Eve gelince bosanmak istedigimi soyleyecegim

Çocukluğunda taılı kalmıs gibi nedir bu evlisin sen gecenin bu saatinde aradas alıp gelmek neyin nesi hem de oyun oynamak için...Ayrıca esine ayıracağı 1 günü var onu da annesiyle geçiriyor...Evlilik bilinci olmayan biri,koca olduğunu,es olduğunu farkedemeyen evlilik sorumluluğunu kaldıramayacak biri benim gözümdeki profil bu.Neden evlenmis evlilikten ve sizden belentisi neymis mera ettim doğrusu...Esinizle konusup terapiye gidin anladığım kadarıyla iletisime de kapalı en azından bunu sağlamıs olursunuz.

Bence bunu esinize de söyleyin. Alın karşınıza oturtun ve oldukca sakin ve kararlı bir sekilde konusun.
Onu sevdiginizi ama boyle bir hayat yasamak istemediginizi anlatın. Saatleri ayarlamayı ve artık bekar gibi davranmamayı söyleyin. Derdiniz endiseleriniz neyse sakin sakin anlatın.
Ve bence siz de kendinizi geri cekmeyin. Ortada boyle bir iletisimsizlik varsa iki taraftan da kaynaklanıyor diye düşünüyorum ben.

Ben biktim konusmaya calismaktan. Asiri tepki veriyor. Calisiyorum isim var yok depresyondayim yok bilmem ne. Hic sakin ve ciddi bir sekilde boyle yasamak istemedigimi soylemedim. Bep kavga ettik. İlk deda sakince soyleyecegim. Karsi cikacagini sanmiyorum. Ama benim ne sucum vardi? Ne diye evlendi? Ona gore hersey normal ama. Sorun da burda sanirim.

Aklima komsum geldi.
Esi Market acmisti ve yürütebilmek icin hep calisiyordu. Kadin esinden ilgi görmedigini, hayatta paradan daha önemli seylerin oldugunu, böyle bir hayat sürdürmek istemedigini söyleyip, esini terk etti.

Ardindan mutlulugu, ilgiyi aradigi icin 2 evlilik daha yapti ama hic biri ilki gibi olmadi. Simdi cok pisman. Depresyondan dolayi hep psikologlarda, Maddi sorunlari, bir sürü borcuda var. (Kendisi kitap cikartacak kadar yetenekli birisiydi, ama allah nasip etmeyince iste olmuyor)

Diyecegim o ki, insan tabi beraber zaman gecirmek istiyor, ama simdi bir sorun varken, bosaninca bin sorun oluyor.

Boşanmaktan bahsetmiyorum ben, kaldı ki bir yuva kurmak kolay değil. Sadece bu sekilde devam etmeye niyeti varsa bunu kabul edemeyeceginizi anlatin sebepleriyle birlikte. Dunyaya bir kere geldiginizi ve esinizle doya doya vakit gecirmek istediginizi söyleyin.
Cift terapisinin ikinizin de ihtiyaci oldugunu anlatın, bu bir tedavi degil sadece bir uzmana danismak oldugunu anlatın.
Cinsel yaşamınız nasıl bilmiyorum bu kadar az görüşerek. Ama bu konudan da ilerleyebilirsiniz, onu cinsel anlamda da ozlediginizi soyleyebilirsiniz. Tabi oyle bir durum varsa

İnsan birini severse nasıl uzak durabilir? Hele ki eşiyse bu insan.

Ya unutamiyor ayak yapıyor ya da yapısı mı böyle acaba?

Halledilmeyecek bir problem değil.Burdaki konuları hiç okudunuz mu ? Bence okuyun . Daha geçen hamile ve eşini bir cafede başka bir kadinla yakalayan bir kadının konusunu okudum. Bir göz atın konulara.Ondan sonra kendi durumunuza karar verin. Eşinize dua edersiniz bence.. Sevdiğini belli ediyor. Tek sorun zaman ayirmamasi.başka problem yoksa. Sizde kendi annenizle gireceginize söyleyin basbasa kalmak istediğinizi.Birbirinize zaman harcamak neden bu kadar zorlastiriliyor?

Cinsel açıdan sıkıntılı bi hal yoksa (bunu açıklıcam birazdan) , yaptığınız şımarıklık.Nedir bu kadınların anormal romantiklik beklentileri? Hiç anlamıyorum.Sonra üzülen depresyona giren siz oluyorsunuz.Çoğu adam kalas , yok romantiklik , beklemeyin artık.Adamların yapısı farklı.Hatta adamların ilişki sonrası direk uyumaları bile bilimsel olarak açıklandı.Yani kimyaları böyle adamların.Milyonda bir romantik çıkabilir.Milyonda bir size gelecek de , loto oynayın daha iyi.Bence romantikliğe doyumsuz kadınların hiç bir meşgalesi yok.Hayatlarının merkezini kocaları yapıyorlar.Böyle olunca da adamlar bunalıyor kaçacak yer arıyorlar.Bu kısırdöngü olmuş.Hep bu konu ve kadınlar koro halinde aynı şeyi söylüyor.Hanımlar lütfen güçlü olun ve güçlü durun ki , eşiniz size her daim hayran olsun.Sürekli ağızağıza ilişkiden hayır gelmez.
Şimdi cinsellikle ilgili bişey anlatcam.Çok yakın bir akrabamın başına geldi.Kocası bise.sueldi.Adam sürekli karısına beni seviyor musun diye sorarmış yalnızken , ve aynı sizin eşiniz gibi evden kopukmuş biraz.Hatta akrabam olan bayan otel gibi geliyor gidiyor derdi.Ve çok benzer bi olay onlarda yaşadı.Gecenin bi yarısı bi erkek arkadaşını eve getirmiş basket maçı izlemeye.Kadın şaşırmış o zmn tabii ama hiç aklına gelmez.Birgün kendi yatağında bi erkekle yakaladı kocasını.Anında boşandılar.Siz gece yarısı ps oynamaya geldiler deyince aklıma gelen bu oldu.

Konustum. Babam vefat edeli uc ay olmadi daha. Biz evlenmeden bir sure once de onun babasi vefat etmisti. Evlendikten sonra bekar ablasi surekli aglama krizleri, sinir krizleri geciriyordu. Annesi esimi cagiriyordu. Kiz kriz anlarinda eline ne gecerse kirip dokuyordu. Sen de bu zamanlari yasadin. Bak ben ayni durumdayim. Sana ihtiyacim var, gostermem icin illa ki kriz mi gecirmem lazim dedim. Sen gec geldiginde ben evde yalniz kalmaktan korkuyorum bu aralar. Sen gelene kadar annemle olayim desem her gun her gun bu kadar gec gelmeni aciklayamam, belli bir saatte eve geliyorum ama kotu hissediyorum dedim. Bunlari soylerken sus artik dermis gibi yuzume bakiyorsun, kiriliyorum o yuzden surekli surekli soyleyemiyorum. Beni seviyorsan yanimda ol, en azindan bu donemimde. Eger sevmiyorsan ne psikolojimle oyna ne zamanimi harca dedim. Mal mal bakiyor suratima. Sen benimle seks bile yapmiyorsun bence sen beni sevmiyorsun dedi. Yapamiyorum cunku sevildigimi hissetmiyorum. Seni sevmesem zaten ilgini istemem dedim. Git ver dilekceni ac davayi dedi gitti yatti.

Guclu olmak yalniz olmak midir? Ben daha bir kere esimle yemek saatinde beraber yemek yemedim. Bu normal degil ki. Bilemiyorum anlattiginiz cok ekstrem bir olay. Sanmiyorum oyle bir sey oldugunu. Varsa da allah karsima bir an once cikarsin diyecegim ama gerek kalmadi zaten.

Gecenin yarısı playsation oynamak için arkadaşını getirenden koca olmaz. Öyle şeymi olur ya çok düşüncesizce bir davranış.
Hem sana vakit ayırmıyor hem arkadaşına gece yarıları eve getirerek çok güzel vakit ayırıyor. Adam belli kafasında evliliği bitirmiş.

Güçlü olmak , yalnızken de kendine yetebilmek ve zorlukların üstesinden gelebilmektir.Karşı taraftan hep bir beklenti içinde olmak ; karşı tarafı sizden uzaklaştırıcı , sizin için de üstüste sonu gelmeyen hayalkırıklıkları yaratan sonuçlar ortaya çıkartır.Güçlü olduğunuzda ve dimdik durduğunuzda adam sizle vakit harcamak için fırsat kollamaya başlar.Aynı durum sürekli eşini kıskanan ve boğan kadınlar için de geçerli.
Boşanma konusunda kararlı iseniz de hakkınızda hayırlı olsun.

Hakkında hayırlısı olsun canim üzülme artık şu akar yolunu bulur .Senin tepki koyup birlikte olmama n koymuş demekki...Ama birsey diyeyim mi ödün la evlisin senin ruhuna hitap etmez bu adam ..inş. mutlu olacagin sonu yasarsin

Bu ne ya koca mi o simdi? Ne yogun calisanlari biliyorum oradan buradan zaman bulup esiyle basbasa vakit gecirmenin yolunu arayan. Istedigi kadar seni seviyorum desin bu adamda sevgi falan yok. Kac defa guzel guzel anlatmissiniz ama umurunda degil. Duzeltmeye calisma lutfunda bile bulunmuyor. Sanki bu evlilikten bikmista bosanalim diyen siz olun diye bakmis. Umarim bundan sonra mutlu olursunuz.

Cok uzuldum canim
Esine tek koyan sey senin birlikte olmaman demek ki
Evlilik sadece seksle bozulmuyor evlilik bir butun, seks ise sadece bu butunun bir parcasi, adaml dogru duzgun konusulmuyor ki sen derdini anlatmissin kalkip sana trip yapmis, sabaha tekrar konusmaya calis bence
Bu arada eve arkadasini bu saatte getirmesi ayri bir mallik, gelen arkadasi da malin en onde bayrak tasiyani artik ne diyeyim

Herseyi gectimde bu saatte evli bir ciftin evine arkadasta olsa adam getirilmez .
Benim esim asla tek bir adami evimize sokmaz
Ailesi karisi cocuguyla gelir gelecekse
saat 12 bir eve oyun oynamaya arkadas getiriyor

Ne denir bilemiyorum

hakkinda hayirlisi neyse o olsun

Eve geç gelip birde o saatte eve erkek arkadaşını getiriyosa o evlilik çoktan bitmiş siz sadece ev arkadaşı olmuşunuz. Belliki seni bıktırmaya çalışıyor ki ben olsam bıkardım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…