.Surekli mesaj atiyor seni seviyorum diye.O kadar sinirliyim ki ne yazacağımi bile bilmiyorum ona
taksi cagırıp parasını odemıs daha ne yapsın adam .Kızlar görüştüğüm biri var.Gece geç saate kadar güzel vakit geçirdik daha sonra biraz tartıştık ama tartışmayı tatlıya bağladık.Eve gideceğim zaman da onun olduğu yere 1 saat uzaklikta olduğu için götürmesini bekledim.Kendisi de demisti beni almadan önce ben seni bırakırım diye.Taksi cagirdi parasını ödedi beni gece eve tek yolladı.Cok zoruma gitti çok korkarak geldim eve gece baya geç saatti.Surekli mesaj atiyor seni seviyorum diye.O kadar sinirliyim ki ne yazacağımi bile bilmiyorum ona
Hiç sorma valla.Kendi başına geldiği zaman ceviz kabuğunu doldurmayan şeylerden boşanma aşamasına kadar gelenler başkasının başına gelince melek olurlar.Görende desin ne anlayışlı kadınlar yani.Anlayabilmek güç.Ortalıkta sapıklar kol gezerken,şoför yolcusuna tecavüz ederken,belki bu zamanda herzamanki den daha çok dikkat etmek gerekirken bu konuya anlayışlı yaklaştılar.Kızcağız dönerken korkudan ödü patlamış.Korkmayan korkmaz ama o korkmuş.Belli ki başka bir durum olsa asla o saate kadar dışarda kalmaz.Adama güvenip kalmış.Bide en azından taksi paranı ödemiş diyenler var.O da ayrı bi komik yani.Arabası varsa bırakmalı yoksa da kendi de eşlik edip dönmeliydi, neresi olursa olsun kadın erkek için fark etmiyor tehlike durumları,, para vermesi de incelik değil hakaret bana göre.
Ya bir de bi super kadın grubu var ki sorma hiçbir şeyi problem etmeyen, asil vakur ali cebbar kadınlar... Her ne olursa olsun konu açanı haksız bulanlar bence coğu da bunu bir trip, bir küsme sebebi sayardı. Konu sahibi kesinlikle haklısınız
O zaman bırakırım demesin biri bana seni eve bırakırım deyip bırakmazsa terbiyesizlik yapmış olur m sözünde durmamış olurSürekli birileri tarafından eve mi bırakılıyorsunuz?
Şahsen gelen kişi kendi de gidebilir.
Bu kadar beklentiyi saçma buluyorum.
Bu Yaşıma kadar o kadar gezdim tozdum kimsenin evime bırakmasını beklemedim istemedim muhtaç değilim birde taksi parasını ödetmişsiniz ben asla kabul etmezdim makul bir saatte kadar durur işime gelen vasıtayla dönerdim .Kızlar görüştüğüm biri var.Gece geç saate kadar güzel vakit geçirdik daha sonra biraz tartıştık ama tartışmayı tatlıya bağladık.Eve gideceğim zaman da onun olduğu yere 1 saat uzaklikta olduğu için götürmesini bekledim.Kendisi de demisti beni almadan önce ben seni bırakırım diye.Taksi cagirdi parasını ödedi beni gece eve tek yolladı.Cok zoruma gitti çok korkarak geldim eve gece baya geç saatti.Surekli mesaj atiyor seni seviyorum diye.O kadar sinirliyim ki ne yazacağımi bile bilmiyorum ona
Aynı fikirdeyim.Bana doğru gelmedi. Arabası varsa eve bırakmalıydı.
Madem akşam saatinde buluştunuz sizin evinize yakın yerlerde zaman geçirseydiniz.
Neden 1 saat uzaklıktaki yere gittiniz.
Hayır ya ben kabul etmezdim. Getirmeli eve kadar. Taksi parasını verdi diye haklı mı oldu şimdi?
Ha alkollü olur araç kullanamaz ona itirazım yok..
Haklisin eve birakmasi gerekirdi benimde en sinir oldugum seyKızlar görüştüğüm biri var.Gece geç saate kadar güzel vakit geçirdik daha sonra biraz tartıştık ama tartışmayı tatlıya bağladık.Eve gideceğim zaman da onun olduğu yere 1 saat uzaklikta olduğu için götürmesini bekledim.Kendisi de demisti beni almadan önce ben seni bırakırım diye.Taksi cagirdi parasını ödedi beni gece eve tek yolladı.Cok zoruma gitti çok korkarak geldim eve gece baya geç saatti.Surekli mesaj atiyor seni seviyorum diye.O kadar sinirliyim ki ne yazacağımi bile bilmiyorum ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?