- 9 Nisan 2014
- 3.255
- 4.825
- 198
Bekar arkadaşları varsa böyle olması normal. Eşim evlendiği gün tüm bekarları hayatından çıkardı. Bekar arkadaşla bekar gibi evli arkadaşla evli gibi takılınır.Evli gibi degil ki. Oyle hissetmiyor. Yalniz yasiyor gibi hareket ediyor.
Bu acidan bakmamistim. Eger sevgisinden eminsem ve su an icin baska hicbir caresi yoksa kabullenirdim. Zaten esim beni seviyorsa o da bu durumdan rahatsiz olurdu. Beni ozlerdi ve bana vakit ayirmaya calisirdi ya da bir cozum bulmak icin ugrasirdi. Bu adamda oyle bir rahatsizlik ya da caba yok. Beni uzen bu. Rahatsiz olmadigi icin hicbir zaman cozulmeyecek. Kendi isi oldugu icin saatlerini ayarlayabilir. Yogun zamanlari olur anlarim ama isi HİC bitmiyor. Maasli calisan olsa, evi gecindirmek icin isverenin saatlerine uymak zorunda olsa kalk gel diyemem. Ama burda durum cok farkli. Uzuntumu azaltmak icin zaten yok ki yaninda hic, korkma konus cek git bir sey degismeyecek diyorum. Bu gece konusulmaz artik. Hala oyun oynuyor. Ama yarin konusacagim.
Ben biktim konusmaya calismaktan. Asiri tepki veriyor. Calisiyorum isim var yok depresyondayim yok bilmem ne. Hic sakin ve ciddi bir sekilde boyle yasamak istemedigimi soylemedim. Bep kavga ettik. İlk deda sakince soyleyecegim. Karsi cikacagini sanmiyorum. Ama benim ne sucum vardi? Ne diye evlendi? Ona gore hersey normal ama. Sorun da burda sanirim.Bence bunu esinize de söyleyin. Alın karşınıza oturtun ve oldukca sakin ve kararlı bir sekilde konusun.
Onu sevdiginizi ama boyle bir hayat yasamak istemediginizi anlatın. Saatleri ayarlamayı ve artık bekar gibi davranmamayı söyleyin. Derdiniz endiseleriniz neyse sakin sakin anlatın.
Ve bence siz de kendinizi geri cekmeyin. Ortada boyle bir iletisimsizlik varsa iki taraftan da kaynaklanıyor diye düşünüyorum ben.
Ben biktim konusmaya calismaktan. Asiri tepki veriyor. Calisiyorum isim var yok depresyondayim yok bilmem ne. Hic sakin ve ciddi bir sekilde boyle yasamak istemedigimi soylemedim. Bep kavga ettik. İlk deda sakince soyleyecegim. Karsi cikacagini sanmiyorum. Ama benim ne sucum vardi? Ne diye evlendi? Ona gore hersey normal ama. Sorun da burda sanirim.
Guclu olmak yalniz olmak midir? Ben daha bir kere esimle yemek saatinde beraber yemek yemedim. Bu normal degil ki. Bilemiyorum anlattiginiz cok ekstrem bir olay. Sanmiyorum oyle bir sey oldugunu. Varsa da allah karsima bir an once cikarsin diyecegim ama gerek kalmadi zaten.Cinsel açıdan sıkıntılı bi hal yoksa (bunu açıklıcam birazdan) , yaptığınız şımarıklık.Nedir bu kadınların anormal romantiklik beklentileri? Hiç anlamıyorum.Sonra üzülen depresyona giren siz oluyorsunuz.Çoğu adam kalas , yok romantiklik , beklemeyin artık.Adamların yapısı farklı.Hatta adamların ilişki sonrası direk uyumaları bile bilimsel olarak açıklandı.Yani kimyaları böyle adamların.Milyonda bir romantik çıkabilir.Milyonda bir size gelecek de , loto oynayın daha iyi.Bence romantikliğe doyumsuz kadınların hiç bir meşgalesi yok.Hayatlarının merkezini kocaları yapıyorlar.Böyle olunca da adamlar bunalıyor kaçacak yer arıyorlar.Bu kısırdöngü olmuş.Hep bu konu ve kadınlar koro halinde aynı şeyi söylüyor.Hanımlar lütfen güçlü olun ve güçlü durun ki , eşiniz size her daim hayran olsun.Sürekli ağızağıza ilişkiden hayır gelmez.
