Eve dadanan çocuk

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet öğrenicem.kabul etmeyince korku dolu gözlerle bakıp ağlıyor evde göremediği ilgiyi sanırım bizde gördü bende üzülüyorum çaresiz görünce

Ben de öyle düşündüm

Tabi ki düşündüm eşime de söyledim bak bu çocuk eve geliyor hastalık filan getirebilir diye gelir gelmez ellerini yıkatıp dezenfekte ediyorum
Karşılıklı konuşmanız yeterli virüs kapmaniz için kaldı ki 8 yaşında küçük ve bilinçsiz bir çocuk her yere girip çıkiyordur. Kısacası iki el yıkayınca dezenfekte edince bir şey olmuyor elini yıkamada önce maske takıyor mu

Kesinlikle annesini bulup konuşmalısın.. Nasıl bir annesi varmış ki çocuğu sabah kapıya bırakıp akşama kadar aramıyor orası ayrı enteresan bir durum ama Allah korusun o çocuk sizdeyken ayağı takılıp düşse bi yerlere kafasını vursa kşmseye bir açıklama yapamazsınız sıkıntı yaşayan siz olursunuz sonuçta elin çocuğunun sizde ne işi vardı derler.. Başına birşey gelmese bile hoş değil sürekli o şekilde hatta o yaşta bir çocuğun annesi olmadan bir saatliğine bile bir yere gitmesi olacak iş değil.. Farkındayım zaten sizde muzdaripsiniz ama ertelemeden biran önce annesini bulup rahatsızlığınızı dile getirin bence ayıp ya nasıl anne bunlar kimin evinde ne yapıyor ne muamele görüyor çocuğu haberi yok yazık.. Hele ki şu iğrenç insanların çoğaldığı çocuk istismar olaylarının arttığı çocukların sömürüldüğü bu zamanda bu ne rahatlık.. Hatta siz annesini bulup anormal bir durumu olup olmadığını gözlemleyşp sosyal hizmetlere bildirebilirsiniz bile.. Her anneyim diyen çocuk bakamıyor işte sonra bu çocuklara yazık oluyor onların ne suçu var.. Bugün size gelen çocuk yarın sapık veya katil, psikopatın evine de gidebilir minicik çocuk daha

Evet öğrenicem.kabul etmeyince korku dolu gözlerle bakıp ağlıyor evde göremediği ilgiyi sanırım bizde gördü bende üzülüyorum çaresiz görünce
Lütfen yarın öğrenin gerçekten ben de merak ettim açıkçası iyi ki sizin gibi iyi bir insanın eline denk gelmiş neler duyuyoruz TV de Allah korusun yavrularımızı

acıdım çocuğa.. bi o kadar da korkarım ama başına başka yerde bişi gelse bile sizin üstünüze kalabilir. belki birileri gönderiyor olabilir filan bence eşinizle birlikte çocuğun evine gidin bi bakın ve annesiyle konuşun tek gitmeyin bi yakınınızada konum filan atın korktum.

Hayır.çocukla aynı sitede oturuyoruz onlar başka binada parkta oğlumla arada oynuyorlardı oğlum getirdi bi kaç defa daha sonra çocuk kendi gelmeye başladı
Başka binada üstelik annesi nasıl rahatmış öyle hadi aynı apartman olur neyse dicem başka binaya gidiyor çocuk nerede haberi yok bu çocuk 7 8 yaşlarında

Lütfen yarın öğrenin gerçekten ben de merak ettim açıkçası iyi ki sizin gibi iyi bir insanın eline denk gelmiş neler duyuyoruz TV de Allah korusun yavrularımızı
Bende hep bunu düşündüm eşime de söyledim hadi biz iyi insanlarız ya kötü birilerinin evine giderse başına bi iş gelirse diyeiben eve almasam başkalarının evine de gidiyor gitme herkesin evine dedim.yok benim orda arkadaşlarım var annem izin veriyo diyor

Çocuk fellik fellik geziyor sonuç ortada

Bence bir daha geldiği zaman tutun çocuğun elinden ve kendi evlerine gidin annesi ile konuşup durumu öğrenin. Kendi evinde ciddi bir sıkıntı olmasa bu çocuk niye ev ev gezsin. Bakın çocuğun başına Allah korusun bir yerde bir iş gelse siz zan altında kalırsınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…