o yorumlar konu sahibi " biz cam silecek tarzda insanlar değiliz" gibi bir yorum yapması ve pandemi dönemi olmasına rağmen çağırdığı kadına da tutarsız ve kaba davranmasıyla yapıldı. Yoksa kimse cam silmenin ulvi bir görev olduğunu filan savunmadı. Aklı olan savunmaz zaten, misal ben, en nefret ettiğim şey cam silmek...seviyorum zevkle siliyorum diyenin de aklından şüphe ederim , o derece
12 sene sonra onca tedavi sonucu ben de tüp bebek annesi oldum. Bu benim çocuğumu diğer çocuklardan üstün yapmıyor. Suyun üstüne esya koymus alt tarafı. Bunun için kalp kırmaya değer mi? Eğer evinize temizliğe aldıysanız (eğer korona ise) çocuğunuza dokunmasa bile evinizde dokunmadığı eşya kalmıyacak. Yani burda da tepkiye gerek yok. Bir de bilmiyorum ben mi yanlıs düşünüyorum bazı anneler cocuklarına uzaktan gülümsesen bile bakışlarıyla dövüyor. Çocuğunuza gülümseyen insana gülümsemek çok mu zor. Sanırsın çocuk doğurmak bir meziyet ve onlar dünyanın sekizinci harikasını doğurmus
parçabaşı 3 tl veririm...sen mutlu ol yeterütüyü zevkle yapıyorum, bazen işi gücü bırakıp evde ütü yaparak mı para kazansam dediğim oluyor
bir miktar delilik var
gkdfgjdfl
Evet evet bana gel lütfen nolursunütüyü zevkle yapıyorum, bazen işi gücü bırakıp evde ütü yaparak mı para kazansam dediğim oluyor
bir miktar delilik var
gkdfgjdfl
bende de buzdolabı temizliği ve balkon yıkama aynı etkiyi yapıyor...terapi gibiütüyü zevkle yapıyorum, bazen işi gücü bırakıp evde ütü yaparak mı para kazansam dediğim oluyor
bir miktar delilik var
gkdfgjdfl
bende de buzdolabı temizliği ve balkon yıkama aynı etkiyi yapıyor...terapi gibişirket kuralım mi? uygun fiyata itinayla eğleniriz iki deli
Evet evet bana gel lütfen nolursun
parçabaşı 3 tl veririm...sen mutlu ol yeteradres vereyim mi özelden?
Ay sende lütfen sende bana gelbende de buzdolabı temizliği ve balkon yıkama aynı etkiyi yapıyor...terapi gibişirket kuralım mi astrojurnal ? uygun fiyata itinayla eğleniriz iki deli
Var valla , hemde elde avuçta durmuyor . En iyisi sen ona bak temizliği ben yapayım. Ama sakın ellerini yıkamadan ve maske kullanmadan gelmebebeğiniz yoksa gelirim, sonra kovulmayayım
gklfdkglşdfkgşd
kim sever cam silmeyi allasenAy sende lütfen sende bana gelyokmu aranızda cam silmeyi seven , böylelikle tayfayı tamamlamış oluruz
Dimikim sever cam silmeyi allasenkoskoca kk da bile bulamazsın öyle deli
Ne kadar aynı ben adghhjütüyü zevkle yapıyorum, bazen işi gücü bırakıp evde ütü yaparak mı para kazansam dediğim oluyor
bir miktar delilik var
gkdfgjdfl
Bazıları geyikten gitti hatırlatırım. Ben de bulaşık yıkamayı severim hiç üşenmem.
Yani bunun için bir de konu açmak ne bileyim. Mesela oğluma mama alıyorum. Mamalar sanki eczane ve market raflarına temiz mi geliyor. Eve gelince temizliyoruz oluyor bitiyorduyan suyun içine zehit attı sanacak bir de. plastik yada cam her ne ise dışını yıkarsın olur biter.
Acaba ben ne iş yapmayı severimBazıları geyikten gitti hatırlatırım. Ben de bulaşık yıkamayı severim hiç üşenmem.
bende de buzdolabı temizliği ve balkon yıkama aynı etkiyi yapıyor...terapi gibişirket kuralım mi astrojurnal ? uygun fiyata itinayla eğleniriz iki deli
deli yaaBende de çamaşır sepetini boşaltmak bi hobi. Renklerine göre, dokusuna göre vs ayırmak, haftasonu 3 4 posta yıkayıp bitirmek. Çok eğleniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?