Eve gelince bosanmak istedigimi soyleyecegim

Son cümlen o kadar doğru ki ..
İnsanın en en başta geçinmeye gönlü olacak ..

Catty icim kiyildi burda, cok uzuluyorum senin adina.
Esinin dunyasi tepetaklak olur, isleri batar 5 kurussuz kalir insallah.

Ah güzel kardeşim her evli kadının sorunları aynı, yani hemen hemen. Daha çok yenisiniz oturup ciddi ciddi konuşmayı denedin mi böyle devam ederse gerçekten biter dedin mi. Ayrıntılı olarak evliliğin hakkında bilgi sahibi değilim bilemiyorum o yüzden.Eğer içinde birşeyler öldüyse devam ettirmenin bir anlamı yok zaten.Ama ufakta olsa içinde birşeyler kaldıysa son birkez konuşmadan bitirme bence.Kadınların çok bi beklentisi yok seni çok iyi anlıyorum.Seviyorum demekle sevildiğini hissetmediğin gibi evlilikte tek başına olmak seni yıpratmış.Fakat son bir kere konuş derim.

Mesajlarının içeriğini okudum Ayrıntılı olarak ne hissettiğini bilmiyordum ve senin için çok üzüldüm. Yalnızlığın acının çıkış noktasını evlilikte yakalayacağını sanan küçük sevgi gösterilerine çabuk kendini kaptıran ve buna muhtaç olan küçük bir kız çocuğu görüyorum karşımda.
Güçlü ol ayakların üstünde dur lütfen sağlam bas kimseye muhtaç değilsin çalışıp kendi paranı kazanabilirsin hayata karşı güçlü olabilirsin kendine zaman ver ve ne yaparsan mutlu olursun kararını o yönde ver.Direk boşan demek istemiyorum asla kararımla bir insanın karar vermesini istemem kendi düşüncelerin doğrultusunda karar ver.
Erkekler için malesef evlilik bazen sırf cinsellik onlar anlamazlar pek incelikten sevgiden ilgiden.Sevmenin zaman ayırmak olduğunu bilmezler.Sevmenin sevdiğini göstermenin üzüldüğünde haklı bile olsalar alttan almanın ağlayınca sarılmanın belki içten gelen bi sarılmayla herşeyi unutabileceğinin farkında değiller.Çok beklenti içerisinde olmadan bu adamla yaşayabilecekmisin ve onunla mutlumusun. Kararını iyi düşün ve sana bi arkadaş tavsiyesi güzel kardeşim iç sesini dinle ruhun ne istiyor.Korkma...

Dedigim gibi bu olaylar olmadan ben bosanacagim diye konu acmistim. Zaten mutlu degildim. Mutlulugun cikis noktasi gercekten cok sevdigin insanlarla, ailenle birlikte olmak degil midir? Benim annemle babam birbirlerini o kadar severlerdi ki. 40 kusur senelik evliliklerinde babam hala annem koltukta uyuyakalinca ustunu ortup sacini oksardi. Bunu istedim.
Calisabilirim tabi. Universiteden sonra hep calistim. İki senedir calismiyorum. Tekrar baslayabilirim. Sorun yok o konuda. Para derdim de yok. Calismasam da cok rahat yasayacak olanaga sahibim. Hayat devam ediyor. Yalnizliktan ya da bir erkek tarafindan sevilmemekten kimse olmemis. Sadece mutlu olma ve mutlu etme isteginin, iyi niyetin bu derece acimasiza suistimal edilmesi cok koyuyor. Babamin olumunden bu kadar kisa zaman sonra beni sevecegine, yanimda olacagina soz vermis insanin bu kadar kolay bu kadar acimasizca beni adeta hayatindan kovmasi aci veriyor. Bu sevgili degildi ki, zamaninda hamile kalacak kadar guvendigim insandi.

Ne diyecegim ki lutfen beni sev mi? Yarari yok artik. Adam sevmiyor. Tum sorunlarin cikis noktasi bu.

İçim ezildi resmen.Allah güç kuvvet sabır versin.

Duygularınızı esinize yazarak anlatmayı denemis miydin cattycat meragımdan soruyorum?
Whasappta cok yazdim oyle mektup falan yazsam guler. Benim duygularim onu ilgilendirmiyor zaten. Babam oldukten sonra aksam evde yalniz korkuyorum, bu gecici bir surec, lutfen en azindan bir sure eve daha erken gelemez misin dedim umrunda olmadi. Daha acik soyleyemem ki. Yazsam ne olacak. Cevap bile vermedi. En azindan gelmeye calisirim dese, gelemiyorsa da ozellikle aksam dugunda daha sik aramaya calissa, beni dusundugunu gosterse yeterdi. Koruyan kollayan seven insan bunu yapar cunku.

Yok yok yanlış anlamayın, böyle bir durumdaki tepkisi ne oldu merak ediyorum. Sizin icin en iyisi sanırım bosanmak gercekten de. En azından annenizle olursunuz, o size daha sefkatli davranacağı kesin.
Biran önce de o kisiyi umursayıp incelemekten vazgecin. Belki de bosandiginizin ertesi günü hemen evlenecek ama bu sizi etkilemesin. Çünkü gercekten hatalı bir insanmıs kendisi.

Haklisiniz. Zaten cok seviyorum onsuz yasayamam gibi bir durum yok. Sadece yapilan haksizliklar ve tahammul etmeye zorlandigim seyler beni cok yipratti. Bunu asmam lazim.

Haklisiniz. Zaten cok seviyorum onsuz yasayamam gibi bir durum yok. Sadece yapilan haksizliklar ve tahammul etmeye zorlandigim seyler beni cok yipratti. Bunu asmam lazim.
Evet aşmalısınız, bir kursa yazılın? Herhangi hoslanabileceginiz bir sey. Yemek olur, spor olur, dil olur.... sadece kafanızı dagıtabileceģiniz bir sey. Hatta spor olsa daha güzel, hem siz de toplarsınız kendinizi :)

Konuyu tartışmaya çevirmeyin rica ediyorum, konu sahibesi derdini mi anlatsın sizin tartışmalarınızı mı okusun?

Sanırım bazı adamlar ellerinin altındayken kadın o evdeyken,onu bekliyor bir hayatı paylaşıyorken farkına varmıyyor. Aslında seviyor ama eminim farkında bile değil düşüncenizin bu kadar ciddi oldugunun, bu kdar mutsuz oldugunun.Buna benzer bir ilgisizlikle karşılaştığımda önce sitemlerde bulundum konustum anlamadı. kısa bir ayrılık ve bir konusma yaptığımda yaptıklarından bahsettiğimde ben hiç böle düşünmemiştim haklısın cevabını verdi. tabi bunu anlaması için bir süre ayrı kaldık..bence gercekten hayatınızdan gideceğinizi hissetirmelisiniz. Belliki tribinizden veya tavrınızdan durumun ciddiyetini anlayamıyor. Dediğiniz gibi ayrılık lafı kullanıldıgı ıcın yıne ertesı gun duzelecegını sanıyor buna guvenıor. karsınıza alıp konusun . yaptıklarını önune koyun. biliyorum haklısınız diyecektir o zamanda siz. haklı olmak değil mutlu olmak istiyorum senden beklentim sadece bu sadece bu bir çöüzümün varsa birşeyler düzelicekse beni seviyorsun demektir zaten lütfen artık bana sevdğini söyleme ve bişeyleri düzelterek hissetirki yanında kalabileyim tarzı cumleler kurun. Hala aynıysa o zaman boşanmak istediğini söylersınız bence ben olsam bunu yapardım. en azından sevgilime yaptım yardımcı oldu tabi bir aylık ayrılıktan sonra daha iyi oturdu hersey rayına..

Yazdiklarimi vakit ayirip okuyan, yorum yapan, benim icin uzulen, dua eden herkese cok tesekkur ederim. İyi ki varsiniz. Cok yakin arkadaslarima bile anlatirken biktilar artik diyip olabildigince kisa kesiyorum ama burada butun icimi dokebiliyorum. Hepinizden allah razi olsun. Bunu yazmak istedim.

Artik icimden hicbir sey yapmak gelmiyor inanin. Denedim dediginizi. Karsimda beni dinlemek isteyen biri yoktu. Gozlerinden sus artik be kadin diyordu. Ve duvara konusuyordum sanki. Ya kavgaya ceviriyordu bilincli olarak ya da ugrasamam yarin isim var diyip yatiyordu. Vazgectim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…