Anlıyorum sessizleşseniz belki öyle anlar diyeceğim ama farkına varmazsa ve siz gitgide ruhsuzlaşadabilirsiniz bu durumda umarım düzelebilir bişeyler:/Artik icimden hicbir sey yapmak gelmiyor inanin. Denedim dediginizi. Karsimda beni dinlemek isteyen biri yoktu. Gozlerinden sus artik be kadin diyordu. Ve duvara konusuyordum sanki. Ya kavgaya ceviriyordu bilincli olarak ya da ugrasamam yarin isim var diyip yatiyordu. Vazgectim ben.
Artik icimden hicbir sey yapmak gelmiyor inanin. Denedim dediginizi. Karsimda beni dinlemek isteyen biri yoktu. Gozlerinden sus artik be kadin diyordu. Ve duvara konusuyordum sanki. Ya kavgaya ceviriyordu bilincli olarak ya da ugrasamam yarin isim var diyip yatiyordu. Vazgectim ben.
Biraz vakit gecsin mesaj aticam evden esyalarimi alabilmek icin bikac gun gelmesin diye. O zaman sorarim aciyo musun dava diye. Nedenbilmiyorum ama acmak istemiyo inatla. Acmiyosa da ben acarim. Biraraya gelmeye bile gerek yok. Yarin da psikiyatriste gidecegim.O zaman tek yapacak şey, biraraya gelip boşanmada neler yapacağınızı konusmak. Davayı kim acacak vs vs
Biraz vakit gecsin mesaj aticam evden esyalarimi alabilmek icin bikac gun gelmesin diye. O zaman sorarim aciyo musun dava diye. Nedenbilmiyorum ama acmak istemiyo inatla. Acmiyosa da ben acarim. Biraraya gelmeye bile gerek yok. Yarin da psikiyatriste gidecegim.
Biraz vakit gecsin mesaj aticam evden esyalarimi alabilmek icin bikac gun gelmesin diye. O zaman sorarim aciyo musun dava diye. Nedenbilmiyorum ama acmak istemiyo inatla. Acmiyosa da ben acarim. Biraraya gelmeye bile gerek yok. Yarin da psikiyatriste gidecegim.
Ya da cevresine karsi o acti davayi o istedi diyip vicdanini rahatlatacak.cattycat uzulmeyin belkide sizin sinaviniz bu anladigim kadariyla bu adam sizi sevmiyor. bosanmak istememesi bana gore erkeklik egosundan
nasıl anlıyosun senin sayfanda oldugunuSimdi dun gece kizla basbasa ciktilar yuzde 99. Ne oldu deli gibi merak ediyorum. Artik kiza acilmis olsa kiz da reddetmese, aksam ayri evlerdelerdi mutlaka bir mesajlasma olurdu. Mesaj falan yok. Ya da kiz reddetti bunu eskiden oldugu gibi. O zaman mesajlasma olmamasi normal. Ya da bosan zamana birakalim falan dedi. Dusunmekten beynim agridi. Butun gece ve sabah facebookta benim sayfamdaydi. Neyi merak ediyosa.
Facebook sifresini biliyorum. Onun hareketler sokumune bakinca goruyorum beni arattigininasıl anlıyosun senin sayfanda oldugunu
Facebook sifresini biliyorum. Onun hareketler sokumune bakinca goruyorum beni arattigini
O kadar guzel anlatmissiniz ki sanki olaylara bizzat tanik olan yakin bir arkadasim gibi. Cok tesekkur dderim.Içinizde sevgisi bitmiş gibi eşinizin. bu kadar olaydan sonra hala boşanma davası acmamaniz bile bence mucize. hani barışmak istemezsiniz ama onun acı çekiyor olmasi sizi bir nebze olsun mutlu edebilir. Bunun yolu da facenizi falan her şeyi dondurun. Ortadan kaybolun sizi aratamasn goremesin bir yerde.eline boşanma davası kağıdı gidince anlasın. sizi kaybettiğini o zaman anlayacak. ve emin olun o kızı sevse bile sizin peşinize düşecek büyük ihtimalle. cunku kişiliği henüz oturmamis o kiza aşık olduğunu zannediyor. halbuki onunki sadece bir takıntı. sizinle zitlastikca o kıza koşup aklınca sizi cezalandirdi.anlamadi ki bunları yaptıkça sizi kendinden soğuttu. Tabi bu dediklerim artik eşinizi gerçekten sevmediğinizi düşünüyorsanız geçerli.
o kızla evlenmeye kalkla evlense dahi uzun surmez.zaten siz onun hayatından çıktığınz an sizin derdinize düşecek. cunku bu adamda cepte olanla degil disardakini düşünme gbi bir durum var. o kizla yeriniz değişince siz kıymetli olursunuz
kaldi ki o kız da maddi durum Kariyer gbi nedenlerden dolayı esinize yaklaşmış olabilir. eskiden kabul ederdi etcek olsa.sizde ayrilinca kız da artk egosunu tatmin edeceği bir es olmayacak .onun da hevesi kaçacak yani. biraz uzun yazdım ama konuda çok ayrıntı vardı. :)
bence en güzel yillarinizi böyle bir ergenle harcamayin.birakin ne hali varsa görsün.
Yazarim tabi. İyi ki varsiniz hepiniz. Dun eve gittim. Yavas yavas esyalarimi topluyorum. Once ozel esyalarimi alacagim. sonrasini onunla konusacagim. Hic aramadi. Ben de aramadim ve icime oyle bir huzur geldi ki. Su an o ev bana cehennemmis gibi geliyor.Böyle konulara gerçekten çok üzülüyorum ya
ne yazsam bilemiyorum ama destek de olmak istiyorum.
Arada gelişmeleri yazın olur mu
O saatte oyun mu olurmuş. Arkadaşının duyabileceği şekilde kavga ederdim ben . rahatsız oldugumu belli ederdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?