Sonunda size dava actim diyecegim. Ve biliyorum ki o zaman bravo diyeceksiniz ve beni cok mutlu edeceksiniz. Sizlerin destegi benim icin getcekten onemli.
Bence çift terapisine gidin. Orada psikolog anlayacaktır devam edip etmemeniz gerektigini. Sonucta bunun egitimini almış kisiler.
Belki psikolog size bu evliligin devam etmemesi gerektigini söyleyecek ve daha güçlü bir sekilde ayrılabileceksiniz. Bu da bir ihtimalcattycat
Konu sahibesinin bu evliliğin devam edip etmemesini yargılayacak akli gücü var bence.
Kaldı ki boşanma gibi bir karar bence 3. kişilerin lafına bırakılmamalı. İnsan gerçekten istiyorsa boşanmalı bence, başka birinin onayına ihtiyaç duymadan lafına bakmadan.
haklısın tanı cıkcak gezecek bende gıdıyorum ama hersey dozunda ...İyi geceler herkese
Bir yil dort ay oldu. Hayatimdaki en yanlis secimdi. Basindan beri hicbir sey iyi gitmedi. Cok konu actim. Cok sabrettim duzelir diye. Bir iliski yasiyir olsak coktan cekip gitmistim ama evlilikte oyle olmuyor. Umutlarin tukenmesi zaman aliyor. Bosanmak istedigini soyledigi zamanlar oldu. Kavga sirasinda olur oyle dedim, sinirindendir dedim. Benim de oldu cunku artik yeter dedigim ama icten soylemiyordum. Onunki de oyledir dedim. Siddet yok, aldatma yok en azindan fiziksel olarak ama bir evlilik de yok. Sevdigini soyluyor, gece yatarken sariliyor, gun icinde ariyor. Eee sorun ne diyeceksiniz. Adam hic evde yok. Kendi isi, cok yogun calisiyor. Cok gec saatlere kadar. Cumartesi dahil. Pazar gunlerini de annesiyle geciriyor. Ben de kendi annemle. Sorun su ki bence ozellikle islerini gec saatlere kadar sarkitiyor. Cunku oldu ki isi erken bitti, ben esimle zaten vakit geciremiyorum, yanina gideyim demiyor. Bu gece mesela saat 12 bucukta aradi. Marketteyim bir sey lazim mi diye. Yok dedim. Yarim saat oldu baktim hala gelmiyor. Aradim, bir arkadasina rastlamis muhabbet ediyorlarmis. Bu saat oldu hala yok. Bu bir ornek sadece. Cok yalnizim. Bunaldim yalnizliktan. Konusmak da fayda etmiyor. Cunku aslinda biliyir hakli oldugumu. Git diyemiyor bence. Benim bikmami bekliyor.
Bu arada simdi geldi. Arkadasini da getirmis. Bu saatte playstation oynayacakmis. Tovbe yarabbim yaa. Nefret ediyorum artik ondan. Bir de cocuk istiyor. Neyine istiyor bilmiyorum. Simariklik mi yapiyorum?
Yanı pes doğrusu adam müthiş bir algı manipulasyonuyla suçu günahı anasına kardeşine yıktı. Ama kız konusunda net olarak hiçbir şey söylemedi, yapmadı. Emin ol simdi o kizla bir araya gelseler bile bu kez de sen degere bineceksin cunku bu adam elindekinin degerini ancak kaybedince anliyor. Kararın sana mutluluk ve huzur getirsin cattycim..Selam arkadaslar. Bir suredir kendi kendime kalip dusunmek istedim. Baska seylerle ilgilendim. Toplu olarak cevap yazayim sorulariniza.
Oncelikle kayinvalidenin gonderdikleri video degil, kardesinin fotograflariymis. O gun dogumgunuymus sanirim, onunde pasta falan fotograf cekilmis. Bunlari gondermekteki amac ne bilmiyorum. Herhalde vicdan azabi cektirmek istedi esime bak digumgununde yalniziz gibi.
