Bende aynı düşüncedeyim onunla çok ilgilenin arayın eve geldiğinde gitmek istemesin yazcaktımAnnesiyle aynı yerde çalısıyormuş neden pazar günlerini annesiyle geçiriyor siz eşinizi çok mu boş bıraktınız ne yapsam çeker beni diye düşünüyor olabilir mi? Anlatığınız kadarıyla ev arkadasından farksızsınız. Acaba diyorum işveyle cilveyle yola gelmez mi? Malum erkeklerin aklı fikri orda olduğu için.
Bence bu evliliğin kurtarılabilitesi var hemen boşanmayı seçmeyin eşiniz sizi seviyor bence.gösteremiyor o ayrı mesele.anladığım kadarıyla çalışmıyorsunuz evde yalnız hissetmek normal.bi işe girin yada kurs falan.hem sizin kafanız rahatlamiş olur hem eşiniz üzerinize daha çok düşer .Bilmiyorum bilemiyorum. Surekli beni seviyor musun diye sorar. Ama birlikte hicbir sey paylasmiyoruz ki sevsem ne olur sevmesem ne olur? Yani onun icin cok onemli oldugunu sanmiyorum.
Fiziksel olmayan aldatma da su: daha once cok konu actim, eskiden asik oldugu kizi hala sevdigini dusunmeme neden olan seyler oldu. Hic beraber olmamislar, platonik bir sey. Ve bu kiz hayatimizda. Ne kadar rahatsiz oldugumu anlatsam da gorusmeye devam ediyor. Ayni sektorde olduklari icin is yapiyorum falan diyor ama benden onemli mi? Beraber gorustugumuz de oldu. Yalniz birakmamak icin razi oldum. Ama omur boyu bunu cekemeyecegim.
Annesi yuzunden bu laflar cok gecti. Simdi de evet cok basitce soylenebiliyor.
Calisiyor evet buna bir lafim yok ama insan haftada bir iki saatini karisina ayirip o vakitlerde bir yemege cikar, bir kahve icmeye cikar ne bileyim beraber bir sey yapar. Bunu soyledigimde eve gelip yatip tv izledigi vakitlerde yanimda oldugunu soyluyor. Saka gibi. Ben olmasam da bunu yapabilirsin yani. Olmasam da olur.
Cidden neler gördüm bu sitede. Adamdaki rahatlık nirvanaya ulaşmış. Bence böylelerine aynı şekilde davranmak farz.Ne amaçla bu pisliği çekmeye devam ediyorsun..
Son durumu yaziyorum. Sadece olanlari yazacagim. Hislerimden bahsetmek bile istemiyorum cok kotuyum.
Son zamanlarda ona kotu davraniyordum ever farkindaydim da. Hem birikmislikler hem de babamin uc ay once vefat etmesi beni cok kotu bir psikolojiye soktu. Ama sebep bu olamaz cunku ilk zamanlarimizda ben onun gozunun icine bakip isve cilve herseyi yaparken de iyi degildik. Neyse.
Sabah ise gitti. Aksamustu geldi. Daha onceki konularimda bahsettigim eskiden asik oldugu yabanci kiz istanbula gelmisti bir gun once. Kardesiyle de kendisiyle de halen cok yakinlar. Ben buna engel olamadim hic. Gece disari cikarip gezdirmek lazimmis. Bana gelicek misin diye soruyor. Cok garip di mi? Eski konularimi hic bilmeyenler o nasil sey, eskiden asik oldugu kizla nasil gorusmesine izin verirsin falan diyecek. Hep bi bahaneler restlesmeler falan oldu karistirmayacagim. Ama engel olamadim iste. İstemedigimi soyledim.
Aksam alt komsum kari koca geldiler. Arkasindan kardesi aradi, gelmek istediklerini soyledi. O da sikintiya strese girdi ama gelin dedi. Annesi kardesi ve o kiz geldiler.
Ben bogulacak gibi oldum. Surekli arka odaya mutfaga falan gidiyorum. Esim de bir iki kere yanima geldi ama benim suratim bes karis tabi. Nasil gulebilirim ki? Laf soktum. O da bana tamam anlasamiyoruz bosanslim dedi. Arkasindan salona gidip hadi cikiyoruz dedi ve cikip gittiler. Kapida annesi kardesi benim icin gelmiyo mu dediler. Seslendiler. Ben aglamamak icin zor tutuyodum kendimi. Ben komsuya inicem dedim. Gittiler. Annesini eve birakmislar. Ordan taksimde barlara gitmisler. Beni aradi. Eve gelmeyecekmis. Bosanacakmis. Ben annesine saygisizlik yapmisim. İcecekleri kendisi ikram etmis. Daha sonra bir suru sacma mesajlasmalar oldu. Bu arada kendini facebookta o kizla taglemis. Aleme de rezil ediyo kendini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?