Eve bırakmayan erkek

Seni bırakıp, üzerine o bir saat geri mi dönsün? Bir daha geç vakite kadar kalmazsınız, ona değil size yakın yerlerde görüşürsünüz.

Yıllar önce çok yakın arkadaşım bir erkek sevgilisini eve bırakmıyorsa sevmiyordur tarzı birşeyler anlatmıştı bana o sırada kendi sevgilisinin otobüsle bile olsa eve kadar onla gittiğini sonra yine otobüsle evine döndüğünü anlatmıştı kötü bir niyeti yoktu bunu anlatırken olması gereken oydu ona göre şuan evli ve çok mutlular Allah bozmasın neyse yıllar içinde bunun doğru olduğunu bizzat yaşadım ve etrafımdan da duydum belki kesin bir işaret değil ama yine de önemli bi işaret bu

taksi cagırıp parasını odemıs daha ne yapsın adam .
kendi imkanlarınla da gidebilirdin
kocan değil birseyin değil

Ona güvenip gece geç saate kalmayın laf ederse dersiniz tedirgin oluyorum tek başıma dönmeye diye.bazı şeylerin içten gelmesi lazım sizin demenizle eve bırakmasının bir değeri yok bence.bırakmak zorunda değil ama bıraksa hoş olurmuş sıkıntılı bir yer sanırım yaşadığınız şehir.

Hiç sorma valla.Kendi başına geldiği zaman ceviz kabuğunu doldurmayan şeylerden boşanma aşamasına kadar gelenler başkasının başına gelince melek olurlar.Görende desin ne anlayışlı kadınlar yani.Anlayabilmek güç.Ortalıkta sapıklar kol gezerken,şoför yolcusuna tecavüz ederken,belki bu zamanda herzamanki den daha çok dikkat etmek gerekirken bu konuya anlayışlı yaklaştılar.Kızcağız dönerken korkudan ödü patlamış.Korkmayan korkmaz ama o korkmuş.Belli ki başka bir durum olsa asla o saate kadar dışarda kalmaz.Adama güvenip kalmış.Bide en azından taksi paranı ödemiş diyenler var.O da ayrı bi komik yani.

Tamam hanımlar en güçlü sizsiniz tabi. Gece dönmek için bir erkeğe de ihtiyacınız yok ona da okey ama nerede kaldı kadının el üstünde tutulması? Kadının gücüyle falan alakası yokki bunun. Değer verildiğini kollandığını hissetmek ister insan bazen.

Benim takıldığım nokta taksi parasını ödemesi olmuş. Asla kabul etmezdim böyle bir şeyi.

Sen parayı ödetmezdimi geç.Şükret ki taksi paranı ödemiş diyenler bile var.

Sürekli birileri tarafından eve mi bırakılıyorsunuz?
Şahsen gelen kişi kendi de gidebilir.
Bu kadar beklentiyi saçma buluyorum.

Sürekli birileri tarafından eve mi bırakılıyorsunuz?
Şahsen gelen kişi kendi de gidebilir.
Bu kadar beklentiyi saçma buluyorum.
O zaman bırakırım demesin biri bana seni eve bırakırım deyip bırakmazsa terbiyesizlik yapmış olur m sözünde durmamış olur

Birakicam diyorsa bırakmalıydı sözünde durmamiş. Kendince taksiye kadar goturup ucretini odemekte sıkınti görmedi herhalde, nasil olsa evinin dibinde inecek diye guvenli bulmuştur. Taksinin içinde bu kadar korkacaginizi dusunmemistir.
Ben teror bolgesinde degilim ama gece taksiye cok bindim, bu kadar dert degildi. Teror bolgesiyse o saate kadar disarda durmazdim bu kadar korkuyorsam şahsen. Teror bolgesi diyorsunuz, sanki yaninizda olsa herseyden koruyabilecek mi sizi?
Boyle bir durum basima gelmedi. Gelseydi farkli mi dusunurdum bilmiyorum.

Eski sevgilim sevgilim gece 11de Tarlabaşında bı otelde iş başı yapardı. Çokça gece azıcık daha sohbet edebilmek icin onu oteline bırakır, TARLABASİ'NDAN Taksim'e çıkar otobüsle de evime giderdim.
Bilmeyenler için Tarlabaşı fuhusun kol gezdiği, insanlarin uyuşturucu bulma ihtiyacını karşıladığı güzide bir mahallemiz : p
Hiç de rahatsızlık yaşamadım.
Bence siz biraz fazla prenses sendromundasiniz.
Benim de var sizin gibi arkadaşlarım. Bir yıldır beraberler, kız daha hiç hesap ödememiş, hep eve bırakılmış... Yani bu da bana acayip geliyor. Benim yanımda birisi devamlı hesap odese,o hesap öderken ben de sağı solu incelesem kendimi çok kötü hissederdim.
Bir de 'ama ben kadınım beni eve bırakmalı/ama ben kadınım hesap odettirmemeli/ama ben kadınım ilk adımı o atmali' diyen kadınlar tam da bu düşünceye uygun adamlar bulup sonrasında adamın ataerkil düşüncelerinden,kadini ikinci sınıf vatandaş gormelerinden yakınıyor ya, ifrit oluyorum.
Adam zaten baştan beri seni kendine eşit görmemiş ama sen buna uzulecegine 'elimi cebime attirmiyor' diye sevinmişsin...

Bu Yaşıma kadar o kadar gezdim tozdum kimsenin evime bırakmasını beklemedim istemedim muhtaç değilim birde taksi parasını ödetmişsiniz ben asla kabul etmezdim makul bir saatte kadar durur işime gelen vasıtayla dönerdim .

siz bu adamlara azıcık değer veriyor musunuz allah aşkına?sizi 1 saatlik yola bırakacak,oradan geri dönecek.onun için endişelenmeyecek miydiniz?yoksa sizi eve bıraksın da ona ne olursa olsun mu?üstelik terör bölgesindeymişsiniz,ben olsam onun için daha çok endişelenirdim.tabi ki sevdiğim,değer verdiğim birisiyse.

Aynı fikirdeyim.

Kızlar arabası yok ama kendi taksitle beraber gideriz sonra ben tek dönerim dedi.ben de ona o yüzden guvendim

Ben taksiye yalnız gece binsem çok korkarım.Gündüz binsem bile yalnız çekinirim. Sevgilim böyle bir şey yapsa taksi yerine abimi ararım o alır beni .Sizi haklı buluyorum ben de

Haklisin eve birakmasi gerekirdi benimde en sinir oldugum sey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…