Eve gelince bosanmak istedigimi soyleyecegim

Anlıyorum sessizleşseniz belki öyle anlar diyeceğim ama farkına varmazsa ve siz gitgide ruhsuzlaşadabilirsiniz bu durumda umarım düzelebilir bişeyler:/

O zaman tek yapacak şey, biraraya gelip boşanmada neler yapacağınızı konusmak. Davayı kim acacak vs vs

O zaman tek yapacak şey, biraraya gelip boşanmada neler yapacağınızı konusmak. Davayı kim acacak vs vs
Biraz vakit gecsin mesaj aticam evden esyalarimi alabilmek icin bikac gun gelmesin diye. O zaman sorarim aciyo musun dava diye. Nedenbilmiyorum ama acmak istemiyo inatla. Acmiyosa da ben acarim. Biraraya gelmeye bile gerek yok. Yarin da psikiyatriste gidecegim.

Siz bilirsiniz tabi. Ama psikiyatriste baslamanız cok cok iyi bir adım. Böylelikle hayatınizdaki sorunlari ve bosanmayı daha rahat atlatabilirsiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun insallah. :)

hiç bi çözüm yolu kalmadı demek hakkında hayırlısı olsun kardeşim rabbim hayırlısını senin için en iyisini kısmet etsin..

cattycat uzulmeyin belkide sizin sinaviniz bu anladigim kadariyla bu adam sizi sevmiyor. bosanmak istememesi bana gore erkeklik egosundan

Öncelikle yaşadıklarınız zor Allah sabır versin, anlattıklarınıza göre başından beri böylemiş ama evlenmeden önce böyle biri oldugunu fark edememişsiniz.Yaptıklarının hiç biri normal değil, bence evliliği taşıyacak sorumlulugu yok ve senin yerinde başkası da olsa böyle davranacaktır.Ailesi ayrı bir konu zaten.Böyle bir insanı hayatınızdan çıkarmanız faydanıza olur gibi geldi bana.Çocuk olamamsı da şansınız olmuş, çocuk istediğinizi yazmıssınız ama hiçbir çocuk böyle sorumsuz bir babayı haketmez, bunu da düşünmek lazım.Ayrıca gelecek için olumlu şeyler düşünün yaşınız çok geç değil, insanlar 40 yaşından sonra da çocuk sahibi olabiliyor.Çocuk sahibi biri olarak söylüyorum ki eşiniz destek olmazsa çocuk büyütmek çok zor bir iş.Zaman kaybetmeden hayatınızı planlayıp önünüze bakmanız en iyisi bence.Zararın neresinden dönülse kardır demişler.

nasıl anlıyosun senin sayfanda oldugunu

Içinizde sevgisi bitmiş gibi eşinizin. bu kadar olaydan sonra hala boşanma davası acmamaniz bile bence mucize. hani barışmak istemezsiniz ama onun acı çekiyor olmasi sizi bir nebze olsun mutlu edebilir. Bunun yolu da facenizi falan her şeyi dondurun. Ortadan kaybolun sizi aratamasn goremesin bir yerde.eline boşanma davası kağıdı gidince anlasın. sizi kaybettiğini o zaman anlayacak. ve emin olun o kızı sevse bile sizin peşinize düşecek büyük ihtimalle. cunku kişiliği henüz oturmamis o kiza aşık olduğunu zannediyor. halbuki onunki sadece bir takıntı. sizinle zitlastikca o kıza koşup aklınca sizi cezalandirdi.anlamadi ki bunları yaptıkça sizi kendinden soğuttu. Tabi bu dediklerim artik eşinizi gerçekten sevmediğinizi düşünüyorsanız geçerli.
o kızla evlenmeye kalkla evlense dahi uzun surmez.zaten siz onun hayatından çıktığınz an sizin derdinize düşecek. cunku bu adamda cepte olanla degil disardakini düşünme gbi bir durum var. o kizla yeriniz değişince siz kıymetli olursunuz
kaldi ki o kız da maddi durum Kariyer gbi nedenlerden dolayı esinize yaklaşmış olabilir. eskiden kabul ederdi etcek olsa.sizde ayrilinca kız da artk egosunu tatmin edeceği bir es olmayacak .onun da hevesi kaçacak yani. biraz uzun yazdım ama konuda çok ayrıntı vardı. :)
bence en güzel yillarinizi böyle bir ergenle harcamayin.birakin ne hali varsa görsün.

Böyle konulara gerçekten çok üzülüyorum ya
ne yazsam bilemiyorum ama destek de olmak istiyorum.

Arada gelişmeleri yazın olur mu

O kadar guzel anlatmissiniz ki sanki olaylara bizzat tanik olan yakin bir arkadasim gibi. Cok tesekkur dderim.

Böyle konulara gerçekten çok üzülüyorum ya
ne yazsam bilemiyorum ama destek de olmak istiyorum.
Arada gelişmeleri yazın olur mu
Yazarim tabi. İyi ki varsiniz hepiniz. Dun eve gittim. Yavas yavas esyalarimi topluyorum. Once ozel esyalarimi alacagim. sonrasini onunla konusacagim. Hic aramadi. Ben de aramadim ve icime oyle bir huzur geldi ki. Su an o ev bana cehennemmis gibi geliyor.

O saatte oyun mu olurmuş. Arkadaşının duyabileceği şekilde kavga ederdim ben . rahatsız oldugumu belli ederdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…