Eve gelen yardımcının tribi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bazı yanı profosyonel temızlık sırketlerı tek kullanımlık tulum ,eldıven maske ıle temızlıge gıdıyorlar e parasıda ona gore bezlerı bıle yenı acılmıs paket ve atıp cıkıyorlar baska ev temızlenmıyor o bezlerle oyle sırketlerde var . hassas ınsanlar tabıkı onu secmelı

ama daha onceden de gelen 55 yıllık hatçe bacıya bırden bıre dur dokunma yapma etme dersenız bugune kadar sorun yoktu bugun ne oldu der kızar

ben ıkı tarafıda anladım , ıkı tarafıda anladıgım nadır konulardan oldunuz :) o kısı daha oncede el yıkamıyordu bellıkı pandemıyle dıkkatınızı yenı cekmeye basladı el yıkamayan ınsan da temızlık yapmasın zaten ama o yıkanmayan ellerle daha once sızde cok temızlık yaptı :) bu sefer baska seylerde oldu sanırım ve son damla oldu heralde
sız tepkı verdıgınız ıcın gıtmıstır yoksa bırı bebegını kucaklayıp mıncıklamaya ızın vermedı dıye ortam terkedılmez baska seylerde var yazmayı unuttugunuz sanırım

o abla fakeydi

Temizlik çalışanı maske mesafe hatta eldiven kuralına uymalı zaten.Uyanı bulun.Temizlik şirketleri var.Oralara bakın derim.

Temizlik şirketinden uzay elbiseli, maske, siperlik ve eldivenli adamlar gelmiyor hanımefendi, yine Ayşe teyzeler gelecek, Sabahat teyze gelecek. Hepsi hikaye o şirketlerin.

Tüp bebek annesiyim.agresifim kompleksliyim oglum konusunda.bu ayrı mevzu.calisiyorum.pandemi başladığından beri şimdi 3 yaşında olan oğluma eşim bakıyor,kresi biraktik.esimin bütün triplerine katlaniyorum.esek yükü iş omuzlarımda.ama yardımcı kadın almiyorum.ailemden bir tek ablamla aynı sehirdeyiz.bu süreçte ne evime geldi ne de evine gittim;isyerime gelir arada kapıdan el sallar gider.eve dışarıdan gelen birinin nefes almaması gerekir istediğiniz korumayı sağlayabilmeniz için.mumkun mu :değil.

Cavidan mı

Su yorum seri begenmedim almıs.
Herhalde cvbınızı almıssınızdır

Temizlik şirketinden uzay elbiseli, maske, siperlik ve eldivenli adamlar gelmiyor hanımefendi, yine Ayşe teyzeler gelecek, Sabahat teyze gelecek. Hepsi hikaye o şirketlerin.
var oyle sırketler var da uzay elbıseden zıyade ucretlerı astronomık

normal oldu derken bir yorumda sorulan çocuk özel ihtiyaçlı engelli filan mı niye bu kadar 3 kişiyi yoruyor sorusuna cevap vermisti

Selin tup bebek, sezeryan doğum, fiziksel olarak sağlıklı anlamında normal yani...psikolojik olarak yaralı olabilir anne durumundan , şu anda bilemiyorum, ileride kendisi söyler

Ben bunu dedıkten sonra bırınede bır sey demış hatta bırı bızımkıde normal aynı değerde diyince öyle normal doğum değil b tup bebek değil babında normal gebelıkten bahsettığını kastederek laf sokmuş yanı tek yorumundan anlamadım kuzum devamınıda okudum

Siz gereksiz bulmuş olabilirsiniz tüp bebek tedavisi gören insanları görseydiniz sonuçta çocuk demezsiniZ

Normal olunca daha az mı değerli oluyor sanıyorsunuz.
bu düşünceyle büyütürseniz çocuğunuz dünyanın kendi etrafında döndüğünü sanabilir

Normal oldu çocuğum daha ne demek istediğimi bile anlamamışsınız

Böyle dediginiz için tüp bebek tedavisi ile çocuk sahibi oldugunuzu sandık bizde

Normal dediğim tüp bebek olmayanı kasdettim normal doğumu değil. Asıl siz beni anlamıyorsunuz da neyse

Hiç üşenmeden 18. Sayfaya dek okudum ama yeter.

Kusura bakmayın da "ben cam silemem, temizlik yapamam"da neyin nesi?
Sultan falan mısınız siz?
Bilmediğimiz bir kraliyet ailesi mensubu musunuz?
Bu neyin kafası?
Bizler iki veya daha çok çocukla sabah akşam evimizi kendimiz silip sürüyoruz, o vakit biz en alasindan köleyiz?
Bu neyin burnu dikliği?
Böyle vahim bir zamanda, korona illeti varken eve temizlikçi çağırmak nedir? Ben komşu bile ağırlamam?
Korona olmasa dahi milleti evime sokup da temizlik yaptırmak. Ne munasebet? Temiz mı, pis mı, hırlı mı hırsız mı? Kendi kendime yeterim evelallah.

Suyun uzerine palto koydu deyip de , o kişinin temizlediği, solunum yaptığı evde oturma arzunuzu da anlamıyorum. Havalandirinca ölmez ki virüs?

Kendinizle celisiyorsunuz.

normal yolla fertilite, normal doğum, sağlıklı-normal çocuk hepsi birbirine girmiş Selin in dünyaya gelişindeki sır perdesi benim için hala aralanamadı bi tek konu sahibi normların dışında , o konuda hemfikiriz galiba Selen hanımcığım bizi biraz daha aydınlatsanız , Selin hangi yolla aydınlattı dünyamızı

yok zaten burada kimse haklı olduğu yerlere haksızsın demedi ki? ellerini yıkamaması,çocuğa dokunmak istemesi... ben konudaki ilk mesajımda da konu sahibinin bu konuda kesinlikle haklı olduğunu belirtmiştim zaten. ancak konu sahibinin genel anlamda ciddi bir üslup sorunu var.

bir de çifte standart uygulamasına rağmen, hepimizin aklıyla ,gözleriyle dalga geçercesine yapmadığını savunup bizi küçümseyerek konuşmaya çalıştı.
herkes de ona bu yüzden kızdı.

yoksa hiçbirimiz ''ay canımız sıkıldı haydi güruh,toplanın,biraz linç yapalım'' amacıyla yorum yapmadık. konu sahibi bazı üyelerle dalga geçer gibi cevaplar verdi,karşılığında da aynısını aldı.

yoksa dediğim gibi burada kimsenin konu sahibini kişisel bir garezi olacak kadar önemsediği yok.

size karşı bir sorunum yok yanlış anlamayın, sadece manipüle edilmenizi istemem. kendi adıma, şahsen kimseyi linç etmekten zevk almıyorum. herkes nasıl bir üslupla gelirse,aynı şekilde karşılığını alıyor sadece,durum bundan ibaret.

sevgiler,iyi forumlar

Sanki lütfediyorlar bi de sırtımızdan kalkındı diye, kaç paralık sırtın var derler adama :)) sanki temizlik işi yapanlar yamalı elbiseyle delik ayakkabıyla gezmeli. Kadın alnının teriyle çalışıp kazanıyor isterse ferrari alır sefası olsun.

böyleleri bir de genelde ay ben çalışamam, güzel iş yok, ne iş yapıcam ? temizliğe mi gitcem? diyen tipler oluyor , hem insanların yaptıkları işi küçümsüyor, hem kazançlarını çok görüyor...değişık kafalar

Konuya çok farklı bi yerden gireceğim de kadınlar evde cam silmek zorunda mıdır? Evde temizliği tek başına yapmak niye kendine yetmek olarak kabul ediliyor? Son olarak da diyelim ki kendine yetemiyor bir insan ev temizliğinde ona ne oluyor mesela? Nikahı mı düşüyor? Evden mi atıyorlar?

Enerjim bile olsa temizlik yapmayı sevmiyorum hayatımda hiç de cam silmedim. Saraydan da gelmedim. Kendimi zorlamayı sevmiyorum. Sevmek zorunda da değilim. Ha siz yine yetin kendi kendinize. Herkes eve temizlik için yardımcı çağıracak diye bir dayatma yapılmadı zaten

Gönül isterdi ki sayfalarca selin geyiği yapayım ama ben yetişene kadar yapılmış tüm geyik

Siz gereksiz bulmuş olabilirsiniz tüp bebek tedavisi gören insanları görseydiniz sonuçta çocuk demezsiniZ

Ne deniyor?
Dünyanın 8.harikası mı?
UNESCO Dünya Mirasları Listesinde mi?
Çocuk işte... Herkesinki kadar sıradan herkesinki kadar normal bir çocuk.
Normal çocuğunuzu Tanrısallaştırmanın sonuçları ilerde canınızı sıkar...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…