o abla fakeydiKesinlikle yani abartiyor ayol bu ve bir tane daha vardi hamile bir uye vardi balkona cikip karnina yani bebegine hava aldiriyordu esimi kim kufurlu konuşmuş buda delirmis bebeğim karnimda duydu diye ayyyyy bu gormemis anneciklere cokkkk gicik oluyorummmmm
Temizlik çalışanı maske mesafe hatta eldiven kuralına uymalı zaten.Uyanı bulun.Temizlik şirketleri var.Oralara bakın derim.
Nasil ya ? Ben de oyle anladim , tüp bebek diye bu kadar değerliymis selinArkadaşlar konu sahıbı tüp bebek tedavisiyle çocuk sahıbı olmamış bu arada ılk yorumlarda kendısıde belirtmiş. Tedavi gören anneler üzerinden demagoji yapmış
Nasil ya ? Ben de oyle anladim , tüp bebek diye bu kadar değerliymis selindiil miymis?
Siz gereksiz bulmuş olabilirsiniz tüp bebek tedavisi gören insanları görseydiniz sonuçta çocuk demezsiniZ
Normal oldu çocuğum daha ne demek istediğimi bile anlamamışsınız
Cavidan mıKesinlikle yani abartiyor ayol bu ve bir tane daha vardi hamile bir uye vardi balkona cikip karnina yani bebegine hava aldiriyordu esimi kim kufurlu konuşmuş buda delirmis bebeğim karnimda duydu diye ayyyyy bu gormemis anneciklere cokkkk gicik oluyorummmmm
Su yorum seri begenmedim almıs.Önce bir üslubunuza dikkat ederek konuşursanız çok sevinirim
Ben zor hamile kaldım herkesin çocuğu kendine çok iyidir çok güzel ve ya yakışıklıdır
Çocuğuma en iyi şeyleri alırım (suyundan tutun giyim oyuncak vs)
Kadın 1 senedir bizde ara ara gelir yardımcımızdır selinin sularını falan herşeyini bilir nereye konduğunu..
Elletmiyoruz dedim bunda bişey yoktur zaten daha önce de geldiğinde elletmemiştik biliyor yani
Siz ablanıza söyleyemediklerimizi gelip burada bana üslubunuzu bozarak konuşamazsınız o hakkı size vermiyorum..
Ben ablanıza benzemem alttan da almam..
Bence sizin çevrenizdekilere Allah yardım etsin
var oyle sırketler var da uzay elbıseden zıyade ucretlerı astronomıkTemizlik şirketinden uzay elbiseli, maske, siperlik ve eldivenli adamlar gelmiyor hanımefendi, yine Ayşe teyzeler gelecek, Sabahat teyze gelecek. Hepsi hikaye o şirketlerin.
Ben bunu dedıkten sonra bırınede bır sey demış hatta bırı bızımkıde normal aynı değerde diyince öyle normal doğum değil b tup bebek değil babında normal gebelıkten bahsettığını kastederek laf sokmuş yanı tek yorumundan anlamadım kuzum devamınıda okudumnormal oldu derken bir yorumda sorulan çocuk özel ihtiyaçlı engelli filan mı niye bu kadar 3 kişiyi yoruyor sorusuna cevap vermisti
Selin tup bebek, sezeryan doğum, fiziksel olarak sağlıklı anlamında normal yani...psikolojik olarak yaralı olabilir anne durumundan , şu anda bilemiyorum, ileride kendisi söyler
Ben bunu dedıkten sonra bırınede bır sey demış hatta bırı bızımkıde normal aynı değerde diyince öyle normal doğum değil b tup bebek değil babında normal gebelıkten bahsettığını kastederek laf sokmuş yanı tek yorumundan anlamadım kuzum devamınıda okudum
Siz gereksiz bulmuş olabilirsiniz tüp bebek tedavisi gören insanları görseydiniz sonuçta çocuk demezsiniZ
Normal olunca daha az mı değerli oluyor sanıyorsunuz.
