Eve gelen yardımcının tribi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
olay cam silmek değil be kuzum, isteyen silsin isteyen bıraksın , isteyen kadın alsın isteyen muşamba çektirsin....konu sahibi aşırı tutarsız olunca iş cama geldi

valla hepimiz birilerinin işlerini yaparak para kazanıyoruz. o zaman herkesin patronu gıcık olmalı çalışanına araba, ev vs almış diye.
ne yazık ki dediğiniz gibi işin içeriği temizlik olunca neredeyse karın tokluğuna çalışması gereken insanlarmılş gibi davranıp aşağılıyor çoğu kişi.

ben de ömrümce anlamayacağım sanırım çocukların neredeyse putlaştırılmasını. herkesin çocuğu kendine özel ve güzel ama dışarıdakiler için normal bir varlık. ve bu çocuklar okulda, iş yerinde bunun ceremesini çekiyor. daha da fenası o alıştıkları ilgiyi göremedikçe saldırgan insanlara dönebilyiorlar.

İnsanın kendi içinde kompleksleri olunca başkalarını küçük görerek rahatlamaya çalışır işte, ama kendine bi dışarıdan bakabilse. Bakamadıkları için farkında değiller bkz konu sahibi. Uzaylı da olsa insan insandıra bağlamış olacam da ister temizlik yap ister devlet yönet işini düzgün yapan insan saygı uyandırır bende. Bi de günümüzde iyi bir temizlikçi hazine gibi bişey değil mi ya, temiz çalışan güvenilir biri havada kapılır valla. Aynı teyzelerin öğretmen gelin borsası gibi çalışan kadınların da yardımcı borsası var :))

Aynen öyle önceki yorumumda da yazdım üstelik günümüzde güvenilir temiz iyi bir yardımcı çok kıymetli birşey. Bazıları hala eski türk filminde yer silen kınalı yapıncak muamelesi çekiyor ama iyi temizlikçi müşteri seçer gitmez bir daha öylelerine. Hepimiz birilerinin işini yapıyoruz.

aynen öyle. buradaki kadında da eminim birşeyler son noktaya gelmiş, bardak taşmıştır da gitmiştir. sonuçta ekmeğinden hangi insan böyle vazgeçer ?
ayrıca insan hali boş bulunmuş montunu suların üzerine koymuş olabilir en nihayetinde. anne babalar ne hatalar yapıyor, o kadın neden yapmasın ki ?
el yıkama konusuna girmiyorum bile, hijyeni önemseyen biri bunu daha önce de düşünmeliydi.

Kaç sayfa yorum okudum, aklımda tek bir soru var: Selin'in anneannesinin adı ne?
Amme hizmeti yapayım bari, hanımefendinin ismi yanlış hatırlamıyorsam Ayla

Not: İfşaya girmez umarım, çünkü tesadüfen görmüştüm ilgilendiğim bir topikte Selen hanım paylaşmıştı annesinin adını ve hesabını. Eğer paylaşmam yanlışsa şimdiden özür dilerim kendisinden

Burda belirtmiş arkadaşımız. Epidural sezaryen. Tüp değil. Olsa yazardı zaten. Konuları da açık. Dilerseniz bakabilirsiniz.

-Sahrud- düzenleme süresi geçmeden silin isterseniz ifşaya girer yine de hem konu sahibine haksızlık olmasın hem sizin başınız ağrımasın
Başka bir konusunda el emeklerini paylaşmış annesinin adıyla hesabını. İfşa olmaz sanıyorum.

-Sahrud- düzenleme süresi geçmeden silin isterseniz ifşaya girer yine de hem konu sahibine haksızlık olmasın hem sizin başınız ağrımasın
Mune ablaya sordum şimdi tekrar , evet haklısınız. Ben Selen hanım bir topikte annesinin hesabını etiketlemişti, o sebeple yazdım kesinlikle art niyet yok, kimse zarar görsün istemem

Yani bu forumda çoğumuz bakıcı-temizlikçi vs hizmetleri alıyoruz insan gözünün tutmadığını bir daha çağırmaz, düzenli geleni bir şekilde tutmuşuz demektir. Muhtemelen bezdirmiştir kadını kendini ifade ediş tarzından belli.

Konu zaten temizlikçi hizmetci almaktan ziyade insanları yaptıkları islerden dolayı horgörmeye asagılamaya dayanıyor. Bende normalde temizlik yapmasını sevmeyen biriyim hatta birazda tembelim gönül isterdiki bol param olsun ve evime temizlik yapmaya gelen birileri olsun, ama inanın kadın gelmeden ayıp olmasın diye önce evi güzel toplardım . Ayrıca acaba ne sever ve ne yer diye düşünürdüm .
türkiyedeki evime ben oradayken geliyor biri temizlik yapmaya ama biz temizlikten çok bol muhabbet edip kahve içiyoruz

bir öğun yemek verecekler onda bile hesap yapiyorlar neymiş sırtımizdan kalkınmış
ertesi gün temizlikçı geliyor nasil olsa diye cok afedersin ama kakasini yaoptigi tuvalete firca calmayan pislikler var

Ben de cam silmem genel olarak ev işi yapmayı sevmem hem de yardımcı almanın kadın istihdamına katkı sağlamak açısından iyi birşey olduğunu düşünürüm. Ama bu kadar yani, parasını verip bir hizmet alıyorum. Ben de para karşılığı başkalarına hizmet veriyorum (oha kötü yola düşmüş gibi yazdım). Yani ah vah temizliğe geliyor yazık diye kırılıp dökülmem çünkü temizlik yapmak acınacak bir iş değil paramın karşılığını isterim eksikleri söylerim. Hizmetçi gibi de davranmam çünkü o da benim gibi ekmeğinin peşinde parasını kazanıyor, konu sahibinin yaptığı gibi ay görüyo musun bi de havuzlu sitede oturuyomuş triplerine girmem. İstediği yerde oturur banane beni ne ilgilendirir.

olay cam silmek değil be kuzum, isteyen silsin isteyen bıraksın , isteyen kadın alsın isteyen muşamba çektirsin....konu sahibi aşırı tutarsız olunca iş cama geldi
Ben alıntıladığım üyenin nasıl evi temizlemez cam silmezsiniz saraydan mı geldiniz isyanına cevap verdim. Yoksa az çok herkes bilir ki işini hakkıyla yapan kimsenin hor görülmesini savunmam.

Ben alıntıladığım üyenin nasıl evi temizlemez cam silmezsiniz saraydan mı geldiniz isyanına cevap verdim. Yoksa az çok herkes bilir ki işini hakkıyla yapan kimsenin hor görülmesini savunmam.
o yorumlar konu sahibi " biz cam silecek tarzda insanlar değiliz" gibi bir yorum yapması ve pandemi dönemi olmasına rağmen çağırdığı kadına da tutarsız ve kaba davranmasıyla yapıldı. Yoksa kimse cam silmenin ulvi bir görev olduğunu filan savunmadı. Aklı olan savunmaz zaten, misal ben, en nefret ettiğim şey cam silmek...seviyorum zevkle siliyorum diyenin de aklından şüphe ederim , o derece

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…