Şimdi cinsellikle ilgili bişey anlatcam.Çok yakın bir akrabamın başına geldi.Kocası bise.sueldi.Adam sürekli karısına beni seviyor musun diye sorarmış yalnızken , ve aynı sizin eşiniz gibi evden kopukmuş biraz.Hatta akrabam olan bayan otel gibi geliyor gidiyor derdi.Ve çok benzer bi olay onlarda yaşadı.Gecenin bi yarısı bi erkek arkadaşını eve getirmiş basket maçı izlemeye.Kadın şaşırmış o zmn tabii ama hiç aklına gelmez.Birgün kendi yatağında bi erkekle yakaladı kocasını.Anında boşandılar.Siz gece yarısı ps oynamaya geldiler deyince aklıma gelen bu oldu.
Guclu olmak yalniz olmak midir? Ben daha bir kere esimle yemek saatinde beraber yemek yemedim. Bu normal degil ki. Bilemiyorum anlattiginiz cok ekstrem bir olay. Sanmiyorum oyle bir sey oldugunu. Varsa da allah karsima bir an once cikarsin diyecegim ama gerek kalmadi zaten.
hakkinda hayirlisi neyse o olsunGuclu olmak yalniz olmak midir? Ben daha bir kere esimle yemek saatinde beraber yemek yemedim. Bu normal degil ki. Bilemiyorum anlattiginiz cok ekstrem bir olay. Sanmiyorum oyle bir sey oldugunu. Varsa da allah karsima bir an once cikarsin diyecegim ama gerek kalmadi zaten.
Eve geç gelip birde o saatte eve erkek arkadaşını getiriyosa o evlilik çoktan bitmiş siz sadece ev arkadaşı olmuşunuz. Belliki seni bıktırmaya çalışıyor ki ben olsam bıkardım.İyi geceler herkese
Bir yil dort ay oldu. Hayatimdaki en yanlis secimdi. Basindan beri hicbir sey iyi gitmedi. Cok konu actim. Cok sabrettim duzelir diye. Bir iliski yasiyir olsak coktan cekip gitmistim ama evlilikte oyle olmuyor. Umutlarin tukenmesi zaman aliyor. Bosanmak istedigini soyledigi zamanlar oldu. Kavga sirasinda olur oyle dedim, sinirindendir dedim. Benim de oldu cunku artik yeter dedigim ama icten soylemiyordum. Onunki de oyledir dedim. Siddet yok, aldatma yok en azindan fiziksel olarak ama bir evlilik de yok. Sevdigini soyluyor, gece yatarken sariliyor, gun icinde ariyor. Eee sorun ne diyeceksiniz. Adam hic evde yok. Kendi isi, cok yogun calisiyor. Cok gec saatlere kadar. Cumartesi dahil. Pazar gunlerini de annesiyle geciriyor. Ben de kendi annemle. Sorun su ki bence ozellikle islerini gec saatlere kadar sarkitiyor. Cunku oldu ki isi erken bitti, ben esimle zaten vakit geciremiyorum, yanina gideyim demiyor. Bu gece mesela saat 12 bucukta aradi. Marketteyim bir sey lazim mi diye. Yok dedim. Yarim saat oldu baktim hala gelmiyor. Aradim, bir arkadasina rastlamis muhabbet ediyorlarmis. Bu saat oldu hala yok. Bu bir ornek sadece. Cok yalnizim. Bunaldim yalnizliktan. Konusmak da fayda etmiyor. Cunku aslinda biliyir hakli oldugumu. Git diyemiyor bence. Benim bikmami bekliyor.
Bu arada simdi geldi. Arkadasini da getirmis. Bu saatte playstation oynayacakmis. Tovbe yarabbim yaa. Nefret ediyorum artik ondan. Bir de cocuk istiyor. Neyine istiyor bilmiyorum. Simariklik mi yapiyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?