Eve gelen yardımcının tribi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
12 sene sonra onca tedavi sonucu ben de tüp bebek annesi oldum. Bu benim çocuğumu diğer çocuklardan üstün yapmıyor. Suyun üstüne esya koymus alt tarafı. Bunun için kalp kırmaya değer mi? Eğer evinize temizliğe aldıysanız (eğer korona ise) çocuğunuza dokunmasa bile evinizde dokunmadığı eşya kalmıyacak. Yani burda da tepkiye gerek yok. Bir de bilmiyorum ben mi yanlıs düşünüyorum bazı anneler cocuklarına uzaktan gülümsesen bile bakışlarıyla dövüyor. Çocuğunuza gülümseyen insana gülümsemek çok mu zor. Sanırsın çocuk doğurmak bir meziyet ve onlar dünyanın sekizinci harikasını doğurmus

ütüyü zevkle yapıyorum, bazen işi gücü bırakıp evde ütü yaparak mı para kazansam dediğim oluyor
bir miktar delilik var
gkdfgjdfl

duyan suyun içine zehit attı sanacak bir de. plastik yada cam her ne ise dışını yıkarsın olur biter.

ütüyü zevkle yapıyorum, bazen işi gücü bırakıp evde ütü yaparak mı para kazansam dediğim oluyor
bir miktar delilik var
gkdfgjdfl
bende de buzdolabı temizliği ve balkon yıkama aynı etkiyi yapıyor...terapi gibişirket kuralım mi astrojurnal ? uygun fiyata itinayla eğleniriz iki deli

duyan suyun içine zehit attı sanacak bir de. plastik yada cam her ne ise dışını yıkarsın olur biter.
Yani bunun için bir de konu açmak ne bileyim. Mesela oğluma mama alıyorum. Mamalar sanki eczane ve market raflarına temiz mi geliyor. Eve gelince temizliyoruz oluyor bitiyor

bende de buzdolabı temizliği ve balkon yıkama aynı etkiyi yapıyor...terapi gibişirket kuralım mi astrojurnal ? uygun fiyata itinayla eğleniriz iki deli

Bende de çamaşır sepetini boşaltmak bi hobi. Renklerine göre, dokusuna göre vs ayırmak, haftasonu 3 4 posta yıkayıp bitirmek. Çok eğleniyorum

Bende de çamaşır sepetini boşaltmak bi hobi. Renklerine göre, dokusuna göre vs ayırmak, haftasonu 3 4 posta yıkayıp bitirmek. Çok eğleniyorum
deli yaa kızım hepimiz ayrı psikopatmışız haberimiz yokmuşbiraraya gelsek global holding kurariz yeminle ama imkanımız yok işte

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…