bu düşünceyle büyütürseniz çocuğunuz dünyanın kendi etrafında döndüğünü sanabilir
Normal oldu çocuğum daha ne demek istediğimi bile anlamamışsınız
Böyle dediginiz için tüp bebek tedavisi ile çocuk sahibi oldugunuzu sandık bizde
Normal dediğim tüp bebek olmayanı kasdettim normal doğumu değil. Asıl siz beni anlamıyorsunuz da neyse
yok zaten burada kimse haklı olduğu yerlere haksızsın demedi ki? ellerini yıkamaması,çocuğa dokunmak istemesi... ben konudaki ilk mesajımda da konu sahibinin bu konuda kesinlikle haklı olduğunu belirtmiştim zaten. ancak konu sahibinin genel anlamda ciddi bir üslup sorunu var.Bütün sayfaları okumadım, karşılıklı atışmaları bilmiyorum. Ama rahatsız olduğu konularda haksız değil. Eşyalarını su şişelerinin üzerine koyması, ellerini yıkamak istememesi, bebeği almak istemesi. Konu sahibi sadece biraz hassas bir anne. Dalga geçilmesi hiç hoş değil. KK’de bir güruh var ne konusu açsan taşlamaya hazır.
Sanki lütfediyorlar bi de sırtımızdan kalkındı diye, kaç paralık sırtın var derler adama :)) sanki temizlik işi yapanlar yamalı elbiseyle delik ayakkabıyla gezmeli. Kadın alnının teriyle çalışıp kazanıyor isterse ferrari alır sefası olsun.teyzem ev islerine gidiyor 130 bine araba almisti ama dolmusla otobusle gidiyordu
neden biliyormusunuz ev isine gittigi kadinlar onlarin parasiyla kalkindiklarini dusunuyorlar çünkü aksama kadar k.çından ter akitarak calistiklarini kimse farketmiyor.
pandemi basindan beri islerini birakti kendi istegiyle simdi her hafta ariyor calistigi bayanlar nolur bu hafta gel biz test yaptirdik negatifiz vs diye.
hem kadinlarin onlarin sirtindan kalkindiklarini dusunuyorlar hemde su pandemi doneminde bile bir cogu evine bir supurge paspas yapamiyor.
böyleleri bir de genelde ay ben çalışamam, güzel iş yok, ne iş yapıcam ? temizliğe mi gitcem? diyen tipler oluyor , hem insanların yaptıkları işi küçümsüyor, hem kazançlarını çok görüyor...değişık kafalarSanki lütfediyorlar bi de sırtımızdan kalkındı diye, kaç paralık sırtın var derler adama :)) sanki temizlik işi yapanlar yamalı elbiseyle delik ayakkabıyla gezmeli. Kadın alnının teriyle çalışıp kazanıyor isterse ferrari alır sefası olsun.
Konuya çok farklı bi yerden gireceğim de kadınlar evde cam silmek zorunda mıdır? Evde temizliği tek başına yapmak niye kendine yetmek olarak kabul ediliyor? Son olarak da diyelim ki kendine yetemiyor bir insan ev temizliğinde ona ne oluyor mesela? Nikahı mı düşüyor? Evden mi atıyorlar?Hiç üşenmeden 18. Sayfaya dek okudum ama yeter.
Kusura bakmayın da "ben cam silemem, temizlik yapamam"da neyin nesi?
Sultan falan mısınız siz?
Bilmediğimiz bir kraliyet ailesi mensubu musunuz?
Bu neyin kafası?
Bizler iki veya daha çok çocukla sabah akşam evimizi kendimiz silip sürüyoruz, o vakit biz en alasindan köleyiz?
Bu neyin burnu dikliği?
Böyle vahim bir zamanda, korona illeti varken eve temizlikçi çağırmak nedir? Ben komşu bile ağırlamam?
Korona olmasa dahi milleti evime sokup da temizlik yaptırmak. Ne munasebet? Temiz mı, pis mı, hırlı mı hırsız mı? Kendi kendime yeterim evelallah.
Suyun uzerine palto koydu deyip de , o kişinin temizlediği, solunum yaptığı evde oturma arzunuzu da anlamıyorum. Havalandirinca ölmez ki virüs?
Kendinizle celisiyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?