- 6 Ağustos 2014
- 17.656
- 31.607
- 598
- Konu Sahibi BirBaharAksamiSenVeBen
-
Ay konuyu açtım çok kişi neredeyse linç etti kalbinizi kırdıysam kusura bakmayın.Peki beni neden azarladinhepimiz ayni seyi anlamisiz beni niye kurban sectin, ben de cihangir cocuguyum (
Çağır ya 7 kere buluşmuşsun yeter artıkNeden ağlayayım sanki olursa ilk defa olacak.
Önceden tanıyordum diye sallıyor bir de. Profili gizleyince eski konuları kayboluyor sanıyor heraldeHadi doğru olsun 26 kasımda yeni tanıştığı adam nasıl eve girecek ustadan daha güvenilir oluyor. Madem olay güvenilirlik, para vermek değil.
Rica ediyorum sallama konular açacaksanız azıcık özenin
Sen okuduğunu anlamıyor musun? Ben oraya tanımıyorum dedim adını duymadım demedim. Sen insanları ilk görünce alnında adını falan mı görüyorsun? Sohbetin içeriğini ben oraya yazdım mı? Hikaye olan senin egon haberin olsun.Niye yalan söylüyorsun? Eski konun orda duruyor. Adamı öncesinde tanımayı bırak ismini bile duymamışsın. Arkadaşının tanıdığından bile haberin yok tanıyor musun diye sormuşsun. İnsan hikaye yazınca 10 gün önce yazdığını unutuyor tabi. Bak bu alıntı eski konundan, hatırlatayım;
Adını duydum dedin adını. Sen kendini ne sanıyorsun acaba?Önceden tanıyordum diye sallıyor bir de. Profili gizleyince eski konuları kayboluyor sanıyor heralde
SüpersinizNiye yalan söylüyorsun? Eski konun orda duruyor. Adamı öncesinde tanımayı bırak ismini bile duymamışsın. Arkadaşının tanıdığından bile haberin yok tanıyor musun diye sormuşsun. İnsan hikaye yazınca 10 gün önce yazdığını unutuyor tabi. Bak bu alıntı eski konundan, hatırlatayım;
Yüz yüze gelip kendiniz tanışmadığınız sürece, sadece adını duymakla tanımış olmuyorsunuz.Siz okuduğunuzu anlamıyor olabilir misiniz? Zaten adını çokça duymuştum bu bir, ayrıca hiç tanımadığın insan mı daha güvenilir yoksa tanıdığın biri mi? Sen karar ver. Zaten birkaç tane ortak arkadaşımız var yetti mi?
Bizde böyle işler için bu işi yapan tanımadığımız adamları çağırıyoruz. İyi ki varmış bu adam yoksa kime yaptıracaktın..Perde hariç bulaşık ve çamaşır makinesinin borusu sorunlu onlar için eve tanımadığım birisini mi çağırayım?
Adını duymakla tanımış mi oluyorsunuz? Ben de TV de çok isim duyuyorum, adını duymak gbt mi oluyorSen okuduğunu anlamıyor musun? Ben oraya tanımıyorum dedim adını duymadım demedim. Sen insanları ilk görünce alnında adını falan mı görüyorsun? Sohbetin içeriğini ben oraya yazdım mı? Hikaye olan senin egon haberin olsun.
Ay yine bir Began vakası mi
Okuduğumu anladığım için yalanlarına inanmıyorum babe. Yoo adını falan duymamışsın kıvırıyorsun sadece. Eski konun duruyor orda. Arkadaşının tanıdığından bile haberin yok ki ona bile tanıyıp tanımadığını sormuşsun. Adını duymuş olsan arkadaşına tanıyor musun diye sormaz x ile tanıştım derdin.Sen okuduğunu anlamıyor musun? Ben oraya tanımıyorum dedim adını duymadım demedim. Sen insanları ilk görünce alnında adını falan mı görüyorsun? Sohbetin içeriğini ben oraya yazdım mı? Hikaye olan senin egon haberin olsun.
Sığ biri olduğunu düşünmüyorum stratejik mastermind eğitimi almış taaa Hollanda'da.
Adını çokça duydum ama o gün yüzünü ilk defa gördüm kaç kere açıkladım yazmadan okusanız keşke.Adını duymakla tanımış mi oluyorsunuz? Ben de TV de çok isim duyuyorum, adını duymak gbt mi oluyor
Okudum da inanmadım, sıkıştıkta ağız değiştiriyorsunuzAdını çokça duydum ama o gün yüzünü ilk defa gördüm kaç kere açıkladım yazmadan okusanız keşke.
Bak tane tane anlatıyorum anla ve sonra noktalama işaretleri öğren. Evet adını çokça duydum ama kimin nesi diye sormadım. Çünkü o zaman umrumda değildi. O gün yanıma geldikten sonra arkadaşıma sordum o da söyledi kim olduğunu ne olduğunu. Ayrıca ben nereden biliyim arkadaşım tanıyor mu tanımıyor mu? Ayrıca tanıyor musun diye hangi anlamda dedim üstte açıkladım.Okuduğumu anladığım için yalanlarına inanmıyorum babe. Yoo adını falan duymamışsın kıvırıyorsun sadece. Eski konun duruyor orda. Arkadaşının tanıdığından bile haberin yok ki ona bile tanıyıp tanımadığını sormuşsun. Adını duymuş olsan arkadaşına tanıyor musun diye sormaz x ile tanıştım derdin.
Siz her konuyu en ince ayrıntısına kadar yazıyor musunuz? Ben daha önce adını hiç duymadım dedim mi?Okudum da inanmadım, sıkıştıkta ağız değiştiriyorsunuz
Sıvamak tam olarak bu oluyorBak tane tane anlatıyorum anla ve sonra noktalama işaretleri öğren. Evet adını çokça duydum ama kimin nesi diye sormadım. Çünkü o zaman umrumda değildi. O gün yanıma geldikten sonra arkadaşıma sordum o da söyledi kim olduğunu ne olduğunu. Ayrıca ben nereden biliyim arkadaşım tanıyor mu tanımıyor mu? Ayrıca tanıyor musun diye hangi anlamda dedim üstte açıkladım.
Klavye otomatik çevirmiş yoksa 4 dil biliyor kendisi.Eğitimi yarı İngilizce yarı Türkçe mi vermişler ?
Yalanla suçlayıp verecek cevabı olmayınca sıvışmak tam olarak bu oluyorSıvamak tam olarak bu oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?