Eve gelince bosanmak istedigimi soyleyecegim

Hay allah... sabah bir kere daha konusmayı deneyin. Cabaladiginizi görsün. Isteklerinizi tekrarlayın. Konusmayı son kez yaptiginizi söyleyin. Belki de yine öncekiler gibi laf olsun diye bosanmak istediginizi düşündü. Yine tavrı aynı olursa kalkıp hazırlanmaya baslayın, nereye diye sorarsa da dilekce vermeye gidiyorum dersiniz.

Hadi geçmiş olsun. Evde olmaması büyük sorun. Evi otel gibi yatmadan yatmaya kullaniyor. Bence sabahlara kadar calismiyor. Eve gelmemek için iş yerinde boş boş vakit geçiriyor.

Yine de emin olmak için aksamlari is yerine siz gidin. Akşam 6 da gidin mesela. Gece 12 -1-2 artık kaçta birlikte donersiniz.

Bu arada yukarda biri ilgi göstermiyor diye boşandı sonra hiç mutlu olamadı vs diye yorum yazmış. İnsan kendi seçimleri ile mutlu olur. Böyle huzursuz yaşamaktansa eğer bosanacaksaniz boşanın sonra ama sizi seven değer veren sevgi dolu biriyle evlenip Sevin ve sevilin

tam "konuşmayın eşinizle" yazacaktım ki
"konuştum" ile başlayan mesajınızı gördüm

daha önce de konuşup söylemişsiniz, birşey değişmiş mi?
erkekler böyle kırılıyorum, üzülüyorum'lu konuşmalara tepki verip düzelmiyorlar!
onlar ancak yaşattıklarınızla düzeliyorlar

bence siz şu anda dilekçe vermeyin, henüz!
ama artık onu yok sayın
siz onunla konuşmayın, o size birşey sorarsa cevap verin ama uzatmayın
iğnelemeyin, kapris yapmayın
ona yaptığınız her kapris de onu düşündüğünüzün işaretidir çünkü
nötr olmanız lazım, soğuk-mesafeli ama nötr
o şu anda sizin evinizde bir pansiyoner ya
ona aynen öyle davranın, samimi olmadığınız bir pansiyoner!

siz dilediğiniz kadar dır dır etseniz de olmayacak
sizi kaybettiğini hissetmesi lazım

çoğu kadın blöf yapıp anne evine gidip sonra geri dönüyor, ilişki tam çıkmaza giriyor

artık zaman sizin
sakın ama sakın emin olmadan blöf yapmayın!

aynı evde olunca da o yokmuş gibi yaşayabilirsiniz
bağırmadan, söylenmeden
bir kadının yokluğu hemen hissedilir
eğer bu durumu da görmezden gelirse, o zaman zaten size karşı duygusal boşluğu büyük demektir
yok "aaa ne oluyor" olursa belki değiştirir kendini

Kocaniz cok anlayissiz, ilk mesajda olur boyle seyler dedim ama babaniz vefat ettigi halde yaptiginiz konusmaya benimle seks yapmiyorsun diye yaklasan bir duygusuzla evli kalip ne yapacaksiniz?
Cocuk yokken bosanin bence.
Hayatinizi heba etmeyin.

aynı evin içinde böyle yaşamak.. ne kadar zor okurken bile. herkesin sınavı farklı oluyor gerçekten ya. eşine sevildiğini hissettirmeyen, değer vermeyen tüm eşlere yazıklar olsun. böyle kırılgan, küçük şeylerle mutlu olan kadınları nasıl üzebiliyorlar ya. neden evleniyorlar o zaman. konu sahibi hakkınızda hayırlısı olsun, umarım en doğru kararı verirsiniz.

Boşanmak için illa şiddet aldatma vb olması gerekmiyor kesinlikle.Konuşmaya çalışın, birlikte Vakit geçirmek için siz zaman ayarlayın biraz daha çaba sarfedin Boşanmak son seçenek olsun

Ve o eve gelmiyorsa siz gidin isyerine? Onunla çalışmak istediginizi soyleyin. Bu da bir secenek olabilir aslinda

Kirginliklarim o kadar cok ki. Belki dediginiz hatayi yapiyorumdur. Siz oyle mi goruyorsunuz? Bir sure hicbir sey istememeyi talep ettim iste bu haldeyiz. Benim bildigim bir iliskide duygusal tatmin olur. Bunu talep etmeye gerek gormezsin. O tatmin yok.

gecenin köründe playstation oynamaya arkadaşını eve getirmek de nedir? hayatımda böyle şey duymadım. aile babası olamamış o adam. olmaya da gönlü yok belli ki.

Sabah gelmis gene beni seviyor musun diyor. Dun konustuklarimizi hatirlamiyor bile. İcmis cunku disarda. Biraz ictigini fark etmistim de hatirlamayacak kadar oldugunu fark edememisim.

Sabah gelmis gene beni seviyor musun diyor. Dun konustuklarimizi hatirlamiyor bile. İcmis cunku disarda. Biraz ictigini fark etmistim de hatirlamayacak kadar oldugunu fark edememisim.

Ailesi istemese de gidin bence. Siz niye esinizden mahrum kalasınız ki. Bırakın biraz da onlarin siniri bozulsun. Aa ne demekmis ki istememek, hem de kocanizin isyerinde.

Surekli isyerinde de degil ki. Genelde annesi ve kiskardesi is yerinde duruyor o da disarida musterileri geziyor. Beraber musterilere gittigimiz de oldu. Muhabbeti seviyor. Saatlerce oturup muhabbet ediyor. Boyle alismis onceden. Simdi de ben evliyim evime gideyim demiyor. Aynen devam.

İcince bir sorun yaratiyor mu? Sana eziyeti vs var mi? Degisik ilginc bir adam bu tam anlayamadim, benim esim icince dunyanin en mukemmel insani olur, ama bana vakit ayirma konusunda kendi sinirlarini asmaya basladi, seninki kadar degildi yani
Sen yine mutlaka evliliginiz hakkinda adam gibi konusmak istedigini soyle canim, zamanini ayarlasin karsi karsiya bir gelin bakalim nolacak

Yok sorun cikarmaz. Beni yok saymasi eziyet sadece. Yani ben kendi hayatima baksam, o istedigi saatte gidip gelse, normal seks hayatimiz olsa baska bir sey istemiyor. Ha bir de cocuk. Bundan baska sey istemeyen adami degistiremem.

durumuna çok üzüldüm kardeşim hiç bi kadın sevgisizliği ilgisizliği hak etmez kadınız ilgiye sevgiye şımartılmaya pof poflanmaya ihtiyacımız var ne yapalım tabiyatımız böyle ...

gerçekden mutsuzsan hayat senin elbette sonlandırırsın ama düzeltebilecek gibiysen de kurtarmaya çalış ama bittim halim yok diyosan genç yaşta yaşama bunları biri gelir biri gider ömür tüketmeye gerek yok !

hakkında hayırlısı olsun ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…