Eve gelen yardımcının tribi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Annemin eli ve ayakları ağrıyor daha önce kısmi felç gibi oldu ikimizde bakıyoruz yoruluyoruz yapabildiğimizi yapıyoruz camları silemeyiz

Yani dikkatimi çekti her yoruma zor bebek sahibi olduk yazmışsınız, Allah bağışlasın tamamda bende zor hamile kaldım annem geldi yanımda 1 hafta durdu ben çocuğa baktim o temizligimi yemeğimi yaptı 1 çocuğa iki insan ayni anda nasıl bakıyorsunuz ki..

Kadıncağızın baya üstüne gitmişsiniz 1 senedir alıyorsanız nasil biri olduğunu bilmeniz gerekir. Şu pandemi sürecinde bu kadar panik yapıyorsanız yardımcı almayın bir tek sizin evede gelmiyordur sizde bunun farkında olmalısınız.

Biz hiçbir şey bilmiyormuşuz yahu bunları not edeyim de şimdiden gelecekteki oğluşum Sıbtagullah için altın kaplamalı su kasası yaptırayım. Tabi bizimki tek atış mı olur bilemiyorum

Selin günde 3-4 saat televizyon izletiyorum deyip birde bunu ısrarla savunduğunuz çocuğunuz mu?

Çok kıymetli evladınızi mikroplar kadar ekrandan korusaniz keşke.

Bu süreçte eve yardımcı alıp virüs konusunda çok titiz olduğunuz iddia etmeniz ise hayret verici tabi.

İki insan aynı anda bakmıyoruz bazen ben bazen annem temizlik yapıyoruz annem geçen sene kısmi felç geçirdi eli ve ayakları ağrıyor

Annemin eli ve ayakları ağrıyor daha önce kısmi felç gibi oldu ikimizde bakıyoruz yoruluyoruz yapabildiğimizi yapıyoruz camları silemeyiz

Geçmiş olsun annenize. Ne bileyim eşiniz ilgilenir yine yapılır ya da eşinize yaptırın. Normal zamanda acimayin hergun gelsin yardımcı derdim ama şu dönem çok tehlikeli. Zaten annenizde hasta ise hiç sokmayın eve yabancı birini. Yani bir çocuk alt tarafı bilemedim bir kaç saat oyalanabilir

Kız kalk gel ! kahve yapakta içek iyicene konusuruz bu durumu olayi gozumde canlandirdim cok tuhaf itici geldi aklimla dusundum binbirturlu seyler geldi . Cok ilginc gercekten cooookkkk. Allah'ım koru bizi amin

Daha önce kendisi dedi yaklaşmam ben merak etmeyin dedi o yüzden aldık

Özel bir çocukmu neden 2 kişi 1 çocuğa bakiyorsunuz?
Anneniz bakar siz temizlik yaparsınız. Şu dönemde kimse evinde prenses modunda takilamiyor. Yapmadığım temizliği yapıyorum coronadan dolayi

Son düzenleme:
Ben de bir kaç ay şişe suyla çocuğunu yıkayan anneydim.
İkinci olunca bayağı çişinden kokunca lavaboda yıkama moduna geçtik

Ben mart ayından beri bütün evin işini kendim yapıyorum artık, tek çocuk değil ayrıca büyüğü 3 küçüğü 1 yaşında yanımda bir anne abla vs yok ev 3 kat 2 gün perişan oluyorum ama ev ev gezen kimseyi evime sokup ailemi riske atamam kendim yorgunluktan perişan olmayı tercih ederim. Tek çocuğa iki kişi bakabilir aynı zamanda temizliğinizi de yapabilirsiniz inanın stres olduğunuza değmez

Daha önce kendisi dedi yaklaşmam ben merak etmeyin dedi o yüzden aldık
Koronayla yaklaşmanın ne alakası var pardon?

Ev içinde her yeri elleyecek o kadın, tıksıracak, ağız damlacıkları saçılacak.
Yani yanlış anlamayın ama suyun üzerine hırka bıraktı diye celallenecek kadar hassassanız ne işi var o kadının evde?

Evlendiğimden beri yardımcı alırım, 8 aydır yok, almıyorum
Kapımda pcr testi yapmadan yine almam çünkü gelirken kapmadığı da meçhul.
Hassas ve takıntılıyım, pisliğimde oturuyorum 2 çocukla.

Siz gereksiz bulmuş olabilirsiniz tüp bebek tedavisi gören insanları görseydiniz sonuçta çocuk demezsiniZ
tup bebekle olunca çocuk olmuyor mu. Şimdi sizin selin ayşenin normal yolla olan selin inden daha mı kıymetli ya da altın mı oluyor her bir dalı

Orda Selinler'den biri küçük s ile yazılmış, düzeltir misiniz Selini'in ismini?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…