Kardesinin hakkimda iftiralar attigini ogrendim. Biz bu kizla cocukluk arkadasiyiz, ama ilkokuldan sonra cok seyrek bir araya geldik. O bulusmalardan birinde ben ona erkek arkadasim oldugunu ve arada onda kaldigimi soylemisim!!!! Esime bunu anlatmis. O siralarda kimdi benim erkek arkadasim diye dusundum ve o kisinin evinde ben hic kalmadim. Kalsam bile bu kiza boyle bir seyi soyleyecek kadar yakin olmadim. Olsam bile bunu su anda esime niye soyluyosun? Ne demek istiyosun yani bu kiz rahat bu kiz o...pu demek bu. Kaldi ki esimle evlenirken esim yasadigim bircok seyi biliyodu ve sorun etmedi. Yoksa evlenmezdim. Bir sey saklamadim. Artik benim namusuma kadar dil uzattilar. Ben de kardesine mesaj attim dun aksam. Gel de arkamdan atip tuttuklarini cesaretin varsa yuzume soyle, sen kim oluyosun da benim namusuma dil uzatiyosun, haddinizi cok astiniz dedim. Bi baktim annesi aradi. Acmadim. Annesini saliyo ustume korkak. Esime soyledim. Kavga etmeye gitti, dedigine gore evden kovmuslar onu da. Umrumda diil.
Si
Di bana diyo ki karsilarina gec istedigini soyle. Herseyi yapmakta haklisin. O kzin agzinin orta yerine bi tokat atmak istiyorum yalani yok. Annesine de agzima ne gelirse soylemek istiyorum. İsleri ortak oldugu icin onlarla calismak zorunda. Su an yeni bir is kurma yollari ariyor. Ctesi bununla ilgili bir girisimde bulunacakmis. Artik onlardan uzak olacakmis. Ben bugun davayi actim. Onlarla ayni soyadini bile tasimak istemiyorum, onlarin hicbisryi olmak istemiyorum, seni seviyor olsaydim bile sirf onlar yuzunden bosanirdim ama zaten sen sevgimi bitirdin dedim.
Selam arkadaslar. Bir suredir kendi kendime kalip dusunmek istedim. Baska seylerle ilgilendim. Toplu olarak cevap yazayim sorulariniza.
Oncelikle kayinvalidenin gonderdikleri video degil, kardesinin fotograflariymis. O gun dogumgunuymus sanirim, onunde pasta falan fotograf cekilmis. Bunlari gondermekteki amac ne bilmiyorum. Herhalde vicdan azabi cektirmek istedi esime bak digumgununde yalniziz gibi.
Kardesinin hakkimda iftiralar attigini ogrendim. Biz bu kizla cocukluk arkadasiyiz, ama ilkokuldan sonra cok seyrek bir araya geldik. O bulusmalardan birinde ben ona erkek arkadasim oldugunu ve arada onda kaldigimi soylemisim!!!! Esime bunu anlatmis. O siralarda kimdi benim erkek arkadasim diye dusundum ve o kisinin evinde ben hic kalmadim. Kalsam bile bu kiza boyle bir seyi soyleyecek kadar yakin olmadim. Olsam bile bunu su anda esime niye soyluyosun? Ne demek istiyosun yani bu kiz rahat bu kiz o...pu demek bu. Kaldi ki esimle evlenirken esim yasadigim bircok seyi biliyodu ve sorun etmedi. Yoksa evlenmezdim. Bir sey saklamadim. Artik benim namusuma kadar dil uzattilar. Ben de kardesine mesaj attim dun aksam. Gel de arkamdan atip tuttuklarini cesaretin varsa yuzume soyle, sen kim oluyosun da benim namusuma dil uzatiyosun, haddinizi cok astiniz dedim. Bi baktim annesi aradi. Acmadim. Annesini saliyo ustume korkak. Esime soyledim. Kavga etmeye gitti, dedigine gore evden kovmuslar onu da. Umrumda diil.
Si
Di bana diyo ki karsilarina gec istedigini soyle. Herseyi yapmakta haklisin. O kzin agzinin orta yerine bi tokat atmak istiyorum yalani yok. Annesine de agzima ne gelirse soylemek istiyorum. İsleri ortak oldugu icin onlarla calismak zorunda. Su an yeni bir is kurma yollari ariyor. Ctesi bununla ilgili bir girisimde bulunacakmis. Artik onlardan uzak olacakmis. Ben bugun davayi actim. Onlarla ayni soyadini bile tasimak istemiyorum, onlarin hicbisryi olmak istemiyorum, seni seviyor olsaydim bile sirf onlar yuzunden bosanirdim ama zaten sen sevgimi bitirdin dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?