turk kadınlarına saldırmayın demısın bende dedımkı bı dur bı dur lafmı ettım sızebu ne peki? saldırı ve hakaret değil mi? bence öyle...
Bence ınsanları kayıra kayıra degerlendırmeyın
Bende yunan'ım ne varmıs? Cok mu farklı gozukuyoruz yada bır tek Turk kadınlarımı fedakar cefakar
sacmalamayın
benim konu sahibine yaptığım ilk yorumla senin verdiğin tepkinin alakası yokturk kadınlarına saldırmayın demısın bende dedımkı bı dur bı dur lafmı ettım sıze
nedır yanı saldırma dedıgınde dıyorumkı bı turk kadınımı vefakar bence herkes ama herkes kendını ulu erısılmez sanmaktan vazgecsın
sende ınsansın bende ınsanım
bitti
İyi hoşta burada da ayrımcılık var. siz kendi içinizde anlaşamıyorsunuz diyerek, şu an toplumu kaosa sürükleyen iç sorunlardan vurmak nedir? Sen bu ülkede yaşamıyor musun? Sen böyle dersen, S selin deniz da istediğini söyler o zaman.Benımde esımın aılesı boyle
dahası bızde gayet aılemızde ısımızde gucumuzdeyız nedır yanı sorun?Ayrıca ben türk kadınlarına saldırmıyorum ayrımı yapan sensın .
sonra sız kendı ıcınızde anlasamıyorsunuz ben turkum sen bılmem nesın dıye yıyorsunuz bırbırınızı yalan mı?
buradan bıle bellı
kendisi bizi eleştirirken biz normal karşılayacağız istediği bu sanırım...İyi hoşta burada da ayrımcılık var. siz kendi içinizde anlaşamıyorsunuz diyerek, şu an toplumu kaosa sürükleyen iç sorunlardan vurmak nedir? Sen bu ülkede yaşamıyor musun? Sen böyle dersen, S selin deniz da istediğini söyler o zaman.
-siz kendi içinizde bile anlaşamıyorsunuz
-görür onlar yunan gelini
-- sonuç: fark yok bu ikisi arasında.
Bir ayrımcılığı, başka bir ayrımcılıkla savunamazsın benim düşüncem bu.kendisi bizi eleştirirken biz normal karşılayacağız istediği bu sanırım...
bana söylerken kendi yaptığının farkında değilBir ayrımcılığı, başka bir ayrımcılıkla savunamazsın benim düşüncem bu.
Eve gitsem ne der biliyo musunuz buranin kirasini ben oduyorum senden once de ben burda oturuyordum der. Belki daha agir konusup kovar. Gidemem.
Kiz o kadar sirin ki onlara karsi. Esim ailesiyle calisiyor. Butun gun onlarla. İstiyor ki aksam da hep beraver olunsun. Tatillere beraber gidilsin. Her pazar sabahtan aksama kadar beraber yenilsin icilsin. Hicbir kadin bu kadarini istemez. O kiz da. Ama bu benimleyken boyleydi. Bu kiz olursa belki esim onunla daha cok basbasa olmak ister. Annesi o zaman sorun cikarir heralde ama annesini dinler mi? Neyse bunlar onlarin sorunu beni ilgilendirmiyor artik.e seni bile beğenmiyorlarmış
o kadın nasıl ayak uyduracakki bunlara?
mutlaka ters düştükleri konular olacak
hem de fazlasıyla
bakma şimdi kanki olduklarına, eğer iş ciddiye biner de ilerde evlenirlerse, o zaman anlayacaklar herşeyi
Sen de hatalısın o da. Öpüşün, barışın Türk-Yunan dostluğuna bir tuğla da siz koyunbana söylerken kendi yaptığının farkında değil
diyorum ya evlilik öncesi herkes birbirine karşı şirinlik abidesi gibi görünebilir ama sonrası?Kiz o kadar sirin ki onlara karsi. Esim ailesiyle calisiyor. Butun gun onlarla. İstiyor ki aksam da hep beraver olunsun. Tatillere beraber gidilsin. Her pazar sabahtan aksama kadar beraber yenilsin icilsin. Hicbir kadin bu kadarini istemez. O kiz da. Ama bu benimleyken boyleydi. Bu kiz olursa belki esim onunla daha cok basbasa olmak ister. Annesi o zaman sorun cikarir heralde ama annesini dinler mi? Neyse bunlar onlarin sorunu beni ilgilendirmiyor artik.
kız ne zaman dost olduk biz? ben mi kaçırmışım? haberlerde falan da görmedim...Sen de hatalısın o da. Öpüşün, barışın Türk-Yunan dostluğuna bir tuğla da siz koyun
İkinizin yaptığı da yanlış CuteTurk kadinlarina saldirma dedigi icin oyle soyledim
Durup dururken pirelenmedim ki
Bilemiyorum. Belki onu sever annesi. Belki anlasirlar. Kimse icin mutsuz olsun demek istemiyorum ama gidip bambaska bir kizla mutlu olsa bu kadar koymaz. Bu kiz olacaksa ben onun adinin gectigi, esimin yurtdisinda onunla birlikte oldugu ya da hep beraber gorustugumuz her an mutsuzluktan endiseden kivrandim. Ne kadar aci cektigimi bir ben bilirim. Benim gozyaslarimin ustune mutlu olmasinlar.diyorum ya evlilik öncesi herkes birbirine karşı şirinlik abidesi gibi görünebilir ama sonrası?
diyelimki senin dediğin gibi annesini takmadı ve hep bu kızla başbaşa olmak istedi, annesi nereye kadar sineye çekecek?
hiç sanmam, işyerlerini bile ayırmaya kadar gider iş.
olamazlar zaten merak etmeBilemiyorum. Belki onu sever annesi. Belki anlasirlar. Kimse icin mutsuz olsun demek istemiyorum ama gidip bambaska bir kizla mutlu olsa bu kadar koymaz. Bu kiz olacaksa ben onun adinin gectigi, esimin yurtdisinda onunla birlikte oldugu ya da hep beraber gorustugumuz her an mutsuzluktan endiseden kivrandim. Ne kadar aci cektigimi bir ben bilirim. Benim gozyaslarimin ustune mutlu olmasinlar.
Terbiyesize bakBeraber olduklari gece surekli benimle mesajlasti. İyi sekilde degil, yok bosanicam yok sen soylesin boylesin, ama gidip kizla ilgilecegine benimle kavga etti. Eve geldiginde sizmis zaten. Ben annemdeydim. Sabah eve gittim. Uyuyordu. Uyaninca baktim ozur falan dilemez ama bi sucluluk hissi var mi diye. Kalkmis kahvalti hazirliyor kendine. Ayakkabilarimi giyerken nereye dedi. Anneme gidiyorum dedim. O gun de sonra kizla bulustu. Gece 12 de gelmis eve. Benim evi terkedecgimi dusunmedi bence. Surekli facebookta beni aratti. Ama dusundugu icin degil de bir mesaj icerikli gonderim var mi cidden gittim mi diye de olabilir. Kiz bu sabah ulkesine dondu. Bu sefer hem beni hem onu aratmis facebookta. Boyle bi manyak